18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaST
Köszi a bizalmat emberek .. Szerintem le is lehet "zárni" a szavazást .. Elég egyértelmüre sikeredett a döntés ;]

Még1x thxZ

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

DJ Bee18
Rast

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

RaST
Kössz Gabóca .. Elég 1x ;DDD

V8
Én is szavazok! Rássssssssszzzti

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

V8
Én is szavazok! Rássssssssszzzti

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

garam93
Csak így tovább Schwarz.Amúgy én is Rastra szavazok.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

RaST
Ha jól számoltam akkor 9 én xD 1 Dáddicc 😄

Volt már linkelve korábban keress vissza, de az elõbb volt egy kamaz linkelve, annak az oldalán azt is megtalálod.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Hello!Vki tudna segíteni
,mert szeretnék a Haulinba 1 Actrost,de nem tudom h honnan lehetne letölteni.A Black Edition tökéletes lenne.Légyszi vki segítsen.Elõre is köszi!
RaST

...anno én ezért cseréltem le a celeronomat AMD-re, ugyanis az AMD procik lebegõpontos számításai gyorsabbak, mint az Inteleknél. (az Intel meg mondjuk gyorsabban konvertál)

mindegy...

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Ahogy olvasom a fórumot az elejétõl, páran azt kérdik, miért akad a gáma, ha megy a tükör. Azért, mert olyankor több rendert számol a processzor, több függvényben - vagyis olyan, mintha egyszerre három Haulin menne egy képernyõn... ez belassít.

Azt írták, az engine megújult, a videókártya több feladatot kap, ez így is van, de a rendereket még mindig a proci számolja...
szóval megoldás:
1. erõsebb proci nagyobb cash memóval
2. "féltükör" - a jobb tükör helyén térkép - akkor fele annyira szaggat csak 😉
3. csak sávváltásnál és kanyarban tenni föl a tükröt

bocs, ha hosszú és fölösleges volt...

http://www.wix.com/swatopluc/castles

köszi sikerült

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

allock
shader qualitiyt állítsd át
lehet nem helyesen írtam le, de ehez hasonlót keress

#hhwnd

lenne egy kis problémám és mivel a f.a.q. nem mûkszik ezért kénytelen vagyok megkérdezni. a játék elindul mûködik de semmit nem sem látszik miért lehet ez?

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

arty
rast

(soxor bunkó ugyan, de inkább elkötelezettje a kamionozásnak (a convoy és a pttm topik alapján gondolom 😉 )

Forza.

triskay
Rast

Speedbreaker
já. Szeressük rastot.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

allock
mindenkinek megfelelne RaST?

szavazások alapján eddig igen

#hhwnd

Speedbreaker
kafa lessz ha kész lessz.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Schwarz
nah, kisebb technikai probléma (vagy csak szivatás scs részérõl?) kijátszása után sikerül folytatni a magyarosítást... na meg újraírtam a korábban elkezdett, majd törtölt ékezetes betû kezdeményt, még csak 1 fájlt, a gombokon látszik is... <#smile>

Mi az a windows?

Schwarz
Rast

Mi az a windows?

allock
kacsa nemvállalja azért nemraktam bele, már írta párszor

#hhwnd

Speedbreaker
aha, értem. akkor húzz bele.

One shot One kill, No luck Just skill! GL & HF

jadika
ÕÕ.. Szoktam csinálni a pttm hez is skineket, meg világítás színeket.. De amúgy jadika néven voltam akkoriban, meg ádi néven.. De tényleg régen volt már..

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

Speedbreaker
nem tom, hapci még szokott néha ide írni. ritkán. Csenoval nem tom, azt a öbbiek tudják. (bárcsak beugrana ki vagy)

jadika
3000ig üzenet!😊

jadika
hoppá

jadika
Amúgy Szuszokával, és CseNo-val mivan? Régen láttam õket a neten..:S😊

jadika
A developer-t nem!😊 Köszi szépen! Amúgy nemvagyok ám láma.. Régebben nagyon jóba voltam veletek(Veled is Boci) csak akkoriban már meguntam a pttm et is, aztán páran elis dobtak msn rõl..😞 De most ittvagyok újra, és ûzöm az ipart a Haulin al!😊

Speedbreaker
uset g_developer "0"-át is átírtad?

így nézzen ki. Ekkor tuti mûködni fog.
uset g_console "1"
uset g_developer "1

jadika
Szevasztok skacok! Van egykis gondom.. Beírom a játékba a kódot: cheat money, és nemfogadja el, tehát nem ad pénzt! Milehet a gond? Amúgy a zbetût nyomom az yhelyett, mivel tom hogy az angolba a z helyén van az y!<#vigyor2>Köszi elõre is!

leho94
A nem átszerkesztettet honnan szedted le?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
RAST

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Speedbreaker
amúgy Rast

RAST vagy gumikacsa

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

értem

Átszerkesztettem nem így szedtem le
roliairsuni
Duddist

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

gumikacsa
RAST

Renault magnum http://kamionszim.hu

GabriSanyi
duddits,mer régebb óta ismerem😛

honnan szedted le?

Speedbreaker
<#wilting>

tudom
valaki nem tudja hogy lehet szélessebb kereket rárakni?
Speedbreaker
fasza a hátsókerék :S

Speedbreaker
Én meg Gumikacsára <#szomoru1>

Truck Driver001
Meg_gájvöre nem lehet?Õ még a szarból is helikoptert csinálna..<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Ém Rast atyánkra szavazok.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!