18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Úristen! Nem vagyok itt egy hónapig, és mikor visszajövök a lámák el is árasztották a fórumot...

Végre van internetem, visszakell rázódnom majd. :-)

Boconadi
Nem csak téged😊

#4674: Rakd ki úgy hogy windows-ban fusson, ne teljes képernyõn. PTTM-ben is volt ilyen.
Luko
Gondoltam csinálok egy pályát a haulinhoz. Beléptem a pályaszerkesztõbe ahogy a FAQ írta. De szinte bármire kattintok, lefagy minden.

Van erre valami megoldás, egyáltalán mi a hiba?

Nézelödtem már és nem találom sehol!
menny fel a www.3dartpol.da.ru ra es nezelodj

Aege->[SToRmReGioN] guild lvl 4->Master21 lvl 52+ fire blader

kérdés: B-double (kenworth T600) szerelvénybõl külön-külön is lehet a pótkocsikat használni? ( ha igen akkor tudok a második pótkocsinak másikat választani?)
Keresem a következõ tipusokat:
- Mack Titan (3axle)
- Scania longline
- 3 húzótengelyes vontatót

kösözönöm a segitséget! (MSN: [email protected])

A képen látható szerelvénybõl a pót megvan, de kellene a vontató is!!!
Bacsa11
Nagyon szép!találtad vagy csináltad is?

garam93
Azta rohadt!<#taps>Ezt ugye le lehet tölteni valahonnan.Nagyon megfogott.Gyönyörû!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

RaST

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

szia itt

http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html
Schwarz
a fórum nem write only módban mûködik. légyszives olvasni is nem csak írkálni!

Mi az a windows?

kérdés: B-double (kenworth T600) szerelvénybõl külön-külön is lehet a pótkocsikat használni? ( ha igen akkor tudok a második pótkocsinak másikat választani?)
Keresem a következõ tipusokat:
- Mack Titan (3axle)
- Scania longline
- 3 húzótengelyes vontatót

kösözönöm a segitséget! (MSN: [email protected])
Srácok a 3dartpol oldalon ott van Knight Rider-bõl a Goliath vontató, de nem birom letölteni, se a truck, se a trailer linken nincsen!!!
Honnan lehet leszedni a magyarosítást?
krisz jó a kép😊
Hát töltsed le máshonnan PL:Torrent
sziasztok !nekem oyaln szomorú bajom van hoyg amikor belépek a játékba 10 percet játszom vele és egy kék képernyõt kiad hogy hardver nincs meg felelõen telepítve meg iylemsik de fent van +driver legújabB!!1.7 proci(szar)geforce 6600gt !-mvaN!!ha tudtok segíteni akkor!!!léciivees!!
Bocs király a játék letöltöttem a teljest kamiont hány $-tól lehet venni?kössz
Schwarz
fent van pl a wanadoo.atw.hu-n. 160 Ft+ÁFAt csak megér, nem? és akkor békénhagyjuk végre egymást ezzel a hol lehet letölteni marhasággal...
bár lehet ezért felkiáltójelet fogok kapni.

Mi az a windows?

IIlord)neked van rapidget?
garam93
Szedd le torrentrõl.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

De akkor senki se tud olyan oldalt ahol letudnám tölteni a teljes játékot
Schwarz
hja, lehet már részeg voltam <#hehe>

Mi az a windows?

garam93
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120243310

Scottt
Hali tom h ez nbem ide tartozik de nem láttam (nyitott szemmel se)convoyos tocpicokat na szal az a prblemam h van a tutorial oszt ott van oan az elejen h elkell vinni 1 cuccot az udvarrol egyik helyrol a masikra oda viszem lerakom de nem tortenik semmi

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Töltöttem le néhány új kamiont, de nem jelentek meg, ezért le kellett szednem néhány régit. Azt hittem, lõttek a mentésemnek, mivel "utángyártott" kamionnal fuirkáznak a sofõreim... de nem, a játék elég ügyes ahhoz, hogy ilyenne ne akadjon ki 😊

akkor a géppel van valami!de te onnan töltötted le?
Kérem valaki mondja meg csak Õ nem érti vagy én magyarázok hülyén néhány napja!?

Figyelj a kód az amit a visszaszámolás után megkapsz /3 betû szám kombináció és szines/ ezt kell beütnöd a mellete levõ üres mezõbe majd az alatta levõ download blablabla gombot megnyomod. elõ kell jönnie egy táblának ahol három lehetõség van megnyitás, mentés, mégsem. Te a mentést válaszd add meg a helyet hova akarod. KÜLÖNBEN EZ INGYENES!!!

Ugye az a kód hogy downloaded bármilyenszám ami levan írva vastag számmal time?elõre nagyon kössz
És valaki nemtud olyan oldalt ahonnan a teljeset ingyen tudnám letölteni
Azt írja li angolul hogy(unfotunately all drives of rapidshare.de are full right now) amúgy valamelyik nap meg aszt írta ki hogy a mûvelet megszakatt jelenleg nem elérhetõ.
ILLNeo

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Scottt
YAh én tudnátok jó kamionokat adni(itt a linkre gondolok)ahonana letom tolteni thx

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Hrllo h kell véghez szerzõdni(még 1 cucot se vittem ki)és ti mennyi idõnként alszotok mert én nekem szinte mindig aludni kéne ááhhh ezért nem naon tok veszetni

Scottt
yahh nem az 1.06jött le simán az 1.05 nem indult el nekem se

Scottt
Hát meik patchrõl van szó én chello lós vok én az 1.05 lejött simán az 1.06al nem probiztam

a Level 3 gyorsabb általában

de ott van kettõ letöltés van vmi level 3 meg a másik.
Nem Chello. Sajnálom nem értem szerintem akkor is töltenie kellene.
Próbáld meg úgy hogy nem entert ütsz hanem alatta van egy download gomb és arra ütsz.Ha így sem történik semmi akkor feladom<#confused><#confused>

chello
de te cheelo-s vagy vagy valami más?
DE nekem nem reagál megnyomom az entert és kész!
Ne a prémiumra hanem a free gomb....

Megnéztem. Beütöttem a kódot entert ütöttem bejött a kis tábla hogy megnyitás, mentés, mégsem.Rányomtam a mentésre megkérdezte hogy hova én megmontam és elkezdte tölteni.Tehát jó!!!!!!

Truck Driver001
Honnan veszed hogy másolja?Én nem látok semmi hasonlóságot!<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Valamit olyat ír ki hogy No Premium-user
valaki nézze meg de a rapidról nem tölti le!most entert nyomtam semmit sem reagált!elõre is kössz .