35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Hat nem tudom skacok. En meg le sem toltottem a HUN map-ot, de nalam alap, hogy a game legujabb patch-evel probalok ki valamit, tehat az 1.06-al. Legalabbis ez szamomra evidens. Mint kiderult, itt sokan sirnak, es vagy nem is 1.06-os Haulinjuk van, vagy mar szarra van moddolva es a prism3d engine-ek a nyaka is veres naluk vagy egyeb gondjaik vannak. Picit nem artana gondolkodni, mielott irtok, es floodoljatok a sok hulyeseggel a topikot, meg a HUN map keszitoit hibaztatjatok rogton. -
www.sulyokg.hu azt hiszem,de amúgy F.A.Q.Nem elég nagy a felirat?srácok akkor kell mint a pttm topikba 
-
Akinek nem megy a map, az próbálja meg frissíteni a játékát 1.06-osra. Itt van a patch. -
Ja igen az előfordulhat hogy 1.06 Patch nélkül nemjó a térkép se... -
engem is kidob!honnan tom leszedni ezt az 1.6 os pecset?? -
Mert nekem tökéletesen megy 1.6-os haulinnal. -
Figyelem emberek, az szóljon, akinek nem megy, és nem 1.06-os verziójú a játéka. -
karajev #10728 szetem meg senki ne sírjon akinek megy az jáccon vele akinek meg nem megy(nekemse)az meg jáccon mással amíg kinem javítják vagy kiadják a következőt...
-
nah asszem ujra felrakom a haulint:D -
ez így van,én is erre fele célozgattam
-
Ami van két rar, vagy zip nem tudom pontosan, nah azt a két fájlt fogod és bemásolod a mod mappába! :) -
Jaj, hagyjuk mar ezt.. Ha meg nem adtak volna ki meg egy honapig, akkor meg azert sirtatok volna... Hogy jajj, mar a 18 Wheels of Steel: American Long Haul is kijott regen, ezek meg meg mindig a Haulin HUN map betajan ulnek... -
nemtudjátok hogy kell telepíteni az eu map modot?? -
dzsozefo #10722 Srácok szerintem egyelőre maradjon ez a BÉTA, vagy valamit probáljatok meg alkotni aztán gyűjtsetek embert és teszteljétek és ugy adjátok ki megint! Nem lehordani akarlak titeket csak ez igy kezdetleges... -
Eddig meg azért sírtatok hogy mikor adják már ki,most meg azért hogy rossz?Ti sürgettétek!! 
-
dzsozefo #10720 az új map, magyar cb-vel még jobban nem megy! -
dvsc18 #10719 talán a garázsba veszed.. nem a parkoloba.. tedd ki és látni fogod..:D -
thomas200 #10718 Ha veszek kamiont azt mértnem látom a parkolóházba? -
engem is kidobál -
Valakinek jó valakinek nem ezt most hogy magyarázzátok?:S -.-'
Kész én feladom ezvan boccs...! -
karajev #10715 győrben kezdtem mediumon nem vállaltam fuvart...KIDOB:S -
dzsozefo #10714 hm... nah srácok jó lesz ez majd egyszer! de igy kár volt kiadni! ennyi nem veszekedésből -
A Map újrafeltöltve némi hiba javítva FUVAROZNI MÉG MINDIG NEM LEHET, csiteljetek azt ott a pénz xD!
Újitás:
Budapest kivéve
Magyar CB Hang
Új Menü zene
Ja és a link:D
http://www.haulinhunmap.extra.hu/Magyar_map_10_beta.rar -
Solt #10712 én icsit kolbászoltam vele és tetszik... amit észrevettem, hogy hegyeshalomnál van egy építkezés... földkupac az út vége... na ott az összes ai ugratni akar! :) -
Kezdj győrben, mediumon, ne vállalj fuvart. -
dvsc18 #10710 nekem is prism 3d mindehogy:) na majd csak jolesz valahogy..:) -
[email protected], ez az msnem, vegyél fel és küldd át a prism3d.log fájlt nekem, megpróbálom megmondani mi a baj :O! -
pirosasz #10708 emberek én akárm,mit csinálok a prsm 3d kivág mint a huzat mit tegyek ellene?
-
Letöltésnél, nyomassatok pop-up ablakot x D -
OLVASS_EL Fájl csak hülyeségből raktuk oda mert mérne olyan jólnézki hánem? -
Mondtuk, hogy a fuvarozás még nem működik, tényleg olyan nagy luxus lenne elolvasni a readme-t? -
dzsozefo #10700 szomszéd coopba fuvart vállalok kiadobb.. nah mindegy én már nem mondok semmit! attól függ. jó -
kokosz #10699 Mindenkinek gratulalok,ugyesek voltatok skacok!!!! -
Szar a géped másnál akkor mérmegy?XD -
Lol nálam megy az Easy xD -
dzsozefo #10696 láss csodát nem budapesten, nem easybe nem fuvarba megy a game! jézusom :) nah srácok őszintén még várni kellet volna a kiadással!
-
Budapesten ne kezdjetek, mert az nem működik, és az easy nehézségi fok sem működik, csak mediumon, vagy hardon menjetek. -
dzsozefo #10694 ez mindenhol kivág :) -
thomas200 #10693 Lehet az a baj, h vmi tréler, v kamcsi nincs betéve? Vagy túl sokat raktam bele? -
Nálad van a hiba másnál semmi baj nincs...!
Ugye nem "Egy fuvar leszállítása" menüpontba mentél hanem egy új Karriert kezdtél mert csak úgy jó ja és azthiszem annyi hiba van még benne hogy Budapest bevan irva de nincs kész tehát ott nem tölt be hanem kivág...!