18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Thank God, I\'m a Lada owner!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
Nem tudom, hogy valaki próbálta-e már a Haulint win7 en, ha igan az legyen olyan kedves hogy írja meg, hogy mûködik-e rendesen!?
Elõre is kösszi. <#worship>#worship>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

CB: Kis Lámpás Jimy
aki csinálna az pls privi
am sziasztok új vok
tudtok adni 1 oldalt ahonnan reg nélkül le tom szedni a Prism 3D Engine-t?
és akinek van ojan szerelvénye amit nem használ (lehetõleg Scania)+1 pót azt linkelje be pls
köszönöm
Mert ami link fentvan mind törölve lett :S
Már csak az élvezet van hátra! Jó gurit!
A haulinban kilehet kapcsolni valahogy a fáradságot?
válaszokat elõre is köszi.
egyébként varsanyi92 köszi a segítséged, bár már pmbe megköszöntem de azér még 1szer is köszi
#33491 Licso: A patch feltelepítése így már elég bonyolult el lehet vele szórakozni egy jódarabig, ráadásul nem is biztonságos. Ha Xp-d van akkor így kell megoldani: Startmenü->Futtatás ide be kell pötyögnöd, hogy regedit . Itt a HKEY_CURRENT_USER/Software/Valusoft ban kikeresed a haulin bejegyzését és kitörlöd, ugyenezt meg kell csinálni a
HKEY_USERS/S-1-5-21-299502267-1529454029.../Software/Valusoft/18 WoS Haulin bejegyzéssel. Ha mind a 2 bejegyzést kitörölted , akkor próbáld meg felrakni a patch et, ha nem megy indísd újra a gépet és úgy próbáld, ha még mindig nem megy fel a patch akkor indisd el a játékot, de amit belépett lépj ki , és próbáld megint felrakni a patch et ha most se megy fell akkor írj a fórumba hogy nem lett jó a dolog akkor megnézem, hogy mit nem írtam le . (Sztem így mûködni fog , nálam mûködött.)Van mégegy megoldás , az op rendszer újratelepítése.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*