18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak egy mapnak a nevét szeretném megkapni hogy melyik az amelyikkel játszik mindenki
melyik mappal játszotok ?ha szabad tudni és egy linket kérhetnék felõle kösziii
srácok egy kérdés melyik mappon játszotok?
Ott van "Idéglenes letöltés"Csak adig amig a rendeset szerkesztem😊
#27677😄
#27677😄
Idioták kiméljenek!!! :)
Hova tünt a letöltés menü azoldaladról??
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
szegasztok!!
Nem tudjátok hogy kívülrõl miért fekete az ablak a kamionon??
ha valaki tud segítsen!!!
Elõre is köszönöm!!!
Nem tudjátok hogy kívülrõl miért fekete az ablak a kamionon??
ha valaki tud segítsen!!!
Elõre is köszönöm!!!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Bocs h belinkeltem de nem akartam már leirni 100-adszorra<#buck>#buck>elnézést ha leirtam amugy nem értem mért nincs benne F.A.Q-ban mert eddig benne volt jó lenne visszatenni.
Annak elég nagy baja lett ha bontóban végezte legalább kasznit adtad volna el annak nem volt baja<#buck>#buck>Amugy mi volt a baja?<#buck>#buck>
<#integet2>#integet2>
Találtam a garázsba egy kamiont....
Sajnos a mant nem tudták megszerelni,ment a bontóba... 😞
Találtam a garázsba egy kamiont....
Sajnos a mant nem tudták megszerelni,ment a bontóba... 😞
A DOKUMENTUMOK 18 WOS HAULIN MOD MAPPÁBA MEGNYITOD A CONFIG CFG FILÉT(Valami szövegszerkesztövel) ÉS ÁT IROD A KÖVETKEZÖKET EZ ALAPJÁN
uset g_console"1" g_fatigue"0"ez az alvást szünteti meg.uset g_police "0" erre írd át és nem lesz rendör,de ha csak fent van az 1.6pach.Utána elinditod a játékot megnyomod a nullát(A baloldalit)Beírod 'cheat monez'Minden beírásnál kapsz 500.000 dollárt.Cheat driver kapsz söfört.(Csalások nélkül jobb játszani)
uset g_console"1" g_fatigue"0"ez az alvást szünteti meg.uset g_police "0" erre írd át és nem lesz rendör,de ha csak fent van az 1.6pach.Utána elinditod a játékot megnyomod a nullát(A baloldalit)Beírod 'cheat monez'Minden beírásnál kapsz 500.000 dollárt.Cheat driver kapsz söfört.(Csalások nélkül jobb játszani)
nagyokos azt is el kellene neki mondani hogy hogyan csinálja meg hogy be lehessen irni<#buck>#buck>
Sziasztok még új vok!És azt szeretném kérdezni hogy lehet több pénzed??? Vagy hol lehet letölteni!elõre is köszi! <#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
mikor lehet letölteni a mapot?
Készülõben a Révész eurotrans szerelvényem!!!<#nyes>#nyes><#smile>#smile><#hawaii>#hawaii><#integet2>#integet2>
fuh , nem vágjátok hogy a Sturm-nak milyen fajta BDF pótjai vannak ? :S
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Ez igencsak gyönyörû!!! 😊
Majd kicsit még skinezem õket.
Los Angeles, California
Jó estét mindenkinek!
Itt a lerakható potkocsi pack a mapokhoz amit igértem. A pack tartalma 3 hûtös és 5 roloponyvás pótkocsi, mag melékeltem hozzá a lerakható kamionokat is.
letöltés
A skineket mindenki alakítsa az izlésésnek megfelelõen.
Itt a lerakható potkocsi pack a mapokhoz amit igértem. A pack tartalma 3 hûtös és 5 roloponyvás pótkocsi, mag melékeltem hozzá a lerakható kamionokat is.
letöltés
A skineket mindenki alakítsa az izlésésnek megfelelõen.
Már alig várom a magyar mapot,hogy végre bug mentesen lehessen játszani vele.<#vigyor5>#vigyor5>Aztán Szeged szépen legyen megcsinálva <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
hol lehet kamiont cserélni mert én már vettem dilernél is és a notebookon is vette