18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
assse semmi apám...<#buck><#nyes><#eplus2>

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Speedbreaker
<#wilting>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Schwarz
<#hehe>

Mi az a windows?

RaST
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Kisvigyori
mi meik gomb a tempomat a c

kisvigyori

roliairsuni
csak 15157102 szer van leírva hogy honnan juthacc hozzá, mondjuk azért kérdem

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

King of Roads
az melik gomb? 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Duddits
Na, másfél hét kihagyás után itt vok megint. <#nyes>

Látom jött ki megint új patch, ki is fogom próbálni, mert még mindig kiadja a memóriahibát... :-(

Speedbreaker
vagy faq

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

3944 nézd meg és felejtsd el a demot!!!!

mert nincsmeg mondjuk azért
roliairsuni
minek a demó? mértnem a rendessel jáccol?

Gondolom már ezren megkérdezték hát én is beállok a sorba:
Hogyan lehet a demó végét jelentõ 60 percet kiiktatni?
Segítségüket elõre is köszönöm
Kicsivel kevesebb az fps, mint más kamionokkal, gondolom, nagyobb a textúra, vagy több a poligon... sebaj, elviselhetõ.
A kamion modja kicseréli a dupla pótokat (double trailer - dryvan trailer), ezekkel teljes az összkép.

roliairsuni
és neked nem akad tõle egy picit a gém?

más: a spéci hozzávaló pótokat holgy tudom utána"csapni"?

leho94
www.3dartpol.da.ru(sebi83)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

C, kicsit hosszabban kell nyomni, külsõ nézetbõl jobban látszik, ahogy a sebességmérõ kerületén egy kis mutató pöcök felkúszik a sebességedig. Gázra vagy fékre kikapcsol, tehát elõbb a gázt engedd el, aztán a C-t.

Roliairsuni #4045: Tényleg nem jó az index! 😊 Viszem villamosságishoz.

King of Roads
köszi!!<#eljen>

nahát, interiorrol nincsen kép, milyen meglepõ <#beka2>
mindegy, örülök, hogy megvan

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
bocs, de már kezdem unni, hog csakazért is megkérdi, honnan lehet letölteni a játékot, de ott van 3 hozzászólással elõtte.
a faqot se használja senki. tisztára, mintha onnan kérdeznének.
vagy pl hol talál dxtbmp-t. nem egyértelmû, hogy rákeres a googl-n??

Schwarz
igen

Mi az a windows?

Imrusssss
Service !!! keres olyan helyet ami kék színû korongon látsz egy "s " betût és ott lehet fejleszteni

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

allock
készül

#hhwnd

Szia Schwarz! 😊

Lesz ehhez is magyarítás, mint a Convoyhoz?

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Tempomat?

Melyik billentyûvel?

MÁS.

Hol lehet (ha lehet) a Haulinban "fejleszteni" a kamiont?
Ha igen, bocs, még nem jártam arrafelé...

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Schwarz
base.scs-t egyik sem írja felül...

Mi az a windows?

RaST
Már a neve alapján is az xD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Nem is néztem még az indexet.

Speedbreaker
King of Roads a stílusodat nézve te vmi nagy király lehetsz :o

Errõl a linkrõl jött le, de ha máshogy nem megy, átlövöm mailben.

leho 94 hol találom ezt a packot
roliairsuni
na így lenne, csk közbe telefonáltam
javítás:
egyik irányba nem villog az elsõ egyik SE, másik irányba meg mind a 2

ui.: de hátul mûxik

roliairsuni
nekem annak az elsõ indexei nemjól vannak bekötve<#idiota>
egyik irányba nem villog az elsõ egyik másik, másik irányba meg mind a 2<#idiota>
de amúgy zsír gép, gondolkozok is lecsereélem a t2t -t olyanra, de nemtom, ezzel vaalhogy jobban szaggat

leho94
pttm-polish pack(sebi83)

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Segasztok!
Nekem nagyon hiányzik egy kamera a játékból ami az elõzõ részekbe mindíg megvolt ami kb a vezetõ fülke tetejérõl mutatta a dolgokat... Kiv. vagyok nektek ez mennyire hiányzik vagy sem. Amúgy egyszer nagyon szivesen játszanék egy olyan WOS résszel ami európában vagy más nagy országban játszódik nekem amerika már egy kicsit unalmas ettõl függetlenül jó a játék!!
<#hawaii>
King of Roads
na király... ma elbaxódott a felhasználó fiókom, ezért csináltam egy másikat. természetesen újrakellett kezdenem a Haulint is. már megvolt az elsõ balesetem is (saját hiba): balra tértem volna át a középsõbe, a gyerek meg holttérbe volt. úgy meglöktem hátulról, hogy fejreállt.
nemtom hogycsináltam, a visszapillantba nem volt senki, pedig abba egész jó teret látni be. mindegy, legközelebb majd oldalra is figyelek nemcsak a visszapillantóba. kár, hogy nem halhatnak meg az AI-k. ennek tuti annyi lett volna. ó hogy örültem volna neki, egy balfaxal kevesebb.

cb-t nem lehet kiszedni? unommár, hogy minden 10. másodpercbe benyögi, hogy milyen az idõ. bazmeg...ha esik nálam akkor szerinted milyen???
meg amugy is tök gagyi ez a cb-zés. mármint a játékba.

Kisvigyori
lehet h szar a bilentyüzeted!

kisvigyori

Sziasztok Nekem egy olyan problémám lenne h a kmion irányithatatlan lesz néha és megy minden fele
olyan mint ha késne a billentyühöz képest
tehát mennék balra és csak 5 mp mulva fordul
a grafikát levettem min ra és ugy is azt csinálja
Föleg a letöltött kamionokkal
csinálja ezt de akárhányszor ujratettem a játékot
mindig ezt csinálja
valaki nem tudja mi lehetez v mitöl lehet??????
King of Roads
honnan szedted azt le?? én nem tom leszedni. ugye a 3d artpol-ról beszélsz?

Red bullt? Érdekes, repülõszimulátort csinálna a játékból 😄

Most volt meg a nagy áttörésem, rájöttem, hogy tulképpen hogy is kell kamiont vezetni. Eddig az ment, hogy ami a csövön kifér, padlógáz, elõzgetni mindenkit, minden kútnál teletank, most értettem meg, mi az a zöld mezõ a fordulatszámmérõben... szépen, nyugodtan, tempomattal tartom a 100-120-at, 1500-2000 között, a gép alig fogyaszt, és sokkal profibb így menni (duplapót, 2T2)
Letöltöttem a T600-as kamioszauruszt, valami állat, hogy ez mekkora... hogy fogok ezzel manõverezni?
Megyek is vissza, csak ezt megírom. 😊

bocs,játékot akar lenni😊
Bemásoltam,betöltöttem a játkor és ugyanolyan csíra a térkép,nincs semmivel se több hotel v kút...baz...g
King of Roads
bazeg ha bemásolod a mod mappába már alapból benne van abba a kiba*ott játkba. nemár......

nézem a faq-t de nem írja,csak h másoljam be a mod-ba,bemásoltam,és semmi.De legalább rájöttem h kell sofõröket cheatelni😄
Hard fokon sokat kell alukálni 😊
de így is, ha alszol mitomén 16 órát akkor is csak 12 órát bír vezetni 😛
Mé nem lehet benne kávézni vagy redbull-t inni?<#idiota><#idiota>
Easy-n nem tom hogy mennek a dolgok, én egybõl hardon kezdtem...
A tankolással sincs sok gondom...
A zsaruk meg ondók <#idiota><#idiota><#idiota>
Jó ez a game! Jobb mint az elõzök, az fix.
Kisvigyori
másold be a csc kiterjesztésü fájlt oda ahova leirtam amugy is ott a faq

kisvigyori

De az nem elég h bemásolom a mod mappába,vhogy a játékba is be kell tenni.
Kisvigyori
bemásolod a neved/haulin/mod mapába

kisvigyori

Hello!
Vki meg tudná mondani h az SCS map fájlt h lehet beletenni a játékba?
Lockheed
Hmmm legnehezebb fokozaton azért el is sötétül a kép és van, hogy ez megvan 8-10 mp is... Szal szerintem ez elég zavaró lehet. Easy -n valóban csak írogat.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Sanyix
Most sincs semmi értelme hogy aludhatsz, max annyi, hogy nem hallod az ásítozást, és nem írogatja hogy aludni kéne 😄 én 2 hete nem aludtam 😄D mert azért nem érdemes aludni, hogy 2 óra vezetés után megint ásitozzon, meg írogassa ki a hülye szövegét.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)