35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • bajusza
    Kétszer rákattintasz a dxtbmp-ben a skinre, és behozzá az éppen aktuális szerkesztőprogramot (Paint, Photoshop, Photofiltre stb.), és ott lehet szerkeszteni a skint.
  • Yoda001
    pedig jo pár százszor le volt irva..
  • cris07
    hello!már majdnem elolvastam az egész fórumot de még midnig nem jöttem rá h h kell skint csinálni...megnyitom a dxtbmp-vel megnyitom szerkesztést és utána????pls segítsetek
  • bacow
    helló tudna valaki adni egy linket ahol mükődő iveco stralist vagy esetleg egy renault magnumot lehet letölteni köszönöm
  • tzsoltika
    3dsmax-al hogyan tudom szerkesztgetni a kamionokat? vagy zmodeler kell neki?
  • Gollo
    1. Mindenki csinál magának ha tud
    2. Bemásolod a Mod mappába mely C:/Document and settings/Neved/Dokumentumok/18 WoS Haulinba Található!őő naggyából ennyi de sokat nem kéne visszanézned....
    Vista esetén meg C:/Users/Neved/Dokumentumok/18WoS Haulin :P
    Ja és még valami az Eu Conatiners pack-ot ha berakom minden fájlját a megfelelő helyre azaz a mód mappába miért dob ki a játék ha új játékot kezdek vagy betöltök egy játékot???
  • Schabee
    Nah most jön a fejleharapás de akkor is megkérdezem, mert sok a hozzászólás nehéz megtalálni amit kérdezni szeretnék:

1. Honnan szeditek a magyar skineket?
    2. Hogy a p****ba lehet berakni a kamionokat mert leszedtem már többet de nem soknál volt a txtbe mellékelve h mit kell beírni a storagefile.scs-be h meg is jelenjenek a kamionok. A faqban se volt semmi konkrét!

THX, ha segítetek hanem!
  • Attila889
    tehát akkor a kártyám a régi nem?És újabb kéne neki hogy jobb legyen :S
  • V43 1105
    DHL
  • Kenworth
    Euro Containers Pack ( Single + B-Double ) melyik cég foglalkozik a lengyel mapon a fuvar kiadásával? Vagy másik mapon!!!???
  • Lajti
    A kép azért akadozik, mert nagyon optimalizálatlan a 3d motor.
    A hang pedig azért recseg, mert live-od van. Nekem is ezt csinálja. :(
  • Szabi1991
    köszi
  • LTomi
    A magnumos átfestés gumikacsa kamionja? A manos pedig melyik manhoz jó?
  • leho94
    ohh.köszi szabi:D:D:D
  • istenostora03
    Hogy Szabi boldog legyél,és a többiek akinek kellenének itt van:
    Wabis full combo

[URL=http://files.filefront.com//;8266436;;/]A Révészes skinnek
  • leho94
    saját skinek
  • Szabi1991
    a linkek lemaradtak
  • SlaCker
    Köszönöm szépen a segítségeteket.Tényleg az volt a baja hogy a két zip fájlt át kellet nevezni scs-re.Szerintem naon király a map.Égegyszer köszönöm.
  • istenostora03
    Waberer's skin:

Révész Eurotrans-os Magnum:

Révész Eurotrans-os MAN TGA:
  • karajev
    nekem a tz expresses EU map van fent...én nem szoktam double szerelvénnyel menni..
  • Attila889
    miért akadozik a játék ha jönnek a kamionok?Pl: Renault,Man,stb.... :S
    alacsony grafikán van,meg minden.Geeforce FX5200-asom van 2.0 GHZ-s géppel.Meg a hang is szercseg :S :S
    Sound Blaster Live hangkártyám van.
  • Kenworth
    A konténer pack-ot szeretném szállitani double szerelvénybe akkor milyen fuvar neve van, és melyik cégnél, melyik map-nál?
  • Schwarz
    tök mindegy mi a kiterjesztés, akármi lehet
  • karajev
    én tegnap szedtem le a konténer pack-ot!és simán bemásoltam a mod mappába...és jó volt!
  • Gollo
    Az van adtak is hozzá be is másoltam:P!
  • norbi56
  • Attila889
    Nemtudja valaki hogy honnan tölthetném le azt a modot amely kicsit eltávolodik a póttól.Mert idegesít ahogy közel van :S :S
    3dartpoolról letörölték :(
  • leho94
    trailer storage kell asszem
  • Gollo
    Hy
    Letöltöttem a Euro Containers Pack ( Single + B-Double )!
    Na és beraktam Mod mappába ugy ahogy mindent kell és ezután ha új játékot kezdek ha betöltök egy mentett állást mindig kidob Prism3dEngine-vel!Ilyenkor mi a Teendő?(Jó tudom ne használjam szedjem ki és kész de egyéb ötlet?)
  • CseNo
    Mindegy mi, a lényeg hogy a tömörítettségi szint 0.
  • Yoda001
    nekem zippel is megy xD
  • V43 1105
    1.5mapot úgy kell felrakin , hogy bemásolod a két fájlt, átnevezed, zipről scs-re őket ;)
  • leho94
    az 1.4-esbe másold be amit leszedtél ha ien darabokba jött le és utána tedd be:P
  • Boconadi
    magyarosítést nem
  • Foxbat3fx
    Haulinhoz magyarosítést tud valaki?
  • Attila889
    C/Documentum Setting/Neved/Dokumentumok/18 Wos Haulin/mod

Ide kell bemásolnod
  • SlaCker
    Segítség!!Úgy látszik csak én vok ennyire sügér,de sajna nem tom hogy kő berakin az eu 1.5ös mappot.Segítetek légyszi!!
  • Kenworth
    Segitséget azért továbra is kérek a europa double container pack szerelvényre!
  • Kenworth
    ok
  • karajev
    nem..nema tiédre! köszi a linket megtaláltam a tz expresses patchet!