18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép<#eljen>#eljen>Földes uton mentél hogy ilyen sáros?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Idioták kiméljenek!!! :)
hacsak nem lépet ürülékbe akkor tényleg ne rakja ki még vmi kósza tábla leveri neki<#vigyor3>#vigyor3>
Áthát<#idiota>#idiota> had szellözzön.. lábát csak nem rakhatja ki mint a gyõzike. meghát hogynézne ki :=
Amúgy élöben mitõl jobbak ezek a sárga lámpák a kamionon mint a hagyományos?Jobb fényt ad?Erõsebb?
Nagyon szép! <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
2 éves és oly fiatalnak látszik 😉
Hy Dany'r régen beszéltünk 😊
Nah,látom kis csicskák már megint privát cuccok kunyerálásával töltik nyomorék idejüket...<#szomoru1>#szomoru1>
Nah,látom kis csicskák már megint privát cuccok kunyerálásával töltik nyomorék idejüket...<#szomoru1>#szomoru1>
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
mondom bumburnyák megmondja, nem ,leszarom, de az biztos jó nagy nyomorék az ilyen :/
De az oldalamon leírtam.Ha onnan nem tudod akkor nem tudok segiteni...msn-en sem tudom máskép magyarázni oda írtam mire lépj meg mindent...
Idioták kiméljenek!!! :)
amit Papamaci és kérdezett hogy az melyik Scania az télleg melyik?😄vagyis le lehet tölteni valahonnan?
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
ossza az észt <#idiota>#idiota>
Áhh nem hiszem,hogy Varsányi mert kérdeztem tegnap nincs vami jó kis Scaniája és azt mondta nincs .
Mi equipo favorito: Real Madrid
Sztem Varsányi volt de megkéne kérdezni bumburnyáktól.
Már ígyis felvan kúrva az agyam, melyik pöcs adogatja oda -.-' nyomorék.
az meg elkunyerálta , mint mindenkitõl a cuccokat :|
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Azt tudtam csak nem biztos,hogy oda adja-e vaki kérdezze már meg.xD
Mi equipo favorito: Real Madrid
xD
Én meghalok még mindig nem tudok skinezni valaki vegyen már fel msn-re és ottan segitsen már pls
[email protected]
Én meghalok még mindig nem tudok skinezni valaki vegyen már fel msn-re és ottan segitsen már pls
[email protected]
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Ez a gronek-es scania amúgy?Jah mellesleg jó gép<#eljen>#eljen>Scania csak jó gép lehet<#vigyor3>#vigyor3>