18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

és ezt a mercit csak simán be kell rakni vagy ez is olyan nyûgös mint a daf?

Csak Convoy-hoz találtam Actrost,de a képeden Haulinban van.Vagy csak én nem találom:S
megvan a dxtbmp progi nem?
Speedbreaker
jó sokan. Én segítenék neked, csak nekem is ugyan ez a probléma. Meg a menüben is ugyanígy látom a kamionokat :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

valaki segitsen nekem a skinek készitésében!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

mért minek néz ki?
http://gdtrucks.gd.funpic.de/ -->merci
a pót skinje szerkesztve van
garam93
Ez nem az actros, csak más skinnel?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

kertesztrans ezeket honnan szedted le?Nagyon disznók😊
Schwarz
bátor jelentkezõ a #3740-re?

Mi az a windows?

Speedbreaker
<#bruck>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Schwarz
akkor fogalmazzon világosan.
1. letölteni... ha fórumozni tud, letölteni is... no comment
2. letörölni sehogy, mert felülírja az eredeti fájlokat rollback nélkül, csak újratelepítéssel lehet

Mi az a windows?

sztem õ azt érti h letörölni

King of Roads
nemá...<#levele><#zavart2><#vigyor3><#nemtudom><#szomoru2>
nem tudsz rákattintani a linkre és elmenteni? <#zavart1><#guluszem1><#nezze><#rinya>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Speedbreaker
ez most komoly??

hogy lehet a patch-et leszedni?

Vviikkttoorr
LOL 😄

Ez érdekes, én is néáztem, Lezúzom az iskolabuszt, reckless ddriving, 2000 pénz. Átmegyek a piroson, az 5000 pénz körül, volt már 9000 is, patch óta nem néztem. Kíváncsi vagyok, hogy tilosban parkolásért hány évet kapok 😊

Bakker,alig találok sofõröket.Van már 15 kamionom(14 Actros😊 ),de csak 5 van munkában velem együtt...
Speedbreaker
FAQ!

gordon 24
Ne menj át rajta. Akkor nem kapsz ez a legjobb megoldás. Lassan menj városba és megfontoltan mintha igazi lenne. Na jó néha én is baromkodok de az más. Akkor nem zavar.

Downhill!!

HAYES
egy piros lámpán való áthajtásért miért kapok maximum körözést és 5000 dolláros buntetést?

Ez csak egy tipp volt. Szerencsére nekem többet hoznak mint visznek anyagilag.

naon király<#eljen><#taps>

roliairsuni
miaz h a bírságokat, majd adok én neki

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Kisvigyori
király!! csak már kész lenne!!!

kisvigyori

Schwarz

Mi az a windows?

sztem lehet h a benzinét fizeted vagy a birságokat

King of Roads
de nézem a feljegyzéseket mindig az van, hogy leszállította azt csak tõlem von le pár száz dolcsit. mindjárt kirugom 😄😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Én is azt hittem az elsõnél, hogy nem kapok semmit. De a sofõr mindig vesz el pénzt közben, de amint leszállította megkapod érte a pénzt.

King of Roads
van egy tuti helyem, legalábbis ott találtam eddig 2 sofõrt. Seattle-be menet egy kis truckstop van. benzinkút, hotel meg kamionbolt. nem téveszted el, mert csak 1 van san fransisco és seattle között. mondjuk ez csak arra vonatkozik, ha éppen arra jársz.

egy kérdés: ha leszállítja az árut a sofõrõm miért én fizetek? elõször aszittem, hogy majd ha hétfõ lesz akkor lesz bevételem mint a pttm-be, de még ugyse. mi a rák van???

garam93
És a hol van?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

helló
honnan szedted le a pótot??

maffia

jamesbond691
THX!

Schwarz
valaki hozzáértõ emberke nézzen már rá a \font\*.dds -ekre, mert nekem csak csuma fehér képek jönnek be, kivétel a map.dds amiben még információ is lakozik...

Mi az a windows?

De ez így szar,mert most van majdnem 1 millám(a sofõrök jól keresnek nekem😊 ),de alig találok újakat,minden útba esõ hotelbe bemek és sehol...
Igen, csak ott. Nekem is ritkán ad új emberkét, pedig lenne munka bõven 😊

Most teszek fel még 1 kérdést.Csak a hotelekben lehet sofõrt találni,mer pénzem lenne kamionokra de eddig csak 3 kamionra találtam sofõrt.
De most komolyan.Idejöttem tök normálisan,mer erõsebb actrost szerettem volna a játékba.Kérdeztem hol lehet olyat letölteni,erre nekem állnak.Ezek után én vok a hibás...Oké,akkor én,de ha pofáznak akkor nem fogom hagyni magam...1-2 fórumos huszár elmehet oda ahonnan kinyomta az anyja...
Schwarz
kicsit jó lenne ha elgondolkodnál a stílusodon...

Mi az a windows?

én most néztem meg az 1.3-as patch-csel, hogy minden kamion sleeperes lett.

Truck Driver001
Mivan,csak nem megnézték a szüleid az ellenõrzõdet?😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Vviikkttoorr
Azt szeretném kérezni hogy az lehet hogy kevsebb forgalom van ha felrakom az 1.04-es patch-ot??
mert én úgy vettem észre!
😞

Ja,nem szóltam volna 1 rossz szót se,ha nem ugat le néhány gépfüggõ homokos.Csak szimpla kérdés volt,akinek meg nem tetszett az ne pofázzon hanem kussoljon...ennyi...
A tegnapiért...az összes gyökér le..ophat.Remélem ezt értitek köcsögök!Segítséget kértem de nélkületek is megoldottam szájbaba..ott parasztok!!!
games.dds -re csináltam
http://gdtrucks.gd.funpic.de/downloads/haulin/trucks.htm
jamesbond691
Csõ! Ezt a DAF-ot honnan lehet letölteni? 😊