18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre van internetem, visszakell rázódnom majd. :-)
#4674: Rakd ki úgy hogy windows-ban fusson, ne teljes képernyõn. PTTM-ben is volt ilyen.
Van erre valami megoldás, egyáltalán mi a hiba?
Aege->[SToRmReGioN] guild lvl 4->Master21 lvl 52+ fire blader
Keresem a következõ tipusokat:
- Mack Titan (3axle)
- Scania longline
- 3 húzótengelyes vontatót
kösözönöm a segitséget! (MSN: [email protected])
A képen látható szerelvénybõl a pót megvan, de kellene a vontató is!!!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html
Keresem a következõ tipusokat:
- Mack Titan (3axle)
- Scania longline
- 3 húzótengelyes vontatót
kösözönöm a segitséget! (MSN: [email protected])
bár lehet ezért felkiáltójelet fogok kapni.
Mi az a windows?
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Próbáld meg úgy hogy nem entert ütsz hanem alatta van egy download gomb és arra ütsz.Ha így sem történik semmi akkor feladom<#confused>#confused><#confused>#confused>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.