18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
Nekem is ezt írja😞

tudok egy jobb módszert.... 😄
Megcsinálod zmodban a kamiont, majd beimportálod a pótkocsit.
És a pótkocsi legelsõ kerekéhez beraksz egy dummyt, és elnevezed wheel.fl meg wheel.fr vagy micsoda. És törlöd a pótot. és elmented a modelt. Gémbe felveszed a pótot, tádám...mûködni fog, vagy is fordulni és nem fog kifagyni, de ennek az ötletnek a hátránya az hogy nem tudom a többi pótnál is mûködne ez!
De ez az elmélet alapján mûködne....
Erre jutottam pár perc gondolkodás alatt.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

sziasztok, most reggeltem a fórumra, lehet hogy már írtátok, de nem írná le nekem valaki hogy az 1.6os patchot hogy tudnám felrakni? mer amikor rákattintok a telepítõjére akkor azt írja ki hogy "Corrupted instalation. Reinstall application from original CD"
Félember
kurva szép 😉 grat

Atikah
ezjóféle

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Fasza!<#eljen>

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

CB: Kis Lámpás Jimy

Mapa polski 0.9 vagy EU mapok valamelyike...
Magyar map meg nincs...

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hali tudtok valami jó pályát a Haulinhoz ? Ha esetleg van Magyar map azt is megnézném. Válaszokat elõre is köszi ha lesz.

Rubio
Rendben és köszi!

kazai21
Akkor majd ha sikerült etsbe szólj😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rubio
Alkalmasint megköszönném, de elõbb még befejezném azt a projektet, amit az ETS-be készítek és amint megjelent a game-ben megkereslek (és ha még akkor is áll az ajánlatod, akkor szívesen venném!

(Egyébként a Truck of the Years 2008 Edition-os TGX-et szeretném átkonvertálni...)

(Na ez jól kezdõdik, mert amire felhívtad a figyelmem az most épp kínai nekem, pedig visszafelé már megy!)

sovatalevi
hali.megkerek valakit h linkelje be a tz express truckot.elore is koszonom.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

kazai21
gloss,generic-re

De ha gondolod segítek.

Rubio
Na igen! Ezt már én is néztem, épp hogy hozzászóltam és máris mindenki lelépett! Mondjuk úgy elég nehéz maradni, hogy az ember feltesz egy kérdést és senki még csak a füle botját sem mozdítja, pedig nem hiszem, hogy ne tudná rá senki sem a választ. (Nem az elõzõ hsz-emben volt feltéve a kérdés, hanem már napokkal (de lehet, hogy már hetekkel) ezelõtt.)

De most megismétlem, hátha lesz rá vállalkozó, aki válaszol:

Azt szeretném megtudni, hogy ha az ETS-bõl konvertálnék egy kamiont a Haulinba, akkor mire kellene odafigyelnem?

kazai21
Nah mivan nagyon kihalt a topik?😞

Rubio
Szerintem a pót kereke (a dummy-val együtt) a traktor .pmg fájljában van megoldva, hasonló módon, mint amikor be van függönyözve a kabin. Azaz nem kell mást tenni, mint úgy megoldani, hogy amikor megveszed a traktort, akkor nem látszik a vontató mögött ez a plusz kerék, viszont amikor rákapcsolod a pótot (ahol szerintem megjelenéskor ez a kerék nincs a helyén, a videóból ez nem derül ki, gondolom nem véletlenül), akkor nemcsak összekapcsolódik vele, hanem még a kormányzott kerék is megjelenik alatta!

Egyetlen hátránya, hogy ez a traktor, csak ezt a pótot tudja húzni, mert a többi alatt elég bután nézne ki ez a plusz kerék.

Jelenleg más ötletem nincs (és szerintem nem is valószínû, hogy másképpen oldotta volna meg e problémát)...

marko952

Na ilyen az igazi 3 tengelyes..

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

varsanyi92
Nem olyan egyszerû az... attól hogy a dummyt átnevizi, attól még nem fog mûködni mert a pótkocsi def fájljába is be kéne a forduló kereket írni, úgy mint a kamion defjébe van külön elsõ meg hátsó kerék, de attól meg kifagy a játék.

Penge88
Hm, kár érte... MErt jó volna, jobb mint billel... Mind1, megcsináltma billel is a fuvar utolsó szakaszát, csak ha már álmos a csávesz, akkor lesz szar. Köszi szépen.

Thank God, I\'m a Lada owner!

kazai21
Hát nem tudok róla😞

Néztem a Beállításoknál,de nem volt ott,hogy egérrel lehessen menni.

Dummyt átnevezte.. ennyi 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Penge88
Jó reggelt! Olyan kérdésem lenne, hogy semmiféle módon nem lehet a játékot egérrel irányítani? ETS-ben láttam, hogy lakótársam egérrel nyomta, mondom de jó, akkor biztos a Haulin is tudja, mert otthon kormánnyla nyomom, de albérletben nincs kormányom. És nézem, csak billentyûzet van... 😞(( Van erre valami megoldás/patch? Elõre is köszi a választ

Thank God, I\'m a Lada owner!

gigamen
Leírták a lényeget elõttem ezzel a megoldással csak gond lenne a való életben pont hogy ellenkezõleg kellene hogy kanyarodjon de például vizen való feluszást szimulálni jó lenne<#vigyor3>
R420
Ati ami ebben a hsz.-eden található DAF arról van linked játszanék vele,köszi ha van akkor privátban küld el thx.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

leho94
ban

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Félember
úgygondoltam csak nem tudtam rendesen megfogalmazni... így talán érti is szegény gyerek^^😄

kazai21
Gondolom kamionról leszedta az elsõ kereket.
Vagy is a Dummy-t.

Scania R580
Ott az egész tengely fordul, nem csak a kerék!··<#idiota>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Félember
nem rossz de rosszul van megcsinálva... bohóc kerekesnek hívják és az lenne a lényege hogy ha te balra fordítod a kormányt akkor ez jobbra fordul de itt ugye nem így van...

marko952
*Zsír

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

marko952

Ezt hogy csinálhatta?
Zsr!<#eljen>

Félember
hát az is lehet...😄

kazai21
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy állat szállítós pótkocsit?😊

varsanyi92
Én szerintem megkezdték a bodzaszedõk a lámpa vezetékeit. <#idiota>

lehet az is hogy kontakt hiba van...

Félember
kiégett az izzó

Fagyas Trans
Ujj gép köszönet Majkapapinak 😊

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Bocs nem tudja valaki h a Pótkocsin a hátsó lámpák miért nem világítanak?

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Itt hétvégézek! Jó hétvégét mindenkinek!

<#integet2>

Fagyas Trans
Köszi szépen!

papi08
#33448: Erre ment!

13 éve itt. Szép idő.

papi08

13 éve itt. Szép idő.

Fagyas Trans
45 perc! nem hétvégézik valaki Biesko-bila közelében?😊

Fagyas Trans
Sziasztok!
Valaki 1 Volvo interiort nem tud linkelni?

CzUKi
Hello mindenki nem tudna nekem valaki erröl a trailer röl egy mûködõ linket adni elöre is kössz

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

gege97
JaÉs úgyvan h egyszer elindítja a gamet rndesen utána megmakacsolja magát és nemindítja :S

gege97
Már 3* is újra raktam másfélét is letöltöttem Szüzen is elindítottam a gamet és drivert is frissítettem viszont a patchekkel hadilábon állok azthonnan birom beszerezni?😊
Amugy kössz!😊

Lehet hogy patch kell, lehet hogy újratelepítés, vagyn videokari driver frissítés, vagy csak nem tetszik neki valamilyen mod.
Hirtelenjében csak ezek jutottak eszembe😊