18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna linkelni 1 trailer pack-ot?
Elöre is köszi.
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Válaszotokat elõre is köszönöm😊
Üdv
saját modell PUBLIKUS
ha kell valakinek írjon rám
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Új gép!A pót csak átmeneti!Valahogy a volvo nem jött be!
Haverral leakasztottunk!
A gépek!Enyim a jobb oldali!😊
#33576: Gyönyörû ez a Magnum<#eljen>#eljen>
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Reggel a bemutatóteremben, megvétel elõtt.
Este az elsõ fuvar után, már felmatricázva.
Los Angeles, California
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
gratula hozzá
No music, no life....
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Elismerésem! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#33562:ALH-os kamionnal csak úgy tudsz menni Haulinban hogy átkonvertálod anélkül sehogyan sem!
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!
Volna egy kérdésem hozzátok.Van e arra lehetõség,hogy egy ALH-hoz készült vontatót a Haulinban használjak?Ha van erre megoldás akkor kérlek titeket segítsetek nekem,hogy miképp lehet ezt kivitelezni.Elõre is köszönöm a segítséget.
Íme:
#33552Köszi😊
#33554A géped semmit sem változik kolega pont olyan mint amikor felvettél MSN-re nyáronXD Ha kell rajta alakítgatni akkor megcsinálom neked szívesen😉
egy belsõ kép az "út"minõségérõl...
és egy másik kép ahol félre álltam pihizni=)

Még az éjszaka folyamán rendbe rakom:
-új mattok
-új szkin
-új kerék
Idõvel a belsejébe rakni fogok pár cuccot kivûlrõl meg csak a túl méretes áru villogot szedem le és már tökéletes is lesz.
Akkor nézzétek végig asszem a vége fele lesz és ezeknek a kamionoknak a nagy része tölthetõ és gondolom nem adja oda pont egy külföldi Haulinosnak.
Javítsatok ki ha rosszul tudom.
Légyszíves valaki linkelje be nekem ezt a kis szépséget mert akárhol keresem nem találom!<#banplz>#banplz>
Jobb képet nem találtam róla de ezt is itt a haulin topikban találtam.
Ha nincs róla link akkor a tulajdonosát megkérném szépen hogy írjon privátot nekem mert nagyon kell ez a gép!
Köszönöm
oprendszer:Windows 7 Ultimate
proci AMB Athlon X2 4200+
ram 2gb 800 MHz Kingstone (asszem)
vidkártya Gigabyte Nvidia GForce 9500 Gt