18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PlogT
Kérek mindenkit segitsen !!! A játékba lépek minden tiszta szürke!!!!

Rubio
Mielõtt bármit csinálsz, minden uninstall (természetesen ez csak a Haulinra vonatkozik és amit hozzá feltettél, nehogy minden programot törölj a gépedrõl!), majd utána csak a demot tedd fel és nézd meg, hogy az megye-e!

gigamen
Megvárom míg megraknak majd megyek is tovább.
PlogT
Rubio mar a game megvan de mikor be lépek minden szürke!!! Kérlek segits ha tudsz!!! És mást is!!! Kösz elõre is!

PlogT
Van egy kis baj... Ez : Letöltöm a játékot instalálom a krek et le cserélem és mikor be lépek csak szürke minden. Mi lehet erre a megoldás?

Rubio
Ez most komoly? Szerinted ki fog neked másfajta linket adni, mint amit már kaptál? Ez nem kiegészítõ!

<#violent> Használd már azt a google-t és keress már rá arra a torrent kliensre! Tényleg nem érdemled meg, hogy neked is meglegyen a game!<#violent>

gigamen
Anyám borogass<#gun><#lama>

krisztianp16
Most adtam..........<#wilting>

Ha ezt nem tudod leszedni akkor már ne is probálkoz semmivel.
Innen a legkönyebb leszedni.

Idioták kiméljenek!!! :)

leho94
jajistenem-.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

PlogT
Valaki tudna PONTOS LINKET adni hogy honnan tudom le tölteni a 18 Wheels of Steel : Haulint ???

krisztianp16
Tess letöltöd a demot utána meg a kreket,és full lesz😊

Amugy jók a kamionok,amikrol tetetek képeket!<#eljen>

Idioták kiméljenek!!! :)

kazai21
Jóképek<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

leho94
Nice

Dylan96

<#hawaii>

gigamen
Nem ide tartozik.OFF
Jó reggelt! Holnap adják ki a Truck Simulator 2009?? én úgy tudom holnap<#vigyor2><#smile>
RS
Szép lett! <#worship>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

süni96
a bal oldalára tegyél valamit úgyí jobb lenne szrintem

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

süni96
király grat<#wow1><#eljen>

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Prémium driver
ez már túlságosan csicsás,de a skin jó

Jamaica a Jamaicaiaké.

Rubio
Nem lett rossz, de van benne valami ami egy kicsit zavar, de még nem jöttem rá, hogy pontosan mi is lenne az...

Talán az, hogy a tükör is ilyen színû, és lehet, hogy ha fekete lenne, akkor az dobna még rajta egy kicsit!

Kérdeztél...

gigamen
Tuuti megkérdezi mi az hogy torrent kliens<#buck>
Rubio
Hát ha ezt nem tudod letölteni, akkor már ne is haragudj meg érte, de ebben az esetben nem is érdemled meg, hogy a game neked is meglegyen!

Nem igazán értem, hogy mi a gondod vele, ugyanis tökéletesen mûködik! Az viszont tény, hogy kell hozzá egy torrent-kliens, amivel le tudod tölteni!

kazai21
Szép gép😄

leho94
😊

gigamen
Vazz te is elég gyors vagy<#buck>
gigamen
Lámpákra megoldás ha letöltöd a Flarepack by Samson.
leho94
Flarepack-et tegyél fel , ha csak annyi a gond..

Kristooof
Csátok!
Eddig ETS-eztem,de nem volt jó az irányítása így feltettem a Haulin-t.DE itt is van az iránytási problémák:nagy sebességnél nagyon érzékeny lesz:S és a lámpám se mûködik.Mit tegyek?
Üdv
Kristooof

gigamen
Új skinem véleményeket várok<#hawaii>
leho94
szép

v43 001
jó de a bétát már lassan kiadhatnád mert nagyon nice a mapod 😄

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

gigamen
Jó lett nagyon a pót de a scanmián nem lesz valami a bal oldalon egy extra tank vagy valami?
gigamen
<#lama>
Atikah
Elkészült a pót 😊

Ez meg kicsit mûvészi lett 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

PlogT
Kérek mindenki hogy irjon egy PONTOS linket ahonnan le toom tölteni a haulint!!!

PlogT
Kedves Rubio.

Meg értlek de ott nekem valami nem jó!!! Ezért kellene egy pontos link!!! Kösz elõre is.

LTomi
Csinálgatom, de újabban az Amerikai fórumozókkal foglalkozok többet, nekik is készül egy modom. 😛

Los Angeles, California

leho94
jól ÁLL 😊

v43 001
hogy áll a map? 😮 😊

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Rubio
Nálad ez mûködik? Mert nekem nem nagyon akaródzik! Nincs benne definition mappa. Vetnél rá egy pillantást! Köszi!

Rubio
<#worship>Ezer köszönet érte!<#worship>Mindjárt ki is próbálom!<#worship>

Rubio
Kedves PlogT!

Mindösszesen 12, azaz tizenkettõ hozzászólást kellene csak visszafelé olvasnod, és mindjárt rá is lelnél egy Warez linkre, ahonnan még úgy látszik letöltheted, mivel a HG azzal van csak elfoglalva, hogy én "kioktatom" de az egyáltalán nem zavarja, hogy egy Warez link van a topikban!

LTomi
A warezolás tilos a fórumon.

Los Angeles, California

marko37
a 28800 hozzászolásba megkaptad rá a választ

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

PlogT
Ki tudja honnan toom letölteni a Haulint?? Kérek szépen mindenkit ha lehet pontos linket adjon!!!

kazai21
Ténleg léccives ne oktass ki.
Most jó az ott.

marko37
neked bármikor

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

marko37
ijen gyárilag a skin