18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eéõre is köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1>
lécci részletesen írjátok le
köszz
Van vmi ötletetek?
szerintetek az miért van az hogy amit bemásoltam a mod mappába kamion, az nincs benne a játékban?? <#conf>#conf><#confused>#confused>
IntelPentiumDual-core proci T3200, 2.0 GHz, GeForce 9300GS 256MB, 3GB DDR2, 320GB HDD és ez mind laptopba XD XP
Hát nekem nem kellett beállítani mert nekem úgy volt.
De megnéztem és sztem az Advanced-nél.
Mi equipo favorito: Real Madrid
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
alakul lassan nem nagy cucc de jó lesz!
ÚJ skinem!!😄<#nyes>#nyes><#worship>#worship><#wink>#wink><#crazya>#crazya><#taps>#taps>
És én általában az asztalra mentem vissza a dds.fájlt.És amikor vissza rakod Wnrarral akkor Normálon van és állísd át Raktározásra.Angolul Store.
Vagy a tömörítés arányát 0-ra állísd.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
>> Anyázást, offolást, flémet elkezdõ, folytató lúzerek automatikusan linkelõdnek a moderátor topikba! <<
LOLAZ A NÉV XDXD
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Majd átültettek egy másik kamionra amivel a telephelytõl 25km-re lévõ cukorgyárba kellett mennem üresen , megraktak , majd vissza a telephelyre ahonnan vitték tovább hollandba 😄 ::

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Itt a link de regisztrálos oldal.
jah és egy kép csinálgatom a MAN-t: