18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mindjárt rakok képeket, nagyon komoly, hogy milyen helyre rakta le a pótot a gép, alig bírtam felszedni.
legyen RaST! õ majd "szájbarugja" a sok <#lama>#lama>t :D
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Valaki nem tud megoldást az memória olvasási hibára? Játszok, és egyszercsak kilép valami hibával, hogy nem tudja olvasni az xy memória részt és annyi. Kilép.
kisvigyori
Néztem a fõbb oldalakon, de nem találtam:S
http://bf2s.com/player/swy/
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
ha a tankolásra nem jössz rá magadtól, akkor semmire...
Mi az a windows?
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Kicsit ideg vagyok
! napja vezetem ezt a szart nem is tom honnan miamiba.Kaptam volna 170 et aztán lett belõle 28,kissé öszzetört.Ezért megérte killódni mit ne mondjak
:D
házigazdának meg respect, de hza rendet akar akkor ahhoz normális hsz-ek kellenek, mai igy kb napi 5-6 lesz :S
.: mobilize.hu :.
RAST!
\"Az a baj a világban, hogy az okos emberek kétségek között élnek, a hülyék pedig teljesen biztosak a saját igazukban.\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century