18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a korrekt választ!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

King of Roads
sztem ez a legjobb 18 wos rész. ezerszer jobb kamionbelsõk, gyorsabb AI-k (de nem azt jelenti, hogy okosak is <#idiota>), élethûbb pl. vásárlásnál,
jó, hogy nem mindig mész, hanem kell aludni is (pl nappal mész, éjszaka alaszol, a convoyba meg nem volt semmi értelme, hogy aludhattál) ez megint olyan mint a valóságban, lehet hosszú út közbe menteni...egyetlen hátránya, hogy kevés benzinkút van, szal én pl mindig ugy érek oda a kúthoz, hogy 10 másodperc mulva ki is fogyna, bár szerencsére csináltak hozzá olyan mapot amin kb 3× annyi van.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Sziasztok!

A Haulin, mitõl "több" pl. a Convoyhoz képest?
(Kicsit utána olvastam, de a véleméynetekre vagyok kiváncsi inkább!)
Régebben a Convoyt nagyon vehemensen toltam. Tetszett.

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

King of Roads
jó neked, én meg Minneaploisból próbálom kiküzdeni magam. ugyanis a drága azt írja, hogy New York balra. elmegyek balra, jóvan mondom ott a pálya. de baszod az a fölöljáró. majdnem szívidegrohamot kaptam <#idiota><#idiota>
aztán visszamegyek, ott egy másik kanyar New York megint balra. elmegyek, aztán látom, hogy ez ugyanaz a rész ahol elõbb jöttem csak a másik oldalon. ANYÁD!! egyszerüen nem tok feljutni a pályára, sztem azt a szállítmányt lemondom, ugyis van pézem pár 10ezer nem sok...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
az biztos....végülis minden oldalon leírják kétszer azoknak a barmoknak akik nem tudnak visszaolvasni mert levan írva, hogy TORRENT!!!
bármelyik torrentes oldalon rákeresel letölthetõ.
hameg azt se tod miaz akkor marad warez bár ez 80%ba csak szart tölt le..
<#bdead><#lama>

garam93
FAQ

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

nemtudnád beásolni azt a linket?
mert én valahogy akora láma vagyok hogy nemtalálom..
nagyon megköszöném
arty
egy linkrõl, amit az elmult 5 oldalon 13x irt már be valaki ... 😊

Forza.

hali!
segítsetek pls honan lehet letölteni a jatekot???
köszi elöre is
Na, lassan eljutok a játék csúcsára. 620 lovas Kenworth 2T2 alattam, jól termelõ cég mögöttem, egyik sofõrömet rávettem, hogy teherautót szállítson wide load utánfutón, hozza a pénzt, mint állat...

King of Roads
letöltesz valahonnan eg SCS fájlt. persze trailert.
total commanderben megnitod, ott vannak mappák, azokba keresel eg DDS típusú fájlt, kimásolod valahova, belépsz a progiba, File-Open, kikeresed, hog a dds fájlt hova mentetted, megnitod, behozza az eredeti skinjét a pótnak, te meg rákattintasz alul a Send to Editorra (balról 3.), megnitja paintben, és lehet alakítani.

JÓÓ???!!!

leho94
és hogylehet benne skinelni?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
akkor én vagyok hülye!bocs

King of Roads
bazeg ilyen hülye nem lehetsz...<#rinya><#guluszem1><#nezze><#lama><#wilting><#bdead>
azt bármihez lehet használni csak megmutatja a progit. énis azt szedtem le, mostis pótokat skinezek.....

leho94
a googleban csak flightsimes van mert letöltöttem és csak repcsit lehet csinálni

RaST
GOOGLE B*ZDMEG .. GOOGLE

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

King of Roads
bazeg keress rá... google-be írd be. asszem az elsõ amit kiad arról lehet.

leho94
lelehet valahonnan tölteni?

King of Roads
DXTBmp-vel.

leho94
milyen programmal tudok skineket készíteni?

leho94
pálinkás jó reggelt mindenkinek

King of Roads
NE BASSZÁL MÁR FEL!!! ha nincs minden harmadik hozzászólásban link akkor egybe se! ha meg nem találnál akkor ott a F.A.Q!!! végülis csak jól láthatóan van kiírva, hogy "MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE!"<#violent><#lama>

THX

maffia

leho94
bocs

Kisvigyori
de ha visza olvasol akor meg látod !!

kisvigyori

leho94
készül

még nincs, de készül Schwarz jóvoltából!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

leho94

helló
magyarosítás már van??

maffia

Pls adjatok linkeket ahonnan le lehet tölteni kaminokat a Haulinhoz!
King of Roads
milen torrent? (bocs, de nem ír "ipszilon" betût)

és megy a patch

Én a torrentrõl szedtem le, egy 144 mb-s .exe fájlt

King of Roads
emberek, ti honnan szedtétek a játékot? nekem nem meg a patch, merthog kéne az eredeti gamma. én a torrentspyról szedtem, a convoy-t is onnan, de ott jó volt minden pathc

Hello a te problémád az hogy kell hozzá egy logitech driver ez pedig a logitech.com-on
üdv
exo

ne aggódj, nem kell leszedegetni - minden új patch felülírja az elõzõ base.scs file-t... szóval csak pakold rá nyugodtan, és kösz, hogy szóltál, hogy van 1.5 😉

http://www.wix.com/swatopluc/castles

hi,

az 1.05 tartalmazza a elötte kidobott patcheket, vagy azokat is lekell szedni?
De mondjuk a régieket sehol nem találom...
Szóval ha a régieket is lekell szedni akkor please írjatok valami linket, mert a FAQ-ban szereplõk halottak.

THX
daf xf
Thx

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

3944-et nézd meg!

Sziasztok köszi az érdeklõdést szerencsére valóban azóta hogy az SQ-t állítottam nem fagyott ki.. De van pár vicces dolog hogy a grafikát lejebb vettem pl éjszaka mikor mentem LasVegas felé csak a házak alakjait láttam sötétszürkén amúgy semmi fényt persze a városban ez már máshogy volt.

Ja meg az volt megyek Las Vegas fele az autópályán és erre egyszer csak látom hogy a visszapillantóba hogy valami röpköd a levegõben nekem egy trailernek tünt szerencsére nem az enyém volt! 😉
egész pontosan Detroittól északra van egy összekötõ út és a benzinkút (kelet-nyugat, kanadai 17-es) - mind a töltõállomáés bejáratánál, mind kifelé ott a fantomlámpa... kifelé ráadásul taktikázni kell erõsen, mert elõttem nincs senki, aki AI és látná... 😄D

...bocsánat, Thunder Bay az a Great falls... 😉

daf xf
Srácok tennék fel egy láma kérdést.
Honnan tom újra leszedni a gémet?
Mert megvolt már nekem csak formatomvot és minden odalett.😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Pedig arra már jártam! Lehet, hogy kifogtam a zöldet?

Meg néztem a Hungarian Rig'n'Roll-on de ott csak egy kamiont találtam, nekem fõleg Volvo FH kéne meg új Actros!
Schwarz
no kéremszépen...

úgylátom a galériába feltöltést rendesen elbaxták, így linkelek...
haulin18.jpg
haulin19.jpg
haulin20.jpg

A hétvégére (meg ma 😊) újfent kirándulni megyek, úgyhogy, majd folytatódik...

Mi az a windows?

...sztem aki térképet szerkeszt, az hamar ráakad a problémára - a szerkesztõben látszani fog, hol vannak még ilyenek...

Az én fantomlámpám szintén Vancouver felé menet van: New york felõl a déli kanadai 17-esen kell Great Falls felé menni, és egy benzinkút bejárójánál van...

a hó meg szép, az esõ is hangulatos, de állandóan esik... furcsa módon programozták - biztos a globális felmelegedés miatt van 😉

Speedbreaker
1.2-ben nincs csak béta. 1.3-mat nevezhetnénk 1.2-nek, csak nem béta.
Érted?!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *