35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • chrysler300c
    SEgítene valaki? #10817
  • pirosasz
    császtok
    ha kell éntok mondani valós kamion sofőrneveket:
    Tutyi MUTYI Putyi kisputyi piciputyi döme pirosász popeye kispopeye gumimaci gumicsirke kalandor gonosz kislendület halipali gumikacsa amigo lütyő piedone barba ducipaci vagyány csőváztestü
    enyi jut eszembe
  • LTomi
    LOL, majd berakom!
  • V43 1105
    Sörmen
    Pénzvadász
    Pacal
    Piccolo
    Pénzéhes
  • norbi56
    Jim Beam:D cb-n:)
  • chrysler300c
    Van egy problémám fennt volt a gépemen a haulin az 1.06 patc-el és az 1.1-es magyarítással a magyarosítást kitöröltem amod mappából és a haulint uninstalláltam! Újra felraktam a haulint de most nem engedi felrakni se az 1.06 patchet sem a magyarosítást mert azt írja hogy telepítve van pedig nincs is telepítve!
    Mi a probléma? Segítsetek!!
  • Kenworth
    Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy mióta lecseréltem a monitoromat LCD TV-re, azóta nem akarja elinditani a Haulint és nem hiszem hogy a LCD-vel lenne a baj!
    GeForce FX 5700 videokártyám van, ha tud valaki jó progit hozzá, adjon valami linket vagy ilyesmit, kipróbálom hátha....... de nem hiszem hogy a LCd-vel lenne a baj, mert az Across America pl elindul!
  • Sebi83
    CSumi én is találkoztam két fallal egyel a Szlovákiai (Rajkai határnál) akkor ha a kamionos irányba fordultam a mérlegelő hely felé egyel pedig amikor hegyeshalom felől Bécsbe tartottam az egyik felüljáró kicsit alacsonyan volt és mivel toltam neki nem tudtam megállni és beszorultam alá!
  • bajusza
    abba én is belerongyoltam.
  • matiasrex92
    Nah vegre valahogy sikerult elinditsam ugy hogy ne fagyjon ki...nekem naon bejon:Dmeg nem epp az igazi de le a kalappal a keszitok elott...JAh es ha mar mondtatok h szoljunk a hibakrol..en talaltam egyet..Mikor kijossz Becsbol es van a letero Bruck fele epp ahol a le kene terni ott van egy lathatatlan fal.ezen kivul semmi mast nem talaltam meg.jah es naon jok lettek a cb-hangok is:Djo munkat a tovabbiakban...bye
  • ZAZ
    Jah mostmár értem:D!
  • LTomi
    Amikor sofőrt alkalmazol.
  • ZAZ
    És azt majd hol lehet látni?
  • LTomi
    Nah, rakok bele magyar kamionsofőr neveket. Várom az ötleteket!
  • ZAZ
    Én eddig még több bajt nem vettem észre a Hun mapban csak azokat amiket a többiek.Alapjába véve nem lett rossz!GRAT!
  • Yoda001
    scs ként ir probáltam,viszont felülírtam a régivel, ez mondjuk lehet baj?
  • LTomi
    Ne nevezd át zipre, scs legyen, ha meg nejm jó, akkor nálad van a gond, mert eddig 95%-nak megjavult.
  • norbi56
    öö egyik pihenőhejné asszem győr-mosonmagyaróvár közt a kamionok amik ugye állnak a levegőben vannak nem kicsit 1méterrre biztos vannak a földtől
  • joco22
    Hello Tomi! Hegyeshalmot most néztem meg át megyek a határon a második felüljáró nem jó túl alacsonyan van! Én csak ezeket tapasztalatam!
  • Yoda001
    hát... feltettem, patchet is, még zipre is átneveztem, mod mappába betettem, legujabb patchel sem megy, lefagy... kész
  • koma2
    Meg rajkai határnál is van egy láthatatlan fal
  • LTomi
    A menü zene sztem is fasza, de Gollo-nak köszönd, ő rakta be.
  • norbi56
    ltomi naon fasza a menüzene már csak a truck és trailer pack kell és...
  • norbi56
    pls valaki egy TZ trailer és truck packot:Dvagyis linket
  • LTomi
    Próbáld meg újrarakni a Haulin'-t.
  • Solt
    Nekem olyan dolog jelentkezik, hogy egyszer nyugaton van győr a térképen, egyszer keleten... aztán pozsony egészen délen... ez miért van?
  • joco22
    Hello! Ahogy mennék ki bruckból át megyek a felüljáron addig simán megyek van a nagy éles kanyar bécsnek és a felüljáró előtt van ahol ki van írva hogy bécsnek merre kell menni ott van egy fal a felüljáró előtt! Hegyeshalmi részt később tudom meg nézni! Amúgy tetszik a map! Mikor lesz majd kész teljesen?
  • LTomi
    Mondd meg pkntosan, hogy hol voltak ezek a falak, és a kövekező verzióban nem lesznek.
  • joco22
    Hello Tomi! Van egy ksi problémám a mappal vannak láthatatlan falak amikor emntem volna bécsbe hegyeshalomról meg a amikor bruckból mentem akkor is bele ütköztem egy láthatatlan falba! Tud valaki segíteni honann tudnék kamionokat letölteni a játékhoz?
  • norbi56
    miért a magyarmapon nemlehet fuvarozni:S?
  • leho94
    lool
  • LTomi
    Azér szerintem a hunmap eléggé illik ide.
  • LTomi
    Igen, kost tesztelgettem, és belebotlottam, javítva lesz. 1ébként össz vissz 2 számot kell 5-ről 10-re rakni, úgyhogy télleg nem nagy munka.
  • Magnumrolcsi
  • bepe79
    Nem figyeltel a magassagkorlatozo-tablan levo ertekekre.
  • ZAZ
    Nekem nagyon tetszik ez a Magyar Map.Jól sikerült pár dolgot azért raknék valahova.De én a problémát szeretnék mondtani ami velem történt.Amikor az autópályán mentem nem bírtam étmenni a felüljáró alatt mert nagyon lent volt.Ezt a problémát szerintem nem nehéz orvosolni.Kössz.
  • leho94
    ??nekem eddig is ment a fuvarozás^^
  • Gollo
    hmm gyerekek lehet sikerült megoldani a fuverozást DangerFox segítségével, még tesztelem és mostmár Dangerfox is a csapat tagja!Ha müködik akkor közzé teszem hadd legyen már értelme is a játéknak^^!
  • leho94
    próbáld ki..
  • rajmi19921222
    SZevasztok.A CONVOY potjai jók a HAULINBA MEG A KAMIONJAI IS?