18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letöltöttem egy Daf kamcsit, ami nem sleeperes, de nekem nagyon tetszik, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok sleeperest varázsolni belõle? Légyszi segitsetek! Minél hamarabb!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Tudja azt valaki, hogy miért fagy ki a játék, amikor teszem le a megfelelõ helyre a pótot?

Akkor tegyél fel hang patchet 😊)
Bocs vicceltem 😊)
Nem tudom mi lehet a baja...

Attila889
Miiii? 2.1-es Genius J2.1 330
Mélynyomó,és két hangfal,és tök jó......Nem lehet ezzel baj

Szerintem a hangfalat kellene kicserélned... 😊)

Attila889
Sound Blaster Live-m van....lehet hogy kéne rá frissités??H igen akkor esetleg tudtok mondani egy linket ahonnan le tudnám szedni??Mert úgy állt.a Sound Blaster oldalán csak packok vannak és azok nem hibajavítók.

Attila889
De patch nélkül is ez volt.Emékszem.Felraktam,játszottam és szercsegett,aztán raktam fel a patch-et hátha az megoldja,de nem javította meg.Esetleg valami más tipp?

Boconadi
Na pl ilyennye még senkinek sem volt 😄

Rakd ujra a game-t és ne rakj fel peccset 😛
King of Roads
úgy, hogy egyenesen tolatsz be...láttál már kamiont átlós pótkocsival parkolni lerakón?

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Attila889
Sziasztok.Lenne egy kérdésem: Nagyban játszok a Haulin-al és egyszer csak elkezd szercsegni a hang,de nagyon erõsen.Tudom ilyenkor azzal jöttök hogy rakjak fel patch-ket,de az összes patch fent van.Most mit évõ legyek??Segítségeteket elõre is köszönöm

Hûséges rajongótok: Ati

Sziasztok! nagyon béba a kérdésem de nem tudok mit csinálni az üggyel: amikor le akarom tenni a szállítmáûnyt akkor behajtok piros kis csaíkba és hol felajánlja hogy letehtem de általában nem . ha az utóbbi történik meg forgok mint egy tojógalamb ls káromkodom . Hogy tudom szabályosan letenni a rakományt. Választ elõre is köszönöm
csoport kép

King of Roads
fhu de királyak az új kamionok a 3d artpolon!! fõleg a második Kenworth..mondjuk kár, hogy nem pont olyan mint amit a képeken mutat de sztem ezerszer jobb mint az eredeti!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
megnyomod az N betût, és bal oldalt felül ott van, hogy Manage Contrast vagy ilyesmi. ha abba belemész látod felsorolva az összes cég nevét és ami mellett van egy kis $ jel vagy valami más arra kattints. ott van, hogy Create. szal ott tudod berakni a sofõrt, a traktort meg a pótot.
onnan már hajt is.csak oda tudsz szállítani, ahova már legalább egyszer Te magad is szállítottál.

Hy all! hogyn lehet embert munkába állítani? PLease aki tudja az írja meg!!
kössz elõre is mindenkinek!

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Attila889
Jah és a FAQ-t is megnéztem,de ott nincs benne ez a hiba.....Remélem tudtok segíteni 😊

Attila889
Sziasztok.Lenne egy kérdésem: Nagyban játszok a Haulin-al és egyszer csak elkezd szercsegni a hang,de nagyon erõsen.Tudom ilyenkor azzal jöttök hogy rakjak fel patch-ket,de az összes patch fent van.Most mit évõ legyek??Segítségeteket elõre is köszönöm

Hûséges rajongótok: Ati

allock
www.zmodeler2.com

#hhwnd

Tudja azt valaki, hogy miért fagy ki a játék, amikor teszem le a megfelelõ helyre a pótot?

De valaki mondja már el honnan lehet letölteni a kamion szerkesztõt!
Schwarz
<#idiota>

Mi az a windows?

Miért nehéz?
roliairsuni
nemhiszem h menne az a kamionkészítés/szerkesztés

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Oops, tényleg.

Valahol hallotam hogy van kamion szerkesztõ ha valaki tudja írjon prívátba és akkor is ha a Haulinhoz van Magyar pály elõre is kösz.
ILLNeo
Régen volt FM9 Volvo...(traktort)

Azt nem tud senki, hogy hol találok Haulinhoz

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

gumikacsa
Pont ezt dicsértem meg a #4780-as hsz-ban...

Renault magnum http://kamionszim.hu

vagy esetleg Scania Highline-t?<#idiota>

6x4-es Volvot valaki? 3Dartpol - Volvo FH12 6x4

King of Roads
hátezmárfáj <#idiota><#idiota><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

bzozo
Hi az új haulinpatch106-os patch-et próbálta mr valaki?

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

gumikacsa
warezoldal linkjét kirakni??? neked sem a szomszédod hülye...

garam93
Itt egy oldal ahonnan le lehet tölteni: http://savaria.protect.hu/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=3&topicdays=0&start=100
(de ki is lehetne rakni egy linket a FAQ alá).

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Tud valaki nekem segiteni abba, hogyan tudok a kamion elejére egy ROAD TRAIN táblát gyártani?
Vagy tudna nekem valaki csinálni (Kenworth W900,Kenworth K100, Freightliner Argossy, ezekre a tipusokra)
garam93
Menj a francba, nem kell a hülyeséget lökni állandóan.Ha nem tetszik, akkor minek írtál ide?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

gumikacsa
áhh, nincs õ olyan öreg (legalábbis agyilag)

King of Roads
egy újjabb 9 éves <#idiota>

Boconadi
nézd csak meg miért bannolták 😄DD
gumikacsa
Írja ezt az, aki vadászos játékkal játszik... LOL 😛

King of Roads
menjél doomozni kisgyerek!<#violent><#lama><#wilting>

Schwarz
Takarodj! © Rast <#hehe>

Mi az a windows?

gumikacsa
Megézném én azt, mivel pmg...

daf xf
Na akkor akár a húzhatod is el a beled...

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

ilyen jatekot jaccani ur isten , en lehuztam es kitoroltem volna velem a picsak, csak inkabb megsajnaltam a kutyam es oda adtanm nikonak a pitbullomnak hehe

MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback

daf xf
Nekem csak 2 perc lenne felnyitni a pótod psm-jét..<#vigyor3><#zavart1>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

leho94
hát...<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gumikacsa
Jaj de ocsmány:

http://img142.imageshack.us/img142/5264/haulinfh126x4ys1.jpg

vindavid
Szia! Utólag észrevettem, de ...

Install:
Extract Zip File and Put in
C:\Documents and Settings\Meus documentos\18 WoS Haulin\mod

idáig értettem...

Add line in Stored Truck file
@include "definition/cons.sii" <- EZ MI??

Boconadi
szia faq
vindavid
Sziasztok!

Srácok, ha valaki tud légyszi segítsen! A 3DArtPol- rol leszedett cuccokat..pl kamion... hogy tudom beilleszteni a játékba?! Addig OKÉ, hogy leszedem és becsomagolom a "Mod" mappába... de azután még kell valamit csinálni vele amit nem értek...

Segítsetek! kösz