35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
pirosasz #10868 én lesem fogom tölteni a long hault.
szinte ugyan azmint a haulin
-
Lol, de az lenne a vicces, ha berakod nőre, és ugyanazt a fehértrikós izzadt latin amerikai pasit rakja a kamionba. XD
-
Nah, ezt le se töltöm, kidobott idő az ablakon... Nemtom, hogy melyik amcsi fogja megvenni azért, mert kb annyiban különbözik a Haulin'-tól, hogy 3 város van Mexikóban, és kiválaszthatod a vezetőd nemét. És is remélem, hogy az Euro Truck Simulatorra figyelnek, ez azért ilyen! -
remélhetőleg ez azért lett ilyen, mert az euro truck simulatorral foglalkoznak főleg. -
ugyanazok a mappák, ugyanaz a menü csak más skinben, minden... mi a sz@rt csinálnak ezek egy db játékon? kis kinézetet scerélnek és vége? szégyen :S ,pár kép:
-
jah :S:S -
faja lett, cska nemértme mit javítottak... semmi újdonság -
Hány MB a Map? -
váó ezt meglesem -
Haul -
Télleg... még másfél óra. -
Kijött az újabb 18 WOS demo! -
Most szereztem be a Haulint, de a menüben nem látszik a kamion csak a lámpája. Amikor elindítom minden sötét és ott is csak a lámpák látszanak. Berak valami prism 3d-t.Segítetek?
-
Tudom de látod hogy az estek 90%-ában jó lett mindenkinek a térkép szóval...
És én ezt a módszer kipróbáltam milyen meglepő ezután nekem 1.06-ot irt ki a játék és tökéletesen müködött vele...! -
pirosasz #10854 valaki megtudná mondani hogy hogyan tok magyar soförneveket betenni?
-
nem -
énis keresek mindent 1000-el(tz,hangok stb.)de semmi nemtom hogy ezek a zizék hova rakták őket:( -
régen volt valami index, és motor-os hang csomag... tudnátok linket adni? kerestem faq-s linkeken és a guliban is, de semmi...mintahogy az eu-mapot sem találom :S -
klupyka #10849 az amerikai térképen történt mentés a magyar mapon igaz nem folytatható?? -
kokosz #10845 {Ujj kamionok es potok}Segitsetek kerlek.Ifat kaptatok valahol? -
ezzel csak az a probléma, hogy egy verziófrissítés nem csak a patch.scs bemásolásával jár
-
matiasrex92 #10843 tenyleg jol jonne egy tz truck pack link..en nem talalom csak az 1.2est de azt se lehet letolteni...:(( -
Frissítettem a Magyar Map honlapját: Üdvölök mindenkit, újra jelentkezem. A mapon gőzerővel dolgozunk, a következő verzióban (1.1 Béta) már benne lesz Budapest (és a környékén lévő városok (Budaörs, Érd, stb.)), Tatabánya, és még több nagyváros. Benne lesz az M7-es autópálya eleje, így az M1-es és az M7-es "torkolata" is. Hamarosan jelentkezünk képekkel is!
-
Ja, olyan kéne, mint a PTTM topikban. XD
-
Szeritnem nem elég nagy és feltünő mármint a FAQ
-
Három betű: FAQ -
Semmit nem csináltam a patch.scs vel hozzá se értem!
Énnekem az 1.06-os van fent azt tettem közzé mert, sok embernek nem lehet feltenni a Patchet és volt egy idő mikor nekem se lehetet és ezért megértem őket énis ugy oldottam meg annó másik gépre egy gyengébbre felnyomtam és onnan kimásoltam az én gépemre!
Szoval semmit nem csináltam vele ez egy totál alap 1.06-os patch! -
Kiskomtyi #10837 segítség!!! feltettem a haulin-t és ezt írja ki amikor el akarom indítani: A(z) Prism3d Engine hibát észlelt, ezért leáll. aki tud segítsen!! előre is köszönöm
-
pirosasz #10836 akitudjahogy lehetberakni magyarkamioos neveket akor mondja el lécci
-
a patch.scs-ben mit módosítottál? melyik verziójú patch.scs-be pakoltál? ebből akkora kavarás lesz, mint az állat, ha más verziójú játékba rakja valaki a te patch.scs-edet. -
pirosasz #10834 nekem van egy tz-s kiegészitőm
az a mejik az amcsi kamcsikat kiszedi és belerakja az europaiakat
akit érdekel vegyenfel msnre a cimem [email protected]
-
kokosz #10833 Nemtudtok valami ujjat?Uj letoltesek? -
valaki a TZ-packokról tudna linket küldeni? -
Lengyelország azthiszem új rész :D -
hm, és abba már mik vannak? egyébként régebben volt valmai tz expresses csomag, az megvan még valahol? kerestem gugliba is de semmi -
némelyik elég érdekes:P -
EU 1.5 a legújabb .. :) -
Bodka12 #10827 Nem akarom sürgetni,de mikor lesz a játéknak magyyarítása. -
van uj eu-map? vagy még mindig csak 1.4?kb 1 éve fel se tettem a játékot, és ezér tnemis követtem az eseményeket... ha van valahol akkor liknet pls -
Ez a probléma nálam is előfordult.Nekem csak akkor működött ha újralett rakva az XP.