18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Idioták kiméljenek!!! :)
Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Tegnap telepítettem újra a gépet, felraktam a haulint meg hozzá a tz truck és trailer packot. És amikor elindítom a játokot akkor a menüben csak a háttér látszik meg a lámpák. New Game-ra megyek és betölti a játékot, és tiszta fekete minden. Kérlek segítsetek!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Sry az Offért.
Mi equipo favorito: Real Madrid
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Papamaci nem csak vicc volt xD
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Mi equipo favorito: Real Madrid
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Õrangyalod repülni tud.
Lecseréltem a tegnapi modelleket szebbekre, és már nem is bugosak, nem lehet rajtuk átmenni.A kamionok az alap térképen levõ tárgyakat cserélik le.
---------------------------
Scania -> DC10-es repülõt
Merci -> Rakétát
DAf -> Ûrhajót
---------------------------
A pmg fájlok zárva vannak.
Valószímü , hogy csak úgy fog mûköndni,hogy a mód mappába a mapedits.scs/zip után teszitek be.
Egyenlõre ennyi de majd még megcsinálom a pótokat meg a szeméyautókat is.
Letöltés