18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tölthetõ a Volvo!
base_model: by KamilSAAB
bosch_halogen _pack: by Kamil
wheels: by newS
A futatásba kell beirni ,hogy regedit és az összes haulinos regisztrácios bejegyzés törölni kell .Aztán elméletileg felmegy a patch.
Ha mégsem a játék elindítása vagy a gép újraindítása megoldja ezt a problémát is.
ui.: Mégegyszer mondom h negyon veszélyes mert a rendszer könyen összeomolhat ha valami rossz lessz kitörölve.
Jamaica a Jamaicaiaké.
Nekem is ezt írja!
És az elõzõ üzenetemben azért kértem hogy linkeljék be azt ahonnan a retail verziót tudom letölteni!
És ha az megvan akkor fel kell mennie!
Ja és nekem csak mondták!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Valaki légyszi adjon egy linket ahonnan le tudom tölteni a retail verziós HAULINt!
Elõre is köszi!
Urnából való távozás után reklamációt nem fogadunk el! Msn : [email protected]
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Kösszi a dícséreteket. Valószínü,hogy hlnap kiadom ,de még alszok rá egyet.
Addig is egy kép:

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nagyon megköszönném
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Köszönöm
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ha kiadod felrakom én is a Haulint, azt biztos!
Grat!
Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb