18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
bár én hagyom angolul, én szeretem az angolt 😄
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Elõre is köszi
Egy röpke kérdés:
Átfesteni hogy lehet egy kamiont, vagy pótkocsit?
Mi az a windows?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy ehhez a részhez nincs olyan dupla maxsebességes addon mint a convoyhoz? 😊 abban poén volt mikor 200-al pótkocsistul drifteltem az autópályán kanyarban 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
A lóerő legyen veletek! :))
Tzsoltika naon tetszik a szkined<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#banplz>#banplz> sebaj gyakorlat teszi a mestert,ha ez swít nekem fingom sincs hozzá én csak élvezem azt amit más megcsinál és közben dicsérem hogy míly ügyes,sõt ha nem minõsül tulzásnak akkor néha még a fejlödésben is megálok.<#wilting>#wilting>
Rast vagy Gumikacsa nem tudtok csinálni egy olyan helyet ahol össze lehetne gyûjteni az öszzas linket ahonnan le lehet tölteni haulin-hoz mindent ami kell pl.:Kamion,pót,modok,skin stb..
A lóerő legyen veletek! :))
http://sgupload.uw.hu/1160304944.jpg
pliz segitsetek!
A alpha channel pedig általában az átlátszóaágért felel, például ablakok esetében.
.: mobilize.hu :.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
keresztransz: felül irtam de a játék lefagyott, amikor akartam elniditani. Küldj egy skint és azt átskinnelem, hátha ugy megy.
Mi az a windows?
amit nem tudok és a #3740-ben írtam, hogy ékezetes betû gyártáshoz jó lenne, ha a \font\*.dds-ekben látnék hasznos információt, de sajnos mindben csak sima fehér képet látok...
ha nem lesz megoldás, megy bele a pttm fontkészlete 😄
Mi az a windows?