18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
hogy is kell összehozni a sofõrt a kamionnal?<#vigyor2>#vigyor2><#conf>#conf>
Valaki irta hogy a magnuban mér nincs másik motor
nem emléxem ment e rá válasz
lehet bele valahogy másikat nyomni?
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
F.A.Q. nem mûködik...
Magyarítás van már?
Bocs de nincs kedvem 3110 hszt végigolvasni...
Télleg ugycsinálta ahogy mondtad
Alig volt a fájl 800 kb
most meg 2847 asszem
kössz
Én má azé vágom mi hogy megy de eddig nem érdekelt az a rész hogy embert felvenni meg hogy a saját tréleremmel vigyek valakit.
Vettem egy kocsiszállító trailert,rá is csatlakoztattam.
Na de ott a gond hogy belementem a trailer managerbe meg mindenbe,nem vágom hogykell hogy kocsit viogyek valahonnan valahová.
Jah mégvalami.A váltóknál mit jelent az ilyen hogy 4*L meg ilyen? A való életben ez mire szolgál?
Fulcrum falcon:Bármelyik parkolóba odarendeled a kamionokat meg a pótokat, ki fogja õket tenni a placcra
http://flickr.com/photos/zolika90/
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
http://flickr.com/photos/zolika90/
U.I Bocsi a nagy kepert.

most dobtam fel a játékot és prims3d-t irja ki mindig akárhányszor probáltam
ienkior mit csináljak??
vki segiccsen léci
kösz
csö
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
maffia
maffia