18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de engem nem 😞 [email protected] ezzen vettél fel amugy meg a rom,an map is kidobot
TDU NICK:anudis0000[hun]
köszi!<#worship>#worship>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
http://www.htst.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3&min=10&orderby=titleA&show=10
Hol tudok Skinelni??vagy kell hozzá program??
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Sziasztok!
Vki tudna linket adni a magyar map béta verziójáról?
kerestem, de sajnos nem találtam😞
Elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
Vki tudna linket adni a magyar map béta verziójáról?
kerestem, de sajnos nem találtam😞
Elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
de énm nem találom nem tzdnál msn en felvenni [email protected]
De jó az csak átt kell írni,hogy azt tegye bele.Majd este több idöm lesz.Vagy délután aztán a segitség menüpontban leírom.Hogy mitcsinálj😊
Idioták kiméljenek!!! :)
Írd le privibe az elképzelésed a nevedrõl csinálok 1 jót ha tudok😄 sry az offért .
Mi equipo favorito: Real Madrid
ÕÕ HA VKI TUDNÁ IRJON VAGY ESETLEG KRISZTIÁNAK HA MEG VAN FEL TEHETNÉ AZ OLDALÁRA😞
köszi szépen
Ahogy megnyitja a Winrart és van benne 3 fájl, és azt a 3-at bele rakod a modba .
Mi equipo favorito: Real Madrid
valaki nem tudna nekem küldeni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a truck pack ket lécci
üdv valaki tudna segíteni hogy a eu 2.2 map-mapot hogyan kell berakni?
Azta durva anyát ez igen GRAT!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
kösszi mindenkinek föleg gigamenek jah és még egy nem tudna vki valami fasza kamiont aminek más a belselye is meg gigamen lécci ha van msn-ed akkor [email protected]
ja és remélem nem amerikai interiorok lesznek benn
olvastam az oldaladon h csinálsz eu map ot és csak irni akarom h igen van rá szükség és majd irj ha kész<#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink>
névtáblát csak akkor tudsz scinálni ha bele van modellezve a kamionba tehát olyan kamiont kell letöltened amiben van névtábla majd a szokásos modon dxtbmp majd paint-el megcsinálni.
Én nem kapok választ?