18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogy halt ki van itt még élet attól hogy most egy fél napig nem irt senki attól még nem halt ki szerintem.Igaz hogy ma nem volt akkora élet mint más napokon de ez megesik.Szerintem nem halt ki.
Krsztián küld el privátba a címedet mert véletenül rossz gombot nyotam meg bocs
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
üdv valaki tudna linkelni egy forgózsámolyos tandemet
nagyon köszönöm<#worship>#worship><#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf><#help>#help>
nagyon köszönöm<#worship>#worship><#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf><#help>#help>
Meg csinálom!De nem igaz hogy olyan vagy hogy a gépelöt ülsz egésznap.Nem tutsz várni...Nekem is van jobb dolgom.Ugyis szerintem sürön frisitem.Ez a baj msn-en is😞
Idioták kiméljenek!!! :)
krisztiá mikor csinálod meg a eu track mod letöltését jah meg ha vki tud a krisztián oldalán kivül más oldalt ahonnan le tudnám tölteni az link pls elöre is köszi😄
TDU NICK:anudis0000[hun]
Holnap már munka nap:SMindenki szomorkodik...Majd késöb rakokfel képet...
Igen van.De igyis egykétt embert törölnöm kell.Mert már a barátaimal nem tudom beszélni mert amikor bejelentkezem írnak 10-en.Ezzel nincs is gond de ha 1másod perc mulva nem válaszolok küldik ezzerel a rezgést.(Amit utálok)küldjél privátot és felveszlek😊Csak ne küldj ezzerel rezgést...
Krisztián van msn-ed??
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Felrakod IDE a képet.Kimásolod a direct linket.És itt van hogy 'kép beszúrása'És oda beilszted a linket.😊
Hogy lehet képet beszúrni ide, mert már elfelejtettem?!
Srácok megcsináltam életem elsõ (2db) skinjét!!!
Nagyon boldog vagyok és ha valaki kíváncsi rá akkor msn-n szívesen átküldöm!
Nagyon boldog vagyok és ha valaki kíváncsi rá akkor msn-n szívesen átküldöm!
Bocsi a configot nem tudtam felrakni:SMert újra kellet raknom a gépet.De madj meg írom...
Nekem mind1 kinek mia véleménye de én játszotam a románmappal.Egynap legaláb 8szorkidobot:SLEhet nektek nem sok.De inkáb müködjön szerintem faszán.Amugy nem tudom de álitolag a EU mapp 2.2-is jó 😊(Még nem probáltam)Ez marad amig nem lesz új magyar mapp.
Román mapp.Érdekes engem egyszer nem dobotki.Csak kamionok miat,vagy pótkocsik miat.De ha mást kidob probáld meg ugy hogy csak a mappot hagyod bent.Ha ugyis kidob tölcsdle újra lehet azzal van a gond...Lényeg az nekem 100%-osan müködik...😊
halod Krisztián ki szedtem azt ami berakta az uj kamionokat vmi tz truck vagy mi és most nem lépeget ki!
én olvastam a Krisztián oldalán azt a pris 3d hibát vagy mit!,de nekem olyan gondom van hogy megyeek több ideig és mindig már helyen dob kio ezz mi lkehet valaki lécci irja meg!😞
nekem miért nem jó semmi amit letoltok mindig olyan hibát ir ki