18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Látom jött ki megint új patch, ki is fogom próbálni, mert még mindig kiadja a memóriahibát... :-(
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Hogyan lehet a demó végét jelentõ 60 percet kiiktatni?
Segítségüket elõre is köszönöm
A kamion modja kicseréli a dupla pótokat (double trailer - dryvan trailer), ezekkel teljes az összkép.
más: a spéci hozzávaló pótokat holgy tudom utána"csapni"?
Roliairsuni #4045: Tényleg nem jó az index! 😊 Viszem villamosságishoz.
nahát, interiorrol nincsen kép, milyen meglepõ <#beka2>#beka2>
mindegy, örülök, hogy megvan
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
a faqot se használja senki. tisztára, mintha onnan kérdeznének.
vagy pl hol talál dxtbmp-t. nem egyértelmû, hogy rákeres a googl-n??
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Lesz ehhez is magyarítás, mint a Convoyhoz?
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Melyik billentyûvel?
MÁS.
Hol lehet (ha lehet) a Haulinban "fejleszteni" a kamiont?
Ha igen, bocs, még nem jártam arrafelé...
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
javítás:
egyik irányba nem villog az elsõ egyik SE, másik irányba meg mind a 2
ui.: de hátul mûxik
egyik irányba nem villog az elsõ egyik másik, másik irányba meg mind a 2<#idiota>#idiota>
de amúgy zsír gép, gondolkozok is lecsereélem a t2t -t olyanra, de nemtom, ezzel vaalhogy jobban szaggat
Nekem nagyon hiányzik egy kamera a játékból ami az elõzõ részekbe mindíg megvolt ami kb a vezetõ fülke tetejérõl mutatta a dolgokat... Kiv. vagyok nektek ez mennyire hiányzik vagy sem. Amúgy egyszer nagyon szivesen játszanék egy olyan WOS résszel ami európában vagy más nagy országban játszódik nekem amerika már egy kicsit unalmas ettõl függetlenül jó a játék!!
<#hawaii>#hawaii>
nemtom hogycsináltam, a visszapillantba nem volt senki, pedig abba egész jó teret látni be. mindegy, legközelebb majd oldalra is figyelek nemcsak a visszapillantóba. kár, hogy nem halhatnak meg az AI-k. ennek tuti annyi lett volna. ó hogy örültem volna neki, egy balfaxal kevesebb.
cb-t nem lehet kiszedni? unommár, hogy minden 10. másodpercbe benyögi, hogy milyen az idõ. bazmeg...ha esik nálam akkor szerinted milyen???
meg amugy is tök gagyi ez a cb-zés. mármint a játékba.
olyan mint ha késne a billentyühöz képest
tehát mennék balra és csak 5 mp mulva fordul
a grafikát levettem min ra és ugy is azt csinálja
Föleg a letöltött kamionokkal
csinálja ezt de akárhányszor ujratettem a játékot
mindig ezt csinálja
valaki nem tudja mi lehetez v mitöl lehet??????
Most volt meg a nagy áttörésem, rájöttem, hogy tulképpen hogy is kell kamiont vezetni. Eddig az ment, hogy ami a csövön kifér, padlógáz, elõzgetni mindenkit, minden kútnál teletank, most értettem meg, mi az a zöld mezõ a fordulatszámmérõben... szépen, nyugodtan, tempomattal tartom a 100-120-at, 1500-2000 között, a gép alig fogyaszt, és sokkal profibb így menni (duplapót, 2T2)
Letöltöttem a T600-as kamioszauruszt, valami állat, hogy ez mekkora... hogy fogok ezzel manõverezni?
Megyek is vissza, csak ezt megírom. 😊
de így is, ha alszol mitomén 16 órát akkor is csak 12 órát bír vezetni 😛
Mé nem lehet benne kávézni vagy redbull-t inni?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Easy-n nem tom hogy mennek a dolgok, én egybõl hardon kezdtem...
A tankolással sincs sok gondom...
A zsaruk meg ondók <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Jó ez a game! Jobb mint az elõzök, az fix.
Vki meg tudná mondani h az SCS map fájlt h lehet beletenni a játékba?
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)