18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Más: a minap is furikáztam egyet, valahogy a Cheyenne és Salt Lake City közötti 2x1 sávos hegyi útra keveredtem (na jó, direkt mentem arra). "Érdekes" volt a csúcsban, dupla póttal lavírozni... Ajánlom mindenkinek!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Ez a játék nekem is kéne.
Nem tudnátok odaadni?
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
ha nem nyomom a gázt, nem kapcsol be
ha nyom és elveszem kikpaocsl
ha nyom bekapcs, nyom tovább akkormeg kikapcs mer túlnyomódik a gáz
hogyvan ez?
kénylmesebb lenne mint egyenletesen nyomni a pedált, mikor nem bírok elõzni, bár ha lehet akkor úgyi szlalom van, nicns idõ tökölni
Úgy láttszik ezek a csehek még mindig nem tudják ezt a hibáját a játéknak kiküszöbölni,mindegyik része akadozik<#szomoru1>#szomoru1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
igaz énis panaszkodtam párszor, de tanultam abból amit Kacsa írt.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
KIRÁLY: véletlenül kirugtam!!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
ha nem tudod betenni
{
attachable: 1
model: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmd"
lod: "/vehicle/truck/dafXF105/lod.pmd"
collision: "/vehicle/truck/dafXF105/daf.pmc"
fwheel_model: "/vehicle/wheel/euro2/wheel.pmd"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/euro1/wheel.pmd"
speed: 15.0
speed_class: 1
}
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

itt nézd meg.
Üdv: Kispeti
Csak a Monte Carloját:)