18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!

De most megteszem. Új modellem szeretném bekonvertálni a játékba.
Ez megtörtét. A "showroom"-ba mutatja a modellt. Ám mikor új játékot kezdenék, prism3d-vel kiob. A "mod" mappában csak a modell, illetve a flare pack van. A válasz(okat) elõre is Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Prism3dexe
ez mit jelent?
Snow mod nincs a játékhoz ha jól tudom.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
am Ati jó lett a hó esés! 😊
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Gondoltam dobok 1 gépet!Otthon! tegnap lerakotam ma föl és holnap go Ukrajan!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Kérdezni szeretném,hogy játszik-e valaki ezzel a játékkal Vistan? OpenGL-ben indítva vagy lefagy vagy kidob betöltéskor. 😞
Másnál mi a helyzet?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
elõre is köszönöm😊
www.szobi.picturepush.com
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
vki megmondaná hogy mit kell átírni a config.cfg-be hogy a nyilakkal körbe tudjam nézni a kamiont?
elõre is köszi
Itt meg úgy veszem észre nem érdemes segítséget kérni mert itt mindenki csak villogtatja,hogy ezt csinálta azt csinálta .Na csõ
#33604: Kb én is ezért megyek Amerikai mappokon de van olyan hogy Amerikai szerelvénnyel de van az is amit Atikah említett hogy Eu-sal megyek ha netán megtetszene egy jó kis szerelvény.
Los Angeles, California
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Evvel a játékkal már senki nem játszik eredeti amerikai formában, amerikai modokkal?
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.