18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

garam93
Bocs ezt a #3346-os hsz-nek akartam válaszolni.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Nekem se megy pedig mindent ugyanúgy csiánltam ahogy leírtad.Lécci segíts!!!<#help><#help><#help><#help><#help>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

leho94
valahonnan lehet letölteni európai kamcsikat?(fõként DAF és Volvo)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Köszi!

Más: a minap is furikáztam egyet, valahogy a Cheyenne és Salt Lake City közötti 2x1 sávos hegyi útra keveredtem (na jó, direkt mentem arra). "Érdekes" volt a csúcsban, dupla póttal lavírozni... Ajánlom mindenkinek!

teljesen mindegy, igyis úgyis bezuzza

Van különbség, ha az alkalmazottam feneke alá használt, vagy zsír új gépet rakok? Eddig használtakat kaptak (persze kipofoztam a vasakat), de folyamatosan amortizálódnak a kamionok, mindig javítgatni kell. Vagy az új kamionok esetében is így megy???

gumikacsa
Látom a makettezés sem erõsséged ( :P nyugi, csak hülyülök)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Speedbreaker
de, tessék.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sziasztok.
Ez a játék nekem is kéne.
Nem tudnátok odaadni?

Metrót építesz? :)

hát hogy pontosítsak a föld alatt<#smile>

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

roliairsuni
de csak akkor kell a tempomat, ha nem tudok elõzni, és tötymörgés van pl 35 mp/h val, akkor nem gyorsíthatok 80 mph re, hogy azt a szart bekapocsjjam, á gyér,dew thx, majd kipróbálom, bár nincs nagy szükség rá

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Speedbreaker
ilyen vótmá nekem is :D

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

roliairsuni
igen, azal tolom énis

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Felhõk felett... jól néz ki.

triskay
a tempomatot úgy csináld h felgyorsítasz max sebre elengeded a gázt és amikro beáll megfelelõ sebességre akkor nyomsz c-t. vagy nyomod a gázt és mondjuk kilencvennél vagy akkor az ujjad a c-n van amint elengedted a gázt megnyomod a c-t!! vagy ne használj tempomatot!! srácok tudtátok h vannak olyan kamionok amiken 2 söfõr van??? Scaniánál tapasztaltam amikor leszedtem a pótját. a csávókám ült a csatlakozónál kicsit elõrébbmentem de a söfõr meg még a fülkébe volt xal vannak ilyen hülye hiábái a játéknak de amúgy nagyon jó!!

megkaptam de így se megy<#szomoru1><#rinya>

valaki már próbálta kormánnyal a gameet?

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

roliairsuni
a tempomat nemigazán jön össze a használni,
ha nem nyomom a gázt, nem kapcsol be
ha nyom és elveszem kikpaocsl
ha nyom bekapcs, nyom tovább akkormeg kikapcs mer túlnyomódik a gáz
hogyvan ez?
kénylmesebb lenne mint egyenletesen nyomni a pedált, mikor nem bírok elõzni, bár ha lehet akkor úgyi szlalom van, nicns idõ tökölni

woy
helló.király a játék.én már két sofõrt vettem fel,közben tuningolom azt az ócskavasat amivel kezdtem <#alien>

roliairsuni
neekem nem, csak néha mikor nagy a forgalom, esik az esõ, 2 tükörrel

Mindenkinél megakadozik ez a játék vagy csak nálam?
Úgy láttszik ezek a csehek még mindig nem tudják ezt a hibáját a játéknak kiküszöbölni,mindegyik része akadozik<#szomoru1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

roliairsuni
naszóval, én megyek mint a golyó, szlalomozok köztük, vagy a leálósávba elõzök, midnenzt akár dupla póttal, és no problem, a pirosra figyelke, ha rendõrt látok fékezek, no prombelm, semmi baleset, sérülés

roliairsuni
:DDDDDD, énis így tettem, de mikor felvettem mentettem hálistennek ;)

King of Roads
na szal rájöttem, hogy kell értelmesen játszani. úgy kell menni teljesen, mint a valóságban. nem hiszem, hogy százzal kerülgetné bárki is a rendõrt a leállósávban az autópályán egy kamionnal, vagyhogy kétszázzal menne másmögött mikor õ csak ötvennel megy. én megpróbáltam ésszel menni, mindenhol szabályosan, 3 fuvart csináltam, hibátlan sehol semmi sérülés, büntetés, belerohanás bármibe. ha nincs kedved nyomogatni az elõre gombot más mögött mert hol megáll hol megy nyomj rá a megfelelõ sebességen a tempomatra. ez azoknak szól, akik panaszkodnak, hogy mindig belerohannak az AI-kbe. ha az utat figyeled bármikor le tudsz fékezni idõben.
igaz énis panaszkodtam párszor, de tanultam abból amit Kacsa írt.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ezt tegnap sikerült csinálnom

sii fileket megkaptad?
King of Roads
KIRÁLY!! tudtam fölvenni sofõrt!!!
KIRÁLY: véletlenül kirugtam!!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

GabriSanyi
holnap estére megcsinálom a FAQ-ot HTMl alapokon,remélem akkor már nem kell frissítgetni....

ha kell akkor add meg az emailcímed aztán elküldöm arra a dafxf105.scs filet
ha nem tudod betenni
Kösz de így se megy. A definition mappát ide kell rakni: C:\Documents and Settings\Dani\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod\DafXF105.scs\vehicle\truck. És itt a daf mappa mellé?

norby1007
mindenkinek kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

a p387es kamiont nézd meg a showromban
traffic_vehicle_data: traffic.p387
{
attachable: 1

model: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmd"
lod: "/vehicle/truck/dafXF105/lod.pmd"
collision: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmc"

fwheel_model: "/vehicle/wheel/euro2/wheel.pmd"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/euro1/wheel.pmd"

speed: 15.0
speed_class: 1
}
Na most írtam át p387.sii-t de ugyan az a kamion van:S. De a traffic file-t nem írtad le h hogy kell kinéznie.

Speedbreaker
A pach még mindig béta?

azt nem néztem meg<#szomoru1>

úgy néz ki a p387.sii és a traffic file is ahogy leírtam?
leho94
le lehet valahonnan tölteni a DAF-ot?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kertesztrans a másik dafot h lehet megcsinálni? mert én úgy csináltam ahogy leírtad de csak annyi változott h ki volt írva h daf de még a régi kamion volt ott.<#help><#conf>

Kisvigyori
olvasd el és megtalálod!!

kisvigyori

norby1007
köszi
de itt hol találom meg a hibára a megoldást??
itt minden van

Stralis 91
oks. Köszi

garam93
http://www.htst.extra.hu/haulin/modules.php?&name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=2&categories=18+WOS%253AHaulin
itt nézd meg.

garam93
Nem tudná vki megmondani hogy hogy kell a 3dartpolon feltölteni vmit?

Stralis 91
Hali! Van 1 kis problémám,azaz haveromnak. Belép a játékbe és minden sötét. Mi lehet a baja?? A segítséget elõre is köszi.
Üdv: Kispeti

Na de ne OFFoljunk:)

Nem:DDD
Csak a Monte Carloját:)