18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
(Még nincs kész a skin)
Idioták kiméljenek!!! :)
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.
Daf-Scania-Iveco-Isuzu-Man-Rába-Volvo a cool...XD
Actross MP3
Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#24156:Szép lesz csak igy tovább!!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Jamaica a Jamaicaiaké.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nekem is ezt írja egy idõ után!<#sir>#sir>
Köszönöm
ez nemm vicc.
Én azt hittem hogy van egy progi mert az én pályakészítõm vagyis amit mondtál hogy 0 gomb és edit ezt én is tudtam eddig csak van egy HATALMAS PROBLÉMÁM.Vagy az én prism3d-m (ez a progi a haulin motorja)nem erõs vagy nemtom.Szóval a problémám a következõ:
1.beirom hogy (edit) és kihoz egy üres szürke lapot közepén egy uttal.
Igenám mikor épitkezni akarok vagyis rákkantitok a (build-ra) elkezd homokórázni és kihoz egy ablakot hogy HIBAJELENTÉS. idézem: A PRISM3D.EXE HIBÁT ÉSZLELT.A HIBAJELENTÉS GOMBRA RÁKKATINTVA MEGTUDHATJA MI A PROBLÉMA.és aztán ez eltünik kilép a játék aztán nem tudok pályát építeni.Aki tudna nekem tanácsot adni, vagy tudná mi a probléma az rijon nekem, nem muszály privibe, azt nagyon megköszönném.
UI.: Csak nekem van ilyen problémám? Senki másnak? Mert néztem a haulinnak a Gépigényét és a Xp P4-esem gépigényét és bõven vinnie kéne a haulint.Szóval nem tudom mi a probléma.
Elõre is köszönöm!!!
Természetesen. A játék lehetõséget nyújt hogy saját, álltalad készített pályán is játszhatsz. Hogy hogyan is?
A következõt kell csinálnod. Belépsz a c:\documentums & settings\windows felhasználód\dokumentumok\18 WoS Pedal to the metal\ mappába, majd jegyzettömbel megnyitod a config.cfg file-t és átírod a következõket:
uset_g console: "0" -át erre: uset_g console: "1"
Ezután lépj be a játékba, majd nyisd meg a console-t amit a 0-ás gomb segítségével tehetsz meg (nem a numerikus billentyûzeten).
A console-ba írd be: Edit
Ekkor egy új, teljesen üres pályát láthatsz, amelyekre te huzigálhatod az utakat, épületeket rakhatsz le.
Ha nem egy új, üres pályát akarsz csinálni, hanem a játékban levõ alap pályát, Amerikát, akkor a console-ba ezt írd be: Edit america
Nagyon szeretem a játékot, de az utóbbi idõben (mióta megvásároltam a Peterbilt 379-es kamionom) ez a hibaüzenet olvasható állandóan a konzolon, ami a képen látható. Már nagyon idegesít, ugyanis nem tudom rá a megoldást. Szerintetek hogyan tudnám megoldani, hogy ne írja ki ezt a hibaüzenetet? <#gonosz3>#gonosz3>

Erre nem találok szavakat!
Naggyon király lesz!
Csak így tovább!