18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!! valaki tudna segiteni abban hogy van futó és azt amikkor belerakom a játékba és amikkor megveszem akkor 2-részbe van van 1 rendes tréler meg a 3 szög része? azt hogy lehet orvosolni valaki segitene pls
DOBERMAN1993
Az a baj hogy nem találok semmilyen jó képet a lógómnak+ha össze huzok egy normál képet akkor meg elmosódott meg még azt se tudom hogy csináljam meg az olyan feliratot ami Kazainak vagy éppen Diesel Dognak is van.De amúgy köszi<#vigyor3>

Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!

Prémium driver
jól néz ki, csak az a névtábla benne, meg a logód is hát..

Jamaica a Jamaicaiaké.

kazai21
<#eljen><#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

DOBERMAN1993

<#ravasz1>

kazai21
Szia!

Szerintem Collission hibája van😞

papi08
Sziasztok! Rég írtam a topikba, fõleg segítség kérést.
De most megteszem. Új modellem szeretném bekonvertálni a játékba.
Ez megtörtét. A "showroom"-ba mutatja a modellt. Ám mikor új játékot kezdenék, prism3d-vel kiob. A "mod" mappában csak a modell, illetve a flare pack van. A válasz(okat) elõre is Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

Prémium driver
nice<#eljen>

Jamaica a Jamaicaiaké.

tudom rossz helyre linkeltem sorry

Atikah
ez haulin topik

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

majkapapíí
Szép gép(Y)<#vigyor3>

DOBERMAN1993

<#vigyor2>

Hali!Azt nem tudja vki miért irja ki neke mez ta hibát mikor belépek

Prism3dexe

ez mit jelent?

majkapapíí
Kössz=)

Jóféle! <#eljen>
kazai21
Tudom😊

Diesel Dog adta a kódot

Hali!
Snow mod nincs a játékhoz ha jól tudom.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sziasztok Királyok!Régóta Haulin ozok már 1 citromsárga Daf al meg 1 wabis póttal,de az a bajom,hogy nem wabis a daffom.Valakinek nincs valamilyen wabis kamionja?Mindegy milyen lehet merci is meg man is... Sehol se találok😞 És snow mod létezik haulinhoz?Köszönöm elöre is<#worship>
akkor is szép! 😊
am Ati jó lett a hó esés! 😊

majkapapíí
KÖssz=) de csak a skint raktam át erre a pótra egy másikról szal nem nagy munka😄

szép gépezet! 😊<#eljen>

majkapapíí
kössz😄Igen tölthetõk a részei külön-külön😊

kazai21
Szép,tölthetõ?😊

majkapapíí
Sziasztok! Dobok egy képet a Horváth Rudolfos szerelvényról....

Fagyas Trans
1-2 képet*

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Sziasztok!
Gondoltam dobok 1 gépet!Otthon! tegnap lerakotam ma föl és holnap go Ukrajan!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

DOBERMAN1993

Üdv!

Kérdezni szeretném,hogy játszik-e valaki ezzel a játékkal Vistan? OpenGL-ben indítva vagy lefagy vagy kidob betöltéskor. 😞

Másnál mi a helyzet?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Errõl jut eszembe, nincs egy olyan oldal, ahonnan lehet letölteni a játékhoz amerikai kamionokat, pótikat, egyéb cuccokat?
DOBERMAN1993
Majd írj rám MSN-en nekem meg van ez a DAF azt átküldöm neked😉

Szobi30
nekem nem jeleníti meg a képet...

remélem h mostmár megjelínti...

www.szobi.picturepush.com

Szobi30
valaki nem tudna egy linket adni errõl vagy elküldeni nekem??? mert amiket találtam mind halott volt😞

elõre is köszönöm😊

www.szobi.picturepush.com

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

FodorGyurmaa
Hali!
vki megmondaná hogy mit kell átírni a config.cfg-be hogy a nyilakkal körbe tudjam nézni a kamiont?
elõre is köszi

Prémium driver
brutál gecc XD

Jamaica a Jamaicaiaké.

DOBERMAN1993
<#duma>Akkor miért legyen ez a topik ember megkérdezte válaszoltunk.

Én csak amcsi vasakat használok,hiszen itt Európában úgy mond azok számítanak kuriózumnak.Nemrég sikerült letöltenem néhány érdekesebb darabot mint pl. Freightliner FLD,Peterbiltek ,Kenworthök,stb.Most éppen azon mesterkedek,hogy miképpen tudnám lecserélni az alap gépeket a modban szereplõkkel.

Itt meg úgy veszem észre nem érdemes segítséget kérni mert itt mindenki csak villogtatja,hogy ezt csinálta azt csinálta .Na csõ
DOBERMAN1993
#33603: Az a Scania megtetszett így mentem vele egy kört AMERIKÁBAN az még nem bûn ha jól tudom!
#33604: Kb én is ezért megyek Amerikai mappokon de van olyan hogy Amerikai szerelvénnyel de van az is amit Atikah említett hogy Eu-sal megyek ha netán megtetszene egy jó kis szerelvény.

LTomi
Én legtöbbször alap amerikai vagy modolt amerikai cuccokkal tolom amikor Haulin'-ozok. Sokkal jobban szeretek Amerikában vezetni mint az EU mapokon (ebben az is benne van, hogy egy normális EU map sincs, de ha lenne is, legtöbbször akkor is Amerikában vezetnék).

Los Angeles, California

Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

DOBERMAN1993
De én azzal nyomom!Full Amerika

Srácok!
Evvel a játékkal már senki nem játszik eredeti amerikai formában, amerikai modokkal?
Scania R580
Még van benne hiba... interior belelóg a fülkébe!<#vigyor3> De amúgy sunáznám!<#gonosz1>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

RS
Gyönyörû! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Tomika001
Szép! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

devid1414
Odabasz rendesen!Szép gép!:

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

kazai21
Szép😊

bazsa06
<#eljen>

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!