18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
a pót skinje szerkesztve van
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
1. letölteni... ha fórumozni tud, letölteni is... no comment
2. letörölni sehogy, mert felülírja az eredeti fájlokat rollback nélkül, csak újratelepítéssel lehet
Mi az a windows?
nem tudsz rákattintani a linkre és elmenteni? <#zavart1>#zavart1><#guluszem1>#guluszem1><#nezze>#nezze><#rinya>#rinya>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Downhill!!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
egy kérdés: ha leszállítja az árut a sofõrõm miért én fizetek? elõször aszittem, hogy majd ha hétfõ lesz akkor lesz bevételem mint a pttm-be, de még ugyse. mi a rák van???
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
honnan szedted le a pótot??
maffia
Mi az a windows?
mert én úgy vettem észre!
😞