18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék ha nem volna meg!
Ott lent kék arra katt és kiadja a letöltés!
Szólj ha valami nem megy!
Helo all!Azt szeretném kérdezni hogy ezekre a kamionokra hogy tudok fuvart felvenni vagyis dobozt csatlakoztatni rájuk...Köszi a segítséget
Szvazzatok 😉
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Mi equipo favorito: Real Madrid
Idioták kiméljenek!!! :)
És utána számlálást kell tartani!!
Pl.:Ugy kéne hogy egy délután Schwarz Ír egy hsz onantol kezdödik és Ír még egyet adig!!
És utána számolunk!(Am ez csak egy ötlet!!)
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Ide is beírom:
Nem én döntök, a topiklátogatóknak kell megszavazni az új házigazdát, amit ezután neki kell kérni a megadott email címen. Tehát tõlem ne várjátok, hogy valakit kijelölök utódomnak, nektek kell megszavazni.
Mi az a windows?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
(Amugy én is szivesen lenék a házigazda de nem akkarok veszekedést a döntés a tietek.De ha Papamaci nem sértödik meg akkor én is jelentkezem a házigazda ságra)
Idioták kiméljenek!!! :)
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
visszajöhetnél rendet tenni Gyémánt!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
... Mixed Martial Arts
#24285: jah, sajnos
... Mixed Martial Arts