35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
azta ez tök jó honnan lehet letölteni -
ha megmondod hogy kell felrakni az oldalra akkor megpróbálnám -
Szabi1991 #9873
-
karajev #9872 nekem megvan....!!!de te azt úgyse tudnád felrakni...
-
Álom interior xD
-
valakinek megvan a tz express mod map ja? -
köcce
-
A kamion SCS fájlában. -
és hol vannak ezek a dds fájkolat -
Igen, lehetséges hogy te is megcsináld saját egyedi skinedet, mégpedig a következő képpen:
A skint készítéshez nem kell más, azon kívül ,hogy legyen egy rajzoló programod, jelen esetben tegyük fel a paint-tet, amit minden számítógépen megtaláltok. Ha ez megvan, márpedig meg van, le kell töltenetek egy olyan programot, amit "DXTbmp"-nek hívnak, ami olyasmit tud csinálni, hogy a dds fileokat megnyitja, majd bekonvertálja egy képszerkesztő-programba jpg formátumban. (A dds formátum egy ritka kép formátum amit a játék használ). Ha nem lenne meg a DXTbmp innen letölthetitek. Na ha letöltöttétek, majd felraktátok, kattintsatok kétszer az ikonjára, majd egy hülye progit láttok. A felső füleknék kattintsatok a "prefs"-re, majd válasszátok ki hogy "Select Editor"-t. Ekkor betallózzátok a képszerkesztő programotok exe file-ját. Jelen esetben nálam a paint: C:/windows/mspaint.exe (A PROGRAMBAN ALAPBÓL EZ VAN BEÁLLÍTVA, SZÓVAL CsAK AKKOR VÁLTOZTASSÁTOK, HA MÁS PROGRAMMAL AKARJÁTOK SZERKESZTENI A SKIN-T)
Na ha ez megvan, lépjetek be a "File->open" -ba, majd nyissátok meg valamelyik kamionnak a dds file-ját. Ezt legtöbbször a kamion mappáján belül a Share mappában találjátok. Ha megnyitottad, bekonvertálja a DXT bmp-be és láthatod a skint. Ezután a fenti füleknél válasszuk ki Az "Image" opciót, majd a "Send to Editor" opsönt. Ha minden igaz megnyílik a képszerkesztő progidban a skin (most paint). A DXT BMP-t ne zárjuk be. Most láthatod ugyan azt mint amit a dxt bmp-ben, csak ez most nekünk jpg-ben van. Itt rajzolgathatsz a skin-re, festheted, alakíthatod, színezhetsz, lényeg hogy csinálsz egy skint. Ha kész a szép szkinecskéd, elmented. (Ctrl+s, vagy "Files->Save"). Lépjünk vissza a DXTbmp-be, majd kattintsunk a fenti füleknél az "image" majd ezen belül a "reload after edit" opcióra. Ekkor bejön az általunk kreállt skin a dxtbmp-be. Most nincs más dolgunk, mint elmentve felülírni a régi dds file-t. Jó skinezést.
Ha ezt a változatot túl bonyolultnak találjátok, akkor töltsétek le az Adobe Photosop programot, amihez dds formátumok megnyitására alkalmas pluginnal alapból megnyithatjátok a dds fájlokat. -
Vannak hírek EU Map béta 1.6-ról? (Nem istenostorának ment.) -
EU Map beta 1.6-ról vannak valakinek hírei? -
Mit kell ezen MSN-ezni? DXTbmp, Photoshop (lehet paint is), és akkor kiexportálod, szerkesztés után beimportálod, elmented, becsomagolod, és kész. -
FAQ-t nézd át -
aki tudja hogy kell készíteni skint a DXTbmp el az vegyen fel msnre
[email protected] -
nono 26 #9860 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy mitől van az hogy mikor feltelepitem a kiegészitőket és mikor a játékot elinditom betöltéskor Prism 3d Engine hibát észlel és leáll.Ez mitől van? -
ha nincs pluginod a ps-hez, akkor csak azzal tudod beimportálni. -
ehhez nem kell studio max, elég a zmodeller, amit sokkal eccerűbb kezelni. Ez a magnum is azzal készült. -
Jóvan nekem nem nyitja meg a Photoshop nem ismeri fel szal mind1 mármint a dds-t én csak DXTbmp-vel tudom megnyitni avval meg photoshop onnan... -
SlaCker #9856 Komolyan mondom a szívem szakad meg,higy ijen sík hülye vok a 3ds maxhoz. 

Az a model szerintem gyönyörű!!!!
Hát most naon irígy vok. :DDDD -
normomo #9855 fincsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Hmm... és úgy látom be vannak szépen táblázva a hamarosan készülő modellek...
-
tudom-.- -
Itt van még több kép. -
Ez tényleg fini!! -
tzsoltika #9850 lol! photoshophoz van dds plugin :D -
Hmmm fincsi lesz nagyon
:)
-
Dxtbmp-hez minek photoshop ? -
-.-'
a Jegyzettömb XD!(am sztem csak DXTbmp-van azzal meg megnyitod a Paintet vagy a Photoshoppot ha van de sztem Photoshop a legjobb csak tudni kell kezelni...) -
Melyik a legeslegjobb skin szerkesztő ? -
KÖSZIKE
-
F10 -
Mit kell a játékban megnyomni hogy fényképezni lehessen? -
Fishbone #9842 Köszi a választ!
Akkor még egy kérdés, mert eddig csak keresgettem, de érdekelne hogy tudtok e valami olyan oldalt ahol bőségessen találok eu kamionokat és pótokat, esetleg több magyar áru fuvarozó cég emblémájával ellátot gépet vagy szerelvényt? -
CseNo #9839 Nem lehet belerakni régebbi részek kiegészítőit. -
Fishbone #9838 Sziasztok!
Egy gyors kérdés, mivel haulinnal még nem játszottam. Érdekelne a dolog hogy kiegészítés képpen be lehet tenni pl Convoy kamcsit is? kompatiblis vissza fele a játék? -
melyik a legjobb skin készítő -
Vki help honnan tom letölteni a gémet régen megvolt csak volt egy winfos ujra rakás azt nem irtam ki torretröl meg nincs kedvem leszedni :) vki segitsen PlZzZzZzZ -
Van a sitejukon is logo .. -
Szabi1991 #9834 #9822 :DD
lehet csinálni nyugodtan cementes,benzines pótókat is -.-