18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gigamen
bocsi elírtam Kögel
gigamen
Szép kis kamion.Egy javaslat ha nem haragszol meg:a póton alul a KÓGEL felirat kicsit elcsuszott.
Rubio
Valóban! Tudsz hozzá linket is adni?

marko37

ha minden igaz VOLVO VNL 780

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Rubio
Ezt a HSZ-d sürgõsen töröltesd a HG-vel, mielõtt egy modi meglátja! És nem írnám le, hogy miért, de ha akarod, akkor tájékoztatlak!

(Kedves Dylan96! Ezt a HSZ-met is nyugodtan veheted kioktatásnak!)

Rubio
A másik sem oktatás volt, hanem reagálás arra, hogy talán még mi minden mást is meg lehetne tenni azért, hogy a topik ne haljon ki.

Nem igazán értem, hogy melyik az a rész, amit Te oktatásnak vettél...
Ez a hozzászólás egy válasz volt valamire, vagyis illene együtt kezelni a kettõt! (Na ezt már akár veheted oktatásnak is!)

ingyenes max 2 h és lejön haulin

PlogT
Sziasztok!!! Meg tudná mondani valaki honnan tudnám le tölteni a 18 Wheels of Steel : Haulin-t? Kérek szépen mindenkit segitsen!!! Köszönöm elõre is!!!

Rubio
Innen szedtem össze a Haulinos kiegészítõket. Innen való a VNL780 is, de sajnos ez nekem nem mûködik...

marko37
küld el nekem a letöltö öldal linkjét ahonnan te szoktál letölteni

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Dylan96
A masikra akartam irni...

majkapapíí
kössz a segítséget LTomi:D

LTomi
A Z3D-t nem tudod SCS-be konvertálni, ugyanis az SCS fájl egy tömörített mappa, a Z3D pedig modellfájl. A Z3D-t kell PMG fájlként exportálni és ha megvan hozzá a többi fájl is, akkor csomagolhatod SCS-be. Én ennél többet nem tudok segíteni, modellezéshez nem értek.

Los Angeles, California

Cindas
egy és ugyanaz a két topik.

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

majkapapíí
Sziasztok! Valaki meg mondaná nekem,hogy a z3d fáljt formátumot milyen progival tom átkonvertálni scs fájlá. <#vigyor3>

leho94
SDAASDDAS

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Rubio
Ezt megmagyaráznád?

Rubio
Nem oktatni jöttem, hanem tettem egy észrevételt, de ezt Te annak veheted aminek csak akarod, mivel nem neked szól! Vagy Te vagy a házigazda? De ha már elolvastad, akkor azt tehetted volna figyelmesebben is, ezért felhívnám figyelmedet a kifogásolt hozzászólás utolsó mondatára!

Egyébként pedig talán vethettél volna egy pillantást az azt megelõzõ hozzászólásra is, arra miért nem reagáltál semmit?

Cindas
mind a kettõ off tápik:L

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Dylan96
Te oktatni josz ide?

tmartin
consolba írom

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Rubio
Ahhoz azért az sem ártana, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, vagy kér valamit, akkor arra másvalaki reagálna valamit, mert akkor nem megy el a kedve... és akkor továbbra is marad...

Ezt nem panaszként írtam, csak reagálás arra a felvetésre, hogy ne haljon ki a fórum!

Mindazonáltal ez úton is köszönetem szeretném kifejezni Marko37-nek, az általa, korábbi problémámhoz nyújtott önzetlen segítségéért!

Ami pedig az általam #28780 sz. HSZ-ben feltett kérésre vonatkozik, arra továbbra is várom valakitõl a választ...

gigamen
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a dicséreteteket ti is tegyetek fel képet ne haljon ki ez a forum.
Rubio
Nagyon jól néz ki! De nem csak ez, hanem ez is: #28748

Gratula mindkettõhöz!

Prémium driver
ez iszonyatosan jó lett!Gratulálok,nekem bejön

Jamaica a Jamaicaiaké.

Rubio
Valaki tudna nekem egy olyan linket adni, ahonnan a Volvo_VNL780 nem csak letölthetõ, de mûködik is a traktor, azaz nem fagy le a game?

Elõre is köszi!

Béla9248
Köszi az volt a gond!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

gigamen
Samson flarepackot töltsd le az valoszinû segit a problémán.
Béla9248
Vkinek volt már olyan hogy eltüntek a kamionok lámpái fénye? Mármint az aszfalton világít csak a traktoron nem! <#szomoru1>

Esetleg vki?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

marko37
2 oldalt olvass vissza

AudiQuattro
Nájsz!<#eljen><#wink>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Volvo Fh12 460
Tessék itt van majd beirod a kódot és majd a zoldra katintasz és már szedi is :D
jah és ha nem lenne jo a pott pl nem vesszi be akkor adok egy másik linket :DMega Steel Dumper

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

nekem nem a skin kell hanem a pót linkje köszi

Volvo Fh12 460
Ez csak saját skin :D

RS
Zsír! <#wow1><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Fagyas Trans
Nagyon cool!!<#taps>
További jó gurit vele!!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

belinkelnéd légyszves nagyon jó lenne köszi

TóNyóóóóóóó
Schwarzmüller

Volvo Fh12 460
Itt az uj billencses pótom és a Manom

kazai21
Gyönyörû!<#eljen><#wow1>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Szép gép <#eljen> rendszámot tegyél rá :D

DJKonya
Total Commander - Általános beállítások - Zip-Tömörítõ - Tömörítés aránya, kijelölöd az egyebet és az egyéb mellett lévõ számot átvarázslod 0-ra aztán Ok és már jónak kéne lennie.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

adikakk
hy! all skinezni probálok és mindig lila lesz amit skineztem
segitsetek pls
privi ben irjátok meg
thx

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

leho94
not bad

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

marko37
elöször is ha csalást akarsz beirni fent kell hogy legyen az 1.6 patc
másodszor a total commanderbe át kell szerkeszteni a cfg filét
ij modon: uset g_console "0" át irod 1 re
uset g_developer "0" átirod 1 re
kicsit lejjeb megtalálod még ezt:uset g_fatigue "1"
uset g_police "1" ha ezt a kettöt átirod 0 ra akkor nincs alvás és nincs rendör a játékba ha evvel meg vagy elinditod a játékot és megnyomod a nullát az esc alatt akkor beugrik 1 ablak abba beirod a csalásokat
cheat monez ahányszor beirod annyiszor kapsz 500000 dolcsit
cheat driver ahányszor beütöd annyiszor kapsz sofört/alkalmazottat/

Atikah

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

gigamen
#28753 Tegnap gondolkodtam a tartályoson lehet majd megcsinálom de egyenlöre még nem tudom milyen pót legyen utánna lehet ez csak ideiglenes lesz.
#28754 köszönöm szépen
süni96
consolba írd

Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

tmartin
de hogyha én így beírom amikor már a kamionban ülök akkor is marad annyi amennyi volt. De vagy én rossz helyre írom? Mikor kell beírni?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

süni96
valaki tud linkelni 1 falyin scaniát??jó lenne

Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN