18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
énis így vagyok vele, legalább használom, ismétlek, vagy tanulok új szavakat

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Schwarz

ha mégegyszer megkérded, sose!

Mi az a windows?

King of Roads
ya akartam is kérdezni azokkal mi lesz.
bár én hagyom angolul, én szeretem az angolt 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Kisvigyori
mükszik csak nálam bead egy hirdetést és azt bekell zárni !! és jó

kisvigyori

Mikor lesz kész a magyaritás?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Nálam mûlödik.

garam93
Haladás!!<#taps><#taps>Csak így tovább!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Kisvigyori
jó!

kisvigyori

Schwarz
Na, csak lesz ékezet 😊)

Mi az a windows?

http://gdtrucks.gd.funpic.de <-- ez a link nem müködik!

Sorry a láma kérdésért, de nem találtam a megoldást a kérdésemre, pedig végig olvastam a hsz-kat. Azon hogy tudok segíteni, ha 1 convoy-ból származó kamionnak beljebb van a hátsó kereke jóval. Ezzel kertesztrans küzdött, de (legalábbis számomra) nem derült ki, mi volt a megoldás.
Elõre is köszi
Zsizsi34
Feltettem a játékot. Hát mit ne mondjak eszméletlen lett! Eddig az Across America-val játszottam, úgyhogy a terep nem új😊

Egy röpke kérdés:
Átfesteni hogy lehet egy kamiont, vagy pótkocsit?

Schwarz
áááááá, a rohadt szemetek 😊 alpha channelen vannak a bötûk 😊 na megy is át .png-be az összes 😄D

Mi az a windows?

Sanyix
Rájöttem. Amúgy nemtom miköze az nfs-hez, lfs-ben is tudok driftelni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

RaST
Ez nem a NFS topic xD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Sanyix
Ez nemnyert sajnos, semmit nem csinál 😞

Amúgy ehhez a részhez nincs olyan dupla maxsebességes addon mint a convoyhoz? 😊 abban poén volt mikor 200-al pótkocsistul drifteltem az autópályán kanyarban 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Truck Driver001
Ott csak a convoy-hoz van..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

RaST
Igazából engem nem érdekel a haulin .. csinálnám a dolgom, ha lennének modellek, de igy, hogy csak 1 scaniam van + 2 magmumom .. igy nemtudok skinezni ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Elfelejtettem hogy miért kellene ez a gyûjtés,mert akár hányszor visszaolvasok 10x minimum látom ugyan azt a kérdést hogy honnan lehet leszedni ezt.

A lóerő legyen veletek! :))

Válasz: #3720 Tudom de azért köszi,meg szeretem hogyha megállok akkor semmi se menjen se a motor se a lámpa.Szerintem az ilyen hülye megszokás,de nékem tetszik.
Tzsoltika naon tetszik a szkined<#nevetes2><#nevetes1><#banplz> sebaj gyakorlat teszi a mestert,ha ez swít nekem fingom sincs hozzá én csak élvezem azt amit más megcsinál és közben dicsérem hogy míly ügyes,sõt ha nem minõsül tulzásnak akkor néha még a fejlödésben is megálok.<#wilting>
Rast vagy Gumikacsa nem tudtok csinálni egy olyan helyet ahol össze lehetne gyûjteni az öszzas linket ahonnan le lehet tölteni haulin-hoz mindent ami kell pl.:Kamion,pót,modok,skin stb..

A lóerő legyen veletek! :))

itt a kép a nem jól sikerült skinemrõl:
http://sgupload.uw.hu/1160304944.jpg
pliz segitsetek!

autoszimulator
photoshophoz van egy úgynevezett dds plugin, ami többféle formátumban való mentést engedélyez... Azzal a legegyszerûbb ezeket boncolgatni.
A alpha channel pedig általában az átlátszóaágért felel, például ablakok esetében.

.: mobilize.hu :.

King of Roads
hmmm...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Köszi,megvan😊
r9actros: Ott a lábad között

keresztransz: felül irtam de a játék lefagyott, amikor akartam elniditani. Küldj egy skint és azt átskinnelem, hátha ugy megy.

a faszom nem találom😊Na mind1
de ha nem írsz felül egy adott skint akkor nem lesz benne a játékba
eightmiles
a mercihez volt? és azt honnan szedted le?

de ezt én megvettem, és azzal szállitok mindent, ami olyan

kb 5 lappal visszább
ami a reeferben van dds amit szállít arra nevezd át ezt a plaint
Még annyit h kb hanyadik hozzászólás környékén keressem mer qrva sok van.Köszi elõre is
igen, aszem

megás póthoz csináltad a skint?
a reeferben van

olvassál vissza mert már írtam párszor
plain

mi a ddsnek a neve?
Gondolom nem egyszerû berakni Convoy-ból Haulinba...Vagy el tudod mondani?!
fájlba van benne
akkor nem használjuk<#idiota>

én úgy tudom az alpha chanelles dolognak az árnyékolásba van szerepe
persze. Azzal készitettem egy tréler skint és amikor be akarom tölteni, akkor lefagy a játék. Mit csináljak?á

eightmiles
kereket honnan szedted a kamionra?

nyûgös
convoyos kamionokat be lehet rakni a haulinba
Schwarz
na igen én is csak abban látok infót. hogy is van ez az alhpa channeles dolog? paint shop pro van, de már feltettem a photoshopot is, de az sem bír vele (vagy én 😊))

Mi az a windows?

mindengyik fehér nekem is kivéve a map.dds -->alpha channelbe számok betük jelek
Schwarz
hja, kicsit gondolkodni kellett, h mire is gondolsz 😊 de nem a képeket kell nézni, vagyis kell, csak nem a kamionokat 😊 az nekem azért olyan, mert tartalék alaplapon vagyok (EP8RGA+ akut vízbefúlásban elhunyt) és minden minimumra van állítva... 😊
amit nem tudok és a #3740-ben írtam, hogy ékezetes betû gyártáshoz jó lenne, ha a \font\*.dds-ekben látnék hasznos információt, de sajnos mindben csak sima fehér képet látok...
ha nem lesz megoldás, megy bele a pttm fontkészlete 😄

Mi az a windows?