18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsinálod zmodban a kamiont, majd beimportálod a pótkocsit.
És a pótkocsi legelsõ kerekéhez beraksz egy dummyt, és elnevezed wheel.fl meg wheel.fr vagy micsoda. És törlöd a pótot. és elmented a modelt. Gémbe felveszed a pótot, tádám...mûködni fog, vagy is fordulni és nem fog kifagyni, de ennek az ötletnek a hátránya az hogy nem tudom a többi pótnál is mûködne ez!
De ez az elmélet alapján mûködne....
Erre jutottam pár perc gondolkodás alatt.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

CB: Kis Lámpás Jimy
Magyar map meg nincs...
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
(Egyébként a Truck of the Years 2008 Edition-os TGX-et szeretném átkonvertálni...)
(Na ez jól kezdõdik, mert amire felhívtad a figyelmem az most épp kínai nekem, pedig visszafelé már megy!)
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
De most megismétlem, hátha lesz rá vállalkozó, aki válaszol:
Azt szeretném megtudni, hogy ha az ETS-bõl konvertálnék egy kamiont a Haulinba, akkor mire kellene odafigyelnem?
Egyetlen hátránya, hogy ez a traktor, csak ezt a pótot tudja húzni, mert a többi alatt elég bután nézne ki ez a plusz kerék.
Jelenleg más ötletem nincs (és szerintem nem is valószínû, hogy másképpen oldotta volna meg e problémát)...
Na ilyen az igazi 3 tengelyes..
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Thank God, I\'m a Lada owner!
Néztem a Beállításoknál,de nem volt ott,hogy egérrel lehessen menni.
Mi equipo favorito: Real Madrid
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Thank God, I\'m a Lada owner!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Vagy is a Dummy-t.
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Ezt hogy csinálhatta?
Zsr!<#eljen>#eljen>
Valaki tudna linkelni egy állat szállítós pótkocsit?😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
<#integet2>#integet2>
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Valaki 1 Volvo interiort nem tud linkelni?

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Amugy kössz!😊
Hirtelenjében csak ezek jutottak eszembe😊