35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • bajusza
    Nagyon jó képek. Fura lesz Angliában kamionozni majd.
  • hapcizoli
    azoknak írtam akik még nem jöttek volna rá
  • Schwarz
    na ne mondd
    meg persze lehet húzni duplát campaign módban is, csak meg kell találni
  • karajev
    1.6 eu map képek azegy dolog hogy nem adták ki de akkor is van:D
  • hapcizoli
    nem tom hogy már valaki rá jött-e de megvan hogy hogy lehet húzni dupla kontinert a játékba!!!!
    aki még nem tudja: NEW GAME- Single delivery és a cargonal ki tudod választani hogy milyet akarsz húzni
  • hapcizoli
    Rocco!!!!
    regisztrálni kell vagy mit kell ott csinálni vagy valami kód vagy mi kell hozzá????????
  • Magnumrolcsi
    1.5 mapot akartam feltenni, ez lett belőle

base.scs és patch.scs mappába is bemásoltam amit kellett
  • Varga10
    Én már sokadjára olvastam el és le is töltöttem egy Storragefilét és hiába illesztettem be a Kamionhoz adott sort amit be kellene illeszteni nem működik.......
  • Kenworth
    És hol láttál képeket? Linket tudsz adni?
  • norbi56
    abba a scaniába az nem tetszik hoogy naon hátul van a nyereg:(
  • bajusza
    Jó lenne, ha kiadnák az új map-ot.
  • leho94
    épp azé me nem adták még ki...
  • karajev
    már van Eu map 1.6!!!!én még csak képeket találtam...:S
  • V43 1105
    Csak 2GB
  • leho94
    nekem 768mb:D
  • Kenworth
    Erre betud valaki lépni? Mert nem tudom a kódot, pedig régebben ezt lehetett használni!
  • V43 1105
    Megvan XD
  • hapcizoli
    http://www.18woshaulin-mod.wbs.cz/index.php?menu=0
    na ezt hogy kéne megszerezni???????
    remélem mindenkinek ismerős?
  • Schwarz
    Höry, Varga10: mi lenne, ha elolvasnátok végre a sz*ros hozzászólásomat? ezen a lapon kétszer is belinkeltem. ha az alapján nem tudjátok megcsinálni, akkor inkább felejtsétek el a gépet...

szerk: hja Varga10, most figyelem, hogy Hörynek linkeled azt amit neked is el kéne olvasnod...

megint szerk: hogy jó napotok is legyen, fogok készíteni egy szájbarágósabbat képekkel, viszont ezután egy kérdést nem szeretnék erről hallani...
  • Varga10
    Lehetne ha valaki segitene nekem megcsinálni a storagefile-mat......................................
  • Boconadi
    az én mappám csupán 347 MB. Szerintem másoknak sem kevesebb 100MB-nél. Ha valakinek nagyon jo nete van, küldje el neked, de innen nem hiszem hogy sokan megfogják tenni
  • Varga10
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1152897145&no=7538
  • Boconadi
    nincs
    #9533 erre vki?
  • 6600GT
    hy,van hozzá olyan kieg,amiben magyar utak(páyla) vannak?
  • Varga10
    Hát nekem a leírás alapján nem tudtam megcsinálni a storagefilet egy kamiont sem tudtam berakni....A storagefile a mappákkban az Sii-ikbe beillesztem.......de hiába illesztem be a sort (mgé a Readme-ből sem) akarja beilleszteni.....Beraktam a mod mappába az SCS fájlokaz meg hasonlók......De mindhiába......Valaki küldje már a storagefilét át nekem PLZ!
    letöltöttem ezer kamiont meg mindent de nem jó mert vmit kell a storagefile-ben csinálni na ez eddig oké mindent megcsinálok ahogy irja a READ ME de nem jó nem tudna nekem vki egy olyan mod mappát a [email protected] amiben van egykét jó kamion (MAN,Renault,Scania,Mercedes,stb.) naon megköszönném
  • Varga10
    Hello!

Miért nem engedi feltenni az 1.06os petch-ot a játékhoz???? azt irja ki hogy corrupted instalatinon. reinstall from the original CD és a magyarosítást sem engedi feltelepíteni mert azt irja hogy töröljem le először........Mit lehet ilyenkor csinálni???mert addig ment csak WIN reinstall volt...............
  • RaST
    Pedig angliában, és a többi északi államban elég sok esetben 'használják' a ezt a felállást :)

Például:
  • Kenworth
    A 3dartpol miért nem frissit???
  • Jegenye88
    én szoktam látni 3 tengelyes nyerges után 3 tengelyes pótot néha...
    apáméknál is volt 3 darab ilyen Iveco Turbostar, de azok bogisak voltak
  • gumikacsa
    persze vannak kivételek, speciális esetekben, de ez után a scania után egy ilyen pót, arra azért kicsi az esély.
  • RaST
    Nem minden esetben ..
  • Faszanova
    Az europa map-ot hol tom letölteni?
  • norbi56
    tudom de trailerhez jó meg kastenmuldehozXD
  • gumikacsa
    Nem a lgjobban hozta össze a gyerek, hátul kéttengely után kéttengelyes pótot szoktak akasztani....
    ebbe nincs GPS
    én ezt le is szedtem de nem tom használni

• bumburnyakkk
    császtok hogy kell konvertálni valaki seitsen már kösszi
  • leho94
    aham