18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#violent>#violent> Használd már azt a google-t és keress már rá arra a torrent kliensre! Tényleg nem érdemled meg, hogy neked is meglegyen a game!<#violent>#violent>
Ha ezt nem tudod leszedni akkor már ne is probálkoz semmivel.
Innen a legkönyebb leszedni.
Idioták kiméljenek!!! :)
Amugy jók a kamionok,amikrol tetetek képeket!<#eljen>#eljen>
Idioták kiméljenek!!! :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Talán az, hogy a tükör is ilyen színû, és lehet, hogy ha fekete lenne, akkor az dobna még rajta egy kicsit!
Kérdeztél...
Nem igazán értem, hogy mi a gondod vele, ugyanis tökéletesen mûködik! Az viszont tény, hogy kell hozzá egy torrent-kliens, amivel le tudod tölteni!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Eddig ETS-eztem,de nem volt jó az irányítása így feltettem a Haulin-t.DE itt is van az iránytási problémák:nagy sebességnél nagyon érzékeny lesz:S és a lámpám se mûködik.Mit tegyek?
Üdv
Kristooof
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Meg értlek de ott nekem valami nem jó!!! Ezért kellene egy pontos link!!! Kösz elõre is.
Los Angeles, California
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Mindösszesen 12, azaz tizenkettõ hozzászólást kellene csak visszafelé olvasnod, és mindjárt rá is lelnél egy Warez linkre, ahonnan még úgy látszik letöltheted, mivel a HG azzal van csak elfoglalva, hogy én "kioktatom" de az egyáltalán nem zavarja, hogy egy Warez link van a topikban!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros