18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Talán a windowst is rákellett volna rakni <#idiota>

#4874: Nekemizsaz van és megy. Frissítsd a drivered!
Schwarz
hú, ezzel már én is találkoztam, sõt a többi 18wosnál is, csak most nyilván nem jut eszembe mi volt a bajuk...

Mi az a windows?

bl0kiM
bocs hogy külön irom....találtam >>> [ http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/Required_Files/OpenGL_Download.html ] de igy sem tuti ... :S

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

bl0kiM
remélem GeForce 4 (Mx440) elég, mert nem akarok beruházni egy ujabbat... netrõl simán le lehet tölteni ezt a "opneGL"-t?? véletlenül nem openGL?? 😊
szép estét!
hege

Balaka
Sziasztok
Nekem lenne egy pár kérdésem.
Lehet a Haulinban kormánnyal játszani?És ha lehet hogy?
És még annyit szeretnénk hogy hogy kell bemásolni a storagefile mappába a kamionok nevét?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Kisvigyori
akor az a videókártya lesz! mien videó kártyád van??? mer lehet h mikor a videó kártyát raktad nem teted fell az opneGLt ami szükséges a játékhoz!!!! Igaz nekem nem igy adta tutumra h kéne!!

kisvigyori

bl0kiM
mittomén...én is csak enyit látok, gondoltam ti tuttok segíteni :S
nem lehet hogy kell hozzá még valamien progi?? tesóm barátja hétvégén ujrarakta za Xp-t és lehet hogy még hiányzik vmi....
lécci aki tud aki nem segícssen
köszi & további szép napot!

King of Roads
ebbõl honnan tudjuk mi a faq van??

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

bl0kiM
tudnátok segíteni?? most kaptam DVDna meg a gémet és valami nem franko...
help mí plííz

köszi

meg van az ut... de amikor felérek a dombtetõre, ott van egy spirál alakba forgo kör, és azt nem tudom mi!
megálltam már a húzóval, is a póttal is, de semmi.
Próbáljátok ki!
Srácok!
Atlantába beérkeztem, és van az a rész ahol két cég, service, benzinkut, mérleg van tehát egy ilyen igazi kamionos stop. A probléma az az hogy észre vettem hogy van ott egy út ami egy parkoloba meg hotelba vezet és oda szeretnék eljutni!!! Kisút lehet ez, de lehet centizgetni szerintem...
Segitsetek hogyan jutok el oda!
Át tudod szállittatni egy város parkolójába, ahol a legközelebb vagy, és oda is kell idõ, hogy megérkezzen meg pénz a szállitási díjra

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Attila56
a garázsodba ha jól tudom............Ahol kezdted a játékot.Csak abban a garázsban.És 24 óra múlva érkezik meg a garázodba 😊
Skacok,letudnátok írni nekem hogy hogy tudok kamiont berakni??Mármint azt értem ohgy kell csak azt a fájlátnevezõset nem vágom.Angolul nemtudok :S :S :S :S :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

szasztok lene egy kérdésem!ha veszek egy platot a kamionhoz azt hol lehet át veni?<#kerdes><#nemtudom><#nezze><#help>

King of Roads
emberek!! de kihalt a topic!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Attila889
Attól függ milyen szerkeztõ 😄
Mert ha kamion szerkeztõt keresel akkor olvass!!De ha mást akkor ne tõlem kérdezd 😄

Hellosztok jo a jatek nem tudja valaki hog van a játékhoz szerkesztõ?
Jagi
Pazdet, az uccsó kép az ne gyenge O.o

Eléggé kihalt ez a topik mostanában...
Se skinek, se új kamcsik a láthatáron?

Valami ujj dolog nincs a játékhoz??? 3dartpol-t nézem folyamatossan, más oldalra lennék kiváncsi!
King of Roads
KöSzI!

ILLNeo
Minden esetre köszi

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
én is pont ezzel a szériával karikázok...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

garam93
Nagyon király!!!Jó a festése!!!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

King of Roads
My BaBy

garam93
Na látod ebben egyetértek!!!<#taps><#taps><#taps>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Idézem: itt lakok Salgótarjánba de itt nincsenek ilyen hülyék.Nemakarok reklámot vagy bajt.Nézzétek hétfõ este az eggyik tévéadót olyan 9 után,na és akkor nyilatkozzatok hogyha leesett.

A lóerő legyen veletek! :))

Hali mindenkinek.Mi ez a nagy felháborodás tegegyetek rendet vazze<#violent><#idiota><#idiota>Leszedtem sok szép kamiont meg pótott és tök tutik csak az eggyik póttal az a baj hogy annyi króm van rajta hogy mikor közelembe ér a pót úgy beszaggat hogy ihaj.

A lóerő legyen veletek! :))

King of Roads
LOL ez de igaz <#idiota><#idiota><#eljen><#nevetes2>

ILLNeo
Ezt a stílust nyugodtan otthon hagyhatnád. Bárhol is laksz.

Jagi
Bakker kitöröltem egy részt az üzibõl, csak a kamilyon maradt benne 😊

Jagi
háát, a lapalja... tudod, sokak a tetejét sem látják.
Hisz' tudod, alap kérdés:
Honnan tudom leszedni a játékot? Vannak hozzá plusz kamilyonok?

gumikacsa
Jó hely az, van ott minden csak szét kell dikházni...😛

Na, elég az off-ból... ON

Renault magnum http://kamionszim.hu

Jagi
nem hiszem, hogy néhány betübõl kiderülne a z illetõk etnikai hovatartozása...

én szvsz kedvelem a pécsieket (az ajkaiakat is)
gyõrben egyszer voltam. Ha érdekel vkit. LOL

Tudtam, hogy valamit elrontok... méghogy errefelé nincsenek hülyék 😊

gumikacsa
Nem, le van zárva a modell, és ha nem lenne, akkor is csak abban az esetben, ha a készítõ engedélyt ad a konvertálásra.

Jagi
de ha egészen pontosak akarunk lenni: #4809

gumikacsa
Fékezzér már kiscsákó... Olvass vissza, megválaszolták a kérdésedet.

"itt lakok Salgótarjánba de itt nincsenek ilyen hülyék"
Aki végigolvassa soraidat, az valószínûleg nem ezt fogja gondolni...

Salgótarjánban nincsenek hülyék? Én már nem is számítok? 😊
Egyébként a www.zmodeler.com-ról kell leszedni, a ZModeler 2.0-t, de mintha ezt írták volna...

Jagi
Hát az bizony jó lenne, viszont van ott még egy pár ami megér egy misét...<#vigyor2>

ILLNeo
Sziasztok kamionkészítõk!

Egy nagy kérésem lenne hozzátok, ami persze valamennyire közös érdek is...
Találtam egy tök jó kamiont ezen az oldalon:Trucksimskin

International 9600 Extended Sleeper

A kérdés az az, hogy át tudnátok nekünk konvertálni Haulinba

Attila889
Kérem...aki étrehozta a FAQ-t meg a topikot az is szóljon hozzá!!!!!!!!!!!!Ha minden igaz ez a megoldás: újrateszed a játékot....kipróbálod patch nélkül ha úgy jó akkor patch és utána 3 óráig semmi baja a hangnak....de nemtom miért vn ez...és csak 3 óráig jó :S

Amúgy nekem is lenne kérdésem:
Itt a fórumban már többen is elmagyarázták, hogyan lehet a sofõrt alkalmazni.Ez megy is, és hozza a pénzt. De hogyan lehet kijelölni neki, hogy mit és hova szállítson, és aztán ezt hol látom (térkép és napló kivételével)?
Assz'em már többen is kérdezték, de kb. mennyi játékidõt kell várni egy-egy sofõr jelentkezésére, ill. mitõl függ a szintje (az én szintem-csillagom változik-e, ha igen, ezt mutatja valahol)?

King of Roads
<#wilting><#bdead><#csodalk>

Nekem is Live van, és ugyanez a problémám, még nem találtam rá fix megoldást. Ideiglenes m.o., hogy belsõ-külsõ nézet között váltasz (1-es, 2-es gomb), ekkor ált. abbahagyja, de azért ez nem az igazi. Ugyanez volt a Splinter Cell-nél is, azt win98 alatt futtatva kevesebbszer jött elõ a hiba. Valahol még olvastam, hogy érdemes a directx hardveres gyorsítását minimumra venni, de ez nem igazán tetszik. Sajnos ezek csak félmegoldások, én is várok valami teljességében mûködõ dolgot.

Nincs valamilyen patch hozzá?

miért?

King of Roads
zmodeler <#idiota><#idiota>
amugy meg ne is álmodj ilyenrõl...