18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
kösz! ha menne a skinezés átalakitanám picit, de most egyelõre jó ez.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Swy
thx

http://bf2s.com/player/swy/

Kisvigyori
szép!!

kisvigyori

Swy
engem valamiért minjdig megbüntetnek a zsaruk...

King of Roads
na végre ez is megvan. Vancouverbõl vittem túlméretest Montrealba, közben vettem egy új kamiont:

van egy kis dugó, gondolom két barom megint egymásba ment...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Hello csináltam egy skint, és mikor be akarom tölteni a mentésemet, akkor prism3d hibát észlel és leáll. Mit csinálajk, ti hogyan készititek a skineket?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Bucser
mert nincs bekapcsolva a lámpa vagy pedig mert a pálya szélén tilos aludni a leállósávban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem csak ritkán tok írogatni sajna.Nem értem mit csináltok hogy állandóan zavar benneteket a rendõr???Bár engem is idegesít hogy mikor megállok aludni teljesen lenullázom a kamcsit és a körözési szint növekszik (éjszaka).

A lóerő legyen veletek! :))

Hogyan tudok skint késziteni? Légyszi segitsetek!

garam93
Kertesztrans:Te átírtad más névre a trélert vagy h csináltad?Nekem nem megy.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Truck Driver001
Na mire leírtam,addigra válaszoltak!😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Akkor te buta vagy!<#idiota>
A parkoloba keresd.Menny oda,aludj rá legalább 2napot,és ott lesz.
Aztán már csak annyi a dolgod hogy kiválasztod,és már mehetsz is!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

köszi

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

garam93
http://gdtrucks.gd.funpic.de/downloads/haulin/trailers.htm
Nézd meg Kisvigyori.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Kisvigyori
ha ott kezdtél akor a garázsban ha nem akor a parkoloban!

kisvigyori

garam93
a garázsodban parkol és rámész majd a garázsnál h change truck és már benne is ülsz

lehet hogy láma kérdés de ez van. rámantem az order truckra vettem egy kamiont azt írta hogy detroitba parkol de nem tudom hogy azon belül hol és hogyan tudnám használatba venni. valaki tudna segíteni?

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

arty
tükrök ugye kikapcsolva?

tükrök nélkül a gépemen 80-90fps, tükrökkel 20-25 ...

Forza.

Speedbreaker
a pedaltól nagyban külömbözik. az across-tõl még jobban.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

storage
garam93
Ez melyik pót skinje?

valaki nem tudja hogy nekem mé szaggat a haulin?pedig az accross meg a pedal to the m,etal nem szaggat<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#conf>

Kisvigyori
hali! de tod vanak olyanok is akik nem tudják áteni ezért nem ártana ha feltenéd valahova!!!!!! léci vagy küld át!!!!! cimem msn [email protected]

kisvigyori

Rám azért orrolt meg a rendõr, mert éjjel nem hagytam bekapcsolva a világítást.
Én már csak ilyen vagyok, sötétben szeretek aludbni, 30 méterre az úttól, de neki ez nem tetszett 😞

edig az összes "pöcs" béta!!!!
Swy
jájjj most akkor két új 1.3-as 1.4-es pöcs az nem béta??
mert akko' felteszem...

Schwarz
csinálom, ahogy idõm engedi

Mi az a windows?

King of Roads
na mostmár ok 😄

King of Roads
gondolo azért ert a pihenõ a érlegelõnél an és ha azt kihagod akkor jön utánad a zsaru
bos az irásért de kihag néhán betüt

ANNAK IS SZÓL AKI ANÁZNI AKAR!!!!

Nincs bennük semmilyen scs. Mind1 játszok az eredeti kamionokkal

MaxPayne
De nekem kellene mert az a gondom hogy kijövöka pihenõhejrõl és
a maxra ugrik a körözöttség pedig nem is csináltam
semmit csak kiálltam a parkolóból, és elfogy a pénzem mert
annyira megbüntet és vége game over 😞
tehát pls mondjátok meg.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

King of Roads
kell ott lennie valainek, csak Scs-vel mûködnek/hetnek

Scwarz, mikor lesz kész a magyarositás?

nem megy

voltak amiket telepiteni kellett, azokat zipben tette be, mikor belépek a zipbe, akkor ott minden van csak scs nincs. különben mind scs fájlokat tettem be. Egy Scani R580 van benne, ami megy, de a többi nem pl Renault Magnum, 2 Scania és egy Mercedes Black Edition

Schwarz
nemkell azokat kiiktatni, vezess normálisan

Mi az a windows?

MaxPayne
De azt a rendõr kiiktató modot hova kell bemásolni?
és hogy kell használni?

King of Roads
az SCS fájlokat raktad be? mert ha igen akkor passz...
elméletileg ott kéne lenni a showroomban

Hello! Nekem irja le vki, hogy hogyan tudok kamionokat betenni a játékba, mert én letöltöttem egy jópárat, és az utasítások szerint betettem a játékba, majd a showroomban megnéztem az összes kamiont és nem voltak köztük. Ha tudtok akkor légyszi segitsetek!

Schwarz
te aztán nagy szakértõ vagy, te írtad?

Mi az a windows?

arty
csak kár h egy k. sort nem irtak, mit updatelnek ...

Forza.

leho94
felesleges letölteni nem változtat semmit.én kipróbáltam

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

MaxPayne
Meg tudja mondani valaki hogy
hova kell másolni és hogy kell használni a rendõr
kiiktató modot?

Most lettem egyhármas, már itt is az 1.4?

roliairsuni
a kamzi belsejérõl PLS egy szkrínsotot!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Schwarz
ezek fossák a patcheket kifele, mint anno a pttm-hez

Mi az a windows?

jamesbond691
Király! <#taps>

leho94
nagyon leálltak most a skinesek.

én a pttmbõl szerkesztettem át. dxtbmp progi aztán te is tudsz ilyet csinálni
leho94
lelehet valahonnan szedni?(NAGYON JIRÁLY)