18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fodorgyurma betettem azt a modot amit belinkeltél, hogy minden lámpa világít de nem ûködik!
.::.SCANIA.::.
Valaki nemtudná megmondani, hogy hogyan tudnék nickkép-hez rendszámot csinálni?
És mivel?
És mivel?
Van külön játék gyártva ilyen célokra ez kamionos játék a buszoknak smemi értelme nincs benne szerintem.
Lejöttem a rámpáról...:)
Kezembe vettem a macit és aludtam reggelig és indultam...:D

Kezembe vettem a macit és aludtam reggelig és indultam...:D
és busszal jó járni???
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Flarepack by Samson
Ezt a módfélét rakd be a mod mappádba és így világítani fog minden lámpa!
És mikor fényképezel akkor nyomd meg az F3-mat hogy eltûnjenek a mutatók!Az M-et meg azért hogy a Térkép tûnjön el!És ne Print Screen-nel fényképezz hanem F10-zel!
Amúgy jó talicska!
Ezt a módfélét rakd be a mod mappádba és így világítani fog minden lámpa!
És mikor fényképezel akkor nyomd meg az F3-mat hogy eltûnjenek a mutatók!Az M-et meg azért hogy a Térkép tûnjön el!És ne Print Screen-nel fényképezz hanem F10-zel!
Amúgy jó talicska!
jah, birom õket de nem én csináltattm ugy szettem le, hogy már rajt volt!
Látom szereted az OCC-t ha id tutul-t pingáltattad rá!:D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Errol En mar regebben belinkeltem ide is kepet!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Valaki megmondaná, hogyha alap beálításon van a klaviatúra akkor melyik betûvel lehet az ablaktörlõt bekapcsolni?
Szívesen! :)
Szia! Elõször is szükséged lesz egy konvertáló programra amivel mp3-ból OGG formátumba tudod átkonvertálni a zenéket. Ha ez megvan akkor ide rakd az átkonvertált zenéket: Dokumentumok/18WoS Haulin/music.
sziasztok!
lehet h volt már róla szó de az a gondom van h nemtudom hogy kell zenét betenni a játékba!
(most keztem 2 napja a játékot)
megköszönném ha valaki leírná!
lehet h volt már róla szó de az a gondom van h nemtudom hogy kell zenét betenni a játékba!
(most keztem 2 napja a játékot)
megköszönném ha valaki leírná!
Nahh levettem a hóesést mielött megilyednétek,hogy lassú a netetek és nem töltene be.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Válasz erre:#25146
BOCSi
BOCSi
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Mentés másként
Fájl típusa: JPG
Fájl típusa: JPG
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
öö hogy? nem tom h lehet JPG be rakni xD Paintba be tom de csak odáig, de ugyis nagy a mérete
Elõször töltsd fel ide: képfeltöltés
Aztán utána a linket szúrd be ide.
Aztán utána a linket szúrd be ide.
Help! Fel szeretnék rakni a scaniamrol egy képet de nem engedi!! mert tul nagy a mértete, hogy udnám lekicsinyíteni?