18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha minden igaz VOLVO VNL 780
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
(Kedves Dylan96! Ezt a HSZ-met is nyugodtan veheted kioktatásnak!)
Nem igazán értem, hogy melyik az a rész, amit Te oktatásnak vettél...
Ez a hozzászólás egy válasz volt valamire, vagyis illene együtt kezelni a kettõt! (Na ezt már akár veheted oktatásnak is!)
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Los Angeles, California
Egyébként pedig talán vethettél volna egy pillantást az azt megelõzõ hozzászólásra is, arra miért nem reagáltál semmit?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Ezt nem panaszként írtam, csak reagálás arra a felvetésre, hogy ne haljon ki a fórum!
Mindazonáltal ez úton is köszönetem szeretném kifejezni Marko37-nek, az általa, korábbi problémámhoz nyújtott önzetlen segítségéért!
Ami pedig az általam #28780 sz. HSZ-ben feltett kérésre vonatkozik, arra továbbra is várom valakitõl a választ...
Elõre is köszi!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Esetleg vki?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
jah és ha nem lenne jo a pott pl nem vesszi be akkor adok egy másik linket :DMega Steel Dumper
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
További jó gurit vele!!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
segitsetek pls
privi ben irjátok meg
thx
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
másodszor a total commanderbe át kell szerkeszteni a cfg filét
ij modon: uset g_console "0" át irod 1 re
uset g_developer "0" átirod 1 re
kicsit lejjeb megtalálod még ezt:uset g_fatigue "1"
uset g_police "1" ha ezt a kettöt átirod 0 ra akkor nincs alvás és nincs rendör a játékba ha evvel meg vagy elinditod a játékot és megnyomod a nullát az esc alatt akkor beugrik 1 ablak abba beirod a csalásokat
cheat monez ahányszor beirod annyiszor kapsz 500000 dolcsit
cheat driver ahányszor beütöd annyiszor kapsz sofört/alkalmazottat/
#28754 köszönöm szépen
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Eltûnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN