18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok tom veréb vagyok de nincs itt apám és ezt az egészet nem értem:
apám itt hagyta nekem a régi laptolját amin minden ujra lett instalálva tehát semmi nem volt a gépen!Letöltöttem a Haulint és a directx-et de h kell megnyitni mer rar fájl a játék..és nemtom h kell megnyitni mer ott ki kell választani és amikor iakarom directxel nyitni v mittomén akk kiirja h INVVALID COMMAND LINE SWITCH.tehát a játék rar fájl és elöször notepadan akartam megnyitni 😄😄most h kell? bocs h fáraszto vok de ezt még nem tanultam meg :p köszi a segítséget!
apám itt hagyta nekem a régi laptolját amin minden ujra lett instalálva tehát semmi nem volt a gépen!Letöltöttem a Haulint és a directx-et de h kell megnyitni mer rar fájl a játék..és nemtom h kell megnyitni mer ott ki kell választani és amikor iakarom directxel nyitni v mittomén akk kiirja h INVVALID COMMAND LINE SWITCH.tehát a játék rar fájl és elöször notepadan akartam megnyitni 😄😄most h kell? bocs h fáraszto vok de ezt még nem tanultam meg :p köszi a segítséget!
TDU nickname:lowlama
jó fajta😄
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Kössz a segítséget!!!!
helló mindenkinek.én segitséget szeretnék kérni bban h valaki segitsen nekem berakni egy kamiont a játékba amibe modelleztem dolgokat mert nem jo kifagy a játék. már kb2 éve modellezem mindenféle játékhoz egy játéknál készítõvagyok ami most készül játék. haulinbavalahogy nagyonritka ha sikerül beraknom a modellem kérem valaki segitsen.
Valaki tudna nekem légkürthangot csinálni?
Hogy lenne jó az ETSes magyarítás Haulinhoz? xD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az ETS hez valo magyarosítás jo a Haulinhoz??
Mert csak olyat találtam azon az oldalon amit irtál gigamen!
Mert csak olyat találtam azon az oldalon amit irtál gigamen!
.::.SCANIA.::.
Torrentel ezt a játékot nem érdemes leszedni.Szedle az oldalamrol sokal egyszerübb és gyorsab.A letöltések menünél.Oldalam.
Idioták kiméljenek!!! :)
torrentel szedtem le és amikor el akarom inditani az exe.-t akkor a kéri a cd-t!! mi a teendõ????<#help>#help>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Sziasztok !!! Azt szeretném megkérdezni ,hogy a Haulinba nincs HÓ mod????
helló
magyarítást és a magyar térképet honnan tudom leszedni
kezdõ vagyok ugyhogy sajnálom ha láma voltam
magyarítást és a magyar térképet honnan tudom leszedni
kezdõ vagyok ugyhogy sajnálom ha láma voltam
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
sziasztok szerintem ti nagyon jó fejek vagytok.de honnan lehet letölteni.
Elkeztem csinálni egy Eu-s packot.Amiben csak Eu-s kamionok és pótkocsik lesznek.Nem tudom mikor lesz kész!De ahogy van idöm csinálom😊Remélem tetszeni fogmindenkienek.Majd az oldalamrol tölthetö lesz.Meg probálom a legjobb cucokat bele rakni😊
(Mapp nem lesz hozzá)
(Mapp nem lesz hozzá)
Idioták kiméljenek!!! :)
Ehez nem kell semmi speciális program csak megcsinálni utána fel tallozni az oldalra.Már ha ide akarod névtáblának.
értem.Hát szerintem probáld meg painttel.Ha csak egy rendszámot akarsz szerintem azzal megoldható.
Mi számit egyedinek?Mert ha a játékba akarsz rendszámot késziteni azt paint-tel szokták általában legalábbis én szerintem a többiek is
Hát hallod most már tényleg nem tudom kinek van igaza nekem vagy nekik<#vigyor3>#vigyor3>Szerintem én viszem jó irányba<#vigyor3>#vigyor3>
ezt a volvot valaki átküldhetné....nyitva van a pmg?? nekem ETS-be kell nem Haulin...kössz!
zseer király házigazdának lenni Maci??
zseer király házigazdának lenni Maci??
gyors volt a szervíz 😄
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"