18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
van egy kis dugó, gondolom két barom megint egymásba ment...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A lóerő legyen veletek! :))
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
A parkoloba keresd.Menny oda,aludj rá legalább 2napot,és ott lesz.
Aztán már csak annyi a dolgod hogy kiválasztod,és már mehetsz is!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Nézd meg Kisvigyori.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
kisvigyori
Én már csak ilyen vagyok, sötétben szeretek aludbni, 30 méterre az úttól, de neki ez nem tetszett 😞
mert akko' felteszem...
http://bf2s.com/player/swy/
bos az irásért de kihag néhán betüt
ANNAK IS SZÓL AKI ANÁZNI AKAR!!!!
a maxra ugrik a körözöttség pedig nem is csináltam
semmit csak kiálltam a parkolóból, és elfogy a pénzem mert
annyira megbüntet és vége game over 😞
tehát pls mondjátok meg.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
és hogy kell használni?
elméletileg ott kéne lenni a showroomban
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
hova kell másolni és hogy kell használni a rendõr
kiiktató modot?
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!