18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Innen töltsd a fullost: http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Nem a Magnumon kell változtatni, hanem a játékon. 1.02-es patchcsel - vagy az imént belinkelt 1.3-assal tuningolhatóvá válik a kamion.

RaST
Vagy visszaolvasás ?

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

demo vagy full?
jamesbond691
Hali!
Lehet h nagy hülyeséget fogok kérdezni (és ezért sorry is), de azt a Magnumot amihez kiegészítõ/tuning lámpák vannak azt honnan lehet leszedni? THX<#worship>

forditsd meg a mappák nevét a sii fájlokban mer a hátsót tetted elõre az elsõt pedig...
honnan lehet leszedni a full game-t vagy demot? elõre isköcce!!
roliairsuni
csak a szerencsén múlik, tegnap találtam egyet, sosem alszok hotelbe, csak mikor találomra beugrok akkor hálistennek van ember, így öszvisz van 2 😄

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Kertesztrans h lehet kihúzni a daf kerekét és mit szolgál az ha a két wheel mappát átírom?

ettõl csak rosszabb lesz a játék
RaST

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Egyébként milyen gyakran lehet új sofõrt felvenni alkalmazottnak? Már van egy kisebb flottám, de még csak 3 sofõrt tudtam felvenni...

Ha "álmosan" Esc-et nyomok játéknak, menthetetlenül beáll tõle. Egy jó pár km-t kell újra lenyomnom emiatt...

😄 igen köszi de nem zavar véletlenül senkit hogy ez warez?? amugy is nicsn torrentem se Dc++-om szoval nem tudnám leszedni
roliairsuni
jah ok thx

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

gordon 24
Én csak ezeket tudom..

Downhill!!

roliairsuni
engem az érdekelne, amit kacsa mutaott

gordon 24
Uristen.......<#falbav><#falbav><#falbav>

Downhill!!

GabriSanyi
VALAKI MAJD CSINÁLJA ÁT A LINKET PLS!
ÚJ LINK FAQ
http://htst.extra.hu/faq.html
REMÉLEM EZ MÁR MENNI FOG

triskay
TE IDIOTA!!! ez az a 3 oldal ahol a leghamarabb fel lesznek tüntetve a cuccok!!! ha ott nincs akkor sehol a világon!!!! Felfogtad vagy elmondjam még vagy 100szor???

GabriSanyi
KÉSZ AZ ÚJ FAQ
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1152897145
MAJD SPEEDBREAKER JÓVOLTÁBÓL A TARTALOM FRISSÜLNI FOG

DE pédául Volvo meg Man kamionokat honnan lehet? Máshonnan nem lehet?
gordon 24
garam93
Köszi!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

A kamionokat honnan lehet letölteni?
King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kmionokat honnan lehet letölteni?
oké gratula
garam93
Hello!Megcsináltam!Beraktam a dafot.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

King of Roads
ha letöltesz egyet csomagold ki és az SCS fájlt rakd a dokumentumok/18 wos haulin/ mod mappába. amugy meg le van írva a read me-be, de nem mindegyiknél van olyan.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kamionokat hogyan lehet berakni a Haulin játékba? Légyszives valaki mondja már meg!
King of Roads
én meg IMÁDOM az amerikai kamionokat!! van letöltõ linkje? elég durva az a pót.

SitatiS
Haulin csít
asszem ez jó lesz<#wave>

Let the good times roll.

triskay
olvass visszább!! még csak egy része van kész a magyarításnak!!!Ne barmold már össze se ezt se a pttm fórumot
köszi

zozyk
Töltsd le torrentröl/dc/ftp/stb.

Sok helyen fennvan.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

triskay
Ez itt nem chat!!! csak egysszer írj eb valamit! Ha válaszolnak rá akkor rendesek voltak ha nem így jártál

Helló
honnan lehet leszedni ezt a kancsit??

maffia

helló
honnan szedted le ezt a kamcsit??

maffia

Sziasztok!
Hol lehet valami demo félét leszedni errõl az új haulinrol ugyanis nekem megvolt a pttm és az nagyon tetszett és kiváncsi lennék az új játékra.
leho94
magyarítás kb. mikor jelenik meg?<#conf>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Speedbreaker
Mi a gecc, ti már másik mapon nyomjátok? :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

roliairsuni
hey, ez gyönyöû, fõleg bordóba, tölthetõ?

Hello én tegnap kaptam meg a Játékot és nagyon tetszik és kérdezném h nics-e hozzá kódok mert kellen csak h kiprobáljam a pénz kód kellene nagyon csak az kellen és nézem minden hol de nem találok hozzá, tudtok nekem segíteni ?
wheels könyvtárba a két könyvtárat nevezd át 50 illetve 51 re sii fileket meg rakd bele a definitionba
Duddits
Király! <#eljen><#nyes>

Aszta kuva életbe hát ez gyö-nyö-rû (köpni-nyelni nem tudtam).<#worship><#worship> Légyszi honnan tom leszedni???

A lóerő legyen veletek! :))

norby1007
köszi
és azt hogy lehet kikapcsolni h a soför ne ásitozzon folyton??
(azonkivül h hotelba alszik)
és a zsarukat??
elöre is kösz
csáó

gumikacsa
Nem nagyon szeretem az amcsi gépeket, de ez szerelem elsõ látásra 😛 :

Renault magnum http://kamionszim.hu

Kisvigyori
mod mapába

kisvigyori

norby1007
helo