18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetod hogykel a flast csinálni alakítsd át ha tetszik.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Los Angeles, California
#19209: Nem vagyok született profi, de amikor a skinezést kezdtem, már 2 éves Photoshop tapasztalatom volt. :D Mostmár 3 éves. :D
Los Angeles, California
ráadásul a gépem jóval a minimu felett van szal mûködnie kéne:S
\"I\' love this game\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pedig ugyan azt a feketét használtam elöl mint hátul.
...::::::...
Nem tehetek róla nekem még bele kell jönnöm. :)
honnan tudok mappokat és kamionokat, pótokat leszedni?
köszi
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mi az a windows?
sajna mas hogy nem lehet kijoni<#idiota>#idiota>
remelem nem zavarnak a kepek
#19185: Én az alap verdával mentem, nagyon király. Az egész belselyében körbe lehet nézni, hátra is lehet. :D Meg van tetõablak. B-D
Los Angeles, California
Okos gyerek... Direkt azért írtam.
Na de neki állhatsz akkor kijavítani a hibákat rajta. Megengedjük.
Amúgy tervben van egy Peny, egy DHL, és ha minden jól megy akkor a többi. :)
Los Angeles, California
Los Angeles, California

\"Erõmûvem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Mert ez így nekem sehogy nem akar összejönni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
- mielõtt, és nem "mielott"
- "nézz" elé vesszõ kell
- "olvass vissza 1 oldalt" hülyeség, lehet csak a másodikon találja meg
- az egész szövegnek semmi értelme, ha a "FAQ" nem link
- re: ablak
Ha kijavítod (és még tetszik is) meg a jelenlegi nyertes (varsanyi92) lemond elsõ helyezésérõl + mindenki megszavazza, és végre normálisan leírod azt, hogy "biZtos", akkor esetleg cserélhetõ.
Mi az a windows?