18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#4874: Nekemizsaz van és megy. Frissítsd a drivered!
Mi az a windows?
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
szép estét!
hege
Nekem lenne egy pár kérdésem.
Lehet a Haulinban kormánnyal játszani?És ha lehet hogy?
És még annyit szeretnénk hogy hogy kell bemásolni a storagefile mappába a kamionok nevét?
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
kisvigyori
nem lehet hogy kell hozzá még valamien progi?? tesóm barátja hétvégén ujrarakta za Xp-t és lehet hogy még hiányzik vmi....
lécci aki tud aki nem segícssen
köszi & további szép napot!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
help mí plííz
köszi
megálltam már a húzóval, is a póttal is, de semmi.
Próbáljátok ki!
Atlantába beérkeztem, és van az a rész ahol két cég, service, benzinkut, mérleg van tehát egy ilyen igazi kamionos stop. A probléma az az hogy észre vettem hogy van ott egy út ami egy parkoloba meg hotelba vezet és oda szeretnék eljutni!!! Kisút lehet ez, de lehet centizgetni szerintem...
Segitsetek hogyan jutok el oda!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Skacok,letudnátok írni nekem hogy hogy tudok kamiont berakni??Mármint azt értem ohgy kell csak azt a fájlátnevezõset nem vágom.Angolul nemtudok :S :S :S :S :S
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Mert ha kamion szerkeztõt keresel akkor olvass!!De ha mást akkor ne tõlem kérdezd 😄
Se skinek, se új kamcsik a láthatáron?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
A lóerő legyen veletek! :))
A lóerő legyen veletek! :))
Hisz' tudod, alap kérdés:
Honnan tudom leszedni a játékot? Vannak hozzá plusz kamilyonok?
Na, elég az off-ból... ON
Renault magnum http://kamionszim.hu
én szvsz kedvelem a pécsieket (az ajkaiakat is)
gyõrben egyszer voltam. Ha érdekel vkit. LOL
"itt lakok Salgótarjánba de itt nincsenek ilyen hülyék"
Aki végigolvassa soraidat, az valószínûleg nem ezt fogja gondolni...
Egyébként a www.zmodeler.com-ról kell leszedni, a ZModeler 2.0-t, de mintha ezt írták volna...
Egy nagy kérésem lenne hozzátok, ami persze valamennyire közös érdek is...
Találtam egy tök jó kamiont ezen az oldalon:Trucksimskin
International 9600 Extended Sleeper
A kérdés az az, hogy át tudnátok nekünk konvertálni Haulinba
Itt a fórumban már többen is elmagyarázták, hogyan lehet a sofõrt alkalmazni.Ez megy is, és hozza a pénzt. De hogyan lehet kijelölni neki, hogy mit és hova szállítson, és aztán ezt hol látom (térkép és napló kivételével)?
Assz'em már többen is kérdezték, de kb. mennyi játékidõt kell várni egy-egy sofõr jelentkezésére, ill. mitõl függ a szintje (az én szintem-csillagom változik-e, ha igen, ezt mutatja valahol)?