18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazsa06

éjszakai meló..megáltam egy kávéra..😄

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

bazsa06
köszike😄

kazai21
Szép gép😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

bazsa06

Most ezzel járom útjaimat!!!

Valaki nem tudna csinálni nekem egy matt fehér színt a cementes (siló) pótra? Mert én akárhogy próbáltam nem sikerült, mindig csillog, hiába alpházom meg ilyenek.
süni96
csá!hallod más linket nemtudsz adni a kamion packhoz mert nem tölti ezzell le vagyis h nembírom elindítni lécci segíts elõre is köszi

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

RENCES
szerintem mindenkinél!!mert nálam is lerontja mint a k*rva élet!!:S

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

krisztianp16
Értem,köszi😊

Amugy nem tudjátok mivan a data.hu-val?Mert bejelentkezem és kiírja mit raktamfel,de az oldalamon rákatintok akkor azt írja hogy törölte a felhasználo:S

Idioták kiméljenek!!! :)

gigamen
logging map v3 azt hiszem.de nem nagy durranás.
krisztianp16
Bocsi,csak nagyábol olvastam átt...már semmi😄

krisztianp16
Ez jó!😊Ez melyik mappban van?

gigamen
Le hát photoshopozni gimpezni ennyiért meg nem érdemes<#vigyor3>
Fodorgyurma
Hehe jó pozíció😄

Látom nálad is lerontja a kép minõségét a JPG:S

gigamen
kössz.Kiprobáltam már ezt a log mapot de elég csicska<#vigyor3>
kazai21
Jó kép beállítás😄

gigamen
bocs<#vigyor3>
gigamen
A katlanban<#vigyor3>
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090111185821n_vtelen.JPG
Sziasztok valaki segítsen már ! nagyon sok helyrõl le töltöttem a 18 wheels of steel haulin -t és bárhonnan le töltöm mind hiba üzenetet ír ki ha lehet akkor ide vagy az e-mail címem-re írj elõre is kösz
emali cim : [email protected] fontos lenne kérlek 😊
gigamen
ez a pack van nekem is.Egyik legjobb pack szerintem<#eljen>
gigamen
pl innen:
http://eurotracksimulator.mlap.hu/
Fagyas Trans
Honnan tudok progít letölteni a skineléshez??😄

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

süni96
kamion packot tudsz?pls ne a tz packot mert a RATYI<#idiota>

Fodorgyurma
Szóra se érdemes.<#vigyor2>

Fodorgyurma
Tessék Muki:
26. Én kamiont nem tudok csinálni. Az lehetséges hogy csak a színét én csinálom meg? (ráfesteném szívesen a nevem, vagy egész cég festését megcsinálnám)
Igen, lehetséges hogy te is megcsináld saját egyedi skinedet, mégpedig a következõ képpen:

A skint készítéshez nem kell más, azon kívül ,hogy legyen egy rajzoló programod, jelen esetben tegyük fel a paint-tet, amit minden számítógépen megtaláltok. Ha ez megvan, márpedig meg van, le kell töltenetek egy olyan programot, amit "DXTbmp"-nek hívnak, ami olyasmit tud csinálni, hogy a dds fileokat megnyitja, majd bekonvertálja egy képszerkesztõ-programba jpg formátumban. (A dds formátum egy ritka kép formátum amit a játék használ). Ha nem lenne meg a DXTbmp innen letölthetitek. Na ha letöltöttétek, majd felraktátok, kattintsatok kétszer az ikonjára, majd egy hülye progit láttok. A felsõ füleknék kattintsatok a "prefs"-re, majd válasszátok ki hogy "Select Editor"-t. Ekkor betallózzátok a képszerkesztõ programotok exe file-ját. Jelen esetben nálam a paint: C:/windows/mspaint.exe (A PROGRAMBAN ALAPBÓL EZ VAN BEÁLLÍTVA, SZÓVAL CsAK AKKOR VÁLTOZTASSÁTOK, HA MÁS PROGRAMMAL AKARJÁTOK SZERKESZTENI A SKIN-T)
Na ha ez megvan, lépjetek be a "File->open" -ba, majd nyissátok meg valamelyik kamionnak a dds file-ját. Ezt legtöbbször a kamion mappáján belül a Share mappában találjátok. Ha megnyitottad, bekonvertálja a DXT bmp-be és láthatod a skint. Ezután a fenti füleknél válasszuk ki Az "Image" opciót, majd a "Send to Editor" opsönt. Ha minden igaz megnyílik a képszerkesztõ progidban a skin (most paint). A DXT BMP-t ne zárjuk be. Most láthatod ugyan azt mint amit a dxt bmp-ben, csak ez most nekünk jpg-ben van. Itt rajzolgathatsz a skin-re, festheted, alakíthatod, színezhetsz, lényeg hogy csinálsz egy skint. Ha kész a szép szkinecskéd, elmented. (Ctrl+s, vagy "Files->Save"). Lépjünk vissza a DXTbmp-be, majd kattintsunk a fenti füleknél az "image" majd ezen belül a "reload after edit" opcióra. Ekkor bejön az általunk kreállt skin a dxtbmp-be. Most nincs más dolgunk, mint elmentve felülírni a régi dds file-t. Jó skinezést.

Ha ezt a változatot túl bonyolultnak találjátok, akkor töltsétek le az Adobe Photosop programot, amihez dds formátumok megnyitására alkalmas pluginnal alapból megnyithatjátok a dds fájlokat.

(PTTM topik F.A.Q.-bõl másoltam)

szijartomark
Nagyon ksözi 1000 hála minden segítségedért!!!

Kovács Erix
Valaki segitsen mert nem tudom hogyan kel skinezni a progi az már megvan meg aszt is tudom hogy a képet hogyan kel átalakitani de asztán már nem tudom kérem valaki segitsen itt az msn-cimem:[email protected]
irjon valaki lécci köszönöm

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Kovács Erix
ÓÓ hogy ilyen buzi parasztokat hülye vagy te most is te buzulsz
Leho94 te meg mi a loszart irsz ki milyen parasztszimulátor te hülye látom nem tuc olvasni

szijartomark
#25680-re valaki?
PLZ:!!!!!

Fodorgyurma
Még a csirkék sem tudnak tojni a hülyeségeitõl.<#buck>

Fodorgyurma
Jólvan nem azért.
De olvasni sem tud már az elég gáz.<#szomoru1>

süni96
parasztszimulátor LoL<#idiota><#idiota><#idiota>

süni96
nembaj!

leho94
parasztszimulátor topikba is basztatnak? degáz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kazai21
Te beszélst csúnyán,már elérted,hogy senki se fog segíteni
sry az Offért.

Kovács Erix
Mit linkeltél be??
Mivan itt is mindenki engem basztat a landwirshcraft-nál is engem ????!!!!!!!!!

Kovács Erix
Valaki segitsen mert nem tudom hogyan kel skinezni a progi az már megvan meg aszt is tudom hogy a képet hogyan kel átalakitani de asztán már nem tudom kérem valaki segitsen itt az msn-cimem:[email protected]
irjon valaki lécci kösz

kazai21
Nyugíí belinkeltem a modi topikba😄

Köszi szépen a segítséget
Fodorgyurma
Bocs de nem tudom mert nem én készítettem a képet!:S

süni96
meik map?

Fodorgyurma
Fodorgyurma
Meg sztem nézd meg mit írtam hogy nem tod letölteni sehonnan mert fejlesztik az oldalt és nem azt mondtam ezzel hogy nincs meg egyik barátodnak sem!<#wilting>

Fodorgyurma
Húúúhhaa<#idiota>

Anyaa segíts!<#idiota>

gigamen
Itt a segitség fülnél megtalálod a kérdése3dre a választ talán:
http://eurotracksimulator.mlap.hu/
Hi all! Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogyan tudnék haulinban kormánnyal játszani? Megpróbálkoztam a beállításával de sajna nem megy a kormányt felismeri hogy van de nem tudom beállítani hogy kormánnyal mennyen. Tudna nekem valaki segíteni?
Ui: a kormány egy Logitech MOMO
süni96
valaki belinkelne 1 truck packot a Tz szargeci packon kivül<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

gigamen
Nem igaz hogy ilyen érthetetlen vagy nem látod hogyha felmész az oldalra hogy fejlesztik vagy dolgoznak vele ne légy érthetetlen várd ki a sorod.
süni96
értem krisz okés!!!!