35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Swy
    ez nagyon fasza!!!!
    Rohadt jól néz ki!!

Mi a leghosszabb útvonal ahol még kamionokat használnak szállításra? Európában és Amerikában?
  • Schwarz
    ehhh, vetekszik egy komolyabb lakókocsi belsejével...
  • Neuman
    Bocs már rá jöttem!
  • Neuman
    Az alkalmazottaknál mit jelentenek a csillagok, fognak növekedni is?
    Nekem eddig még nem nőtt gondolom valami besorolás lehet.
  • tzsoltika
    Miért nem lehet?
  • Kisvigyori
    szép
  • tzsoltika
    Hát a füstöt azért ontja keményen :P
    Nekem is ez jut eszembe, amikor az amerikai hálófülkés kamionról hallok
  • King of Roads
    gondolom azért is lehet, mert nem olyan szélesek mint itt. ott elég közel van egymáshoz a két ülés, de gondolom, ha ott is lenne motoralagút akkor ez nem így lenne. de nem is tudnának rakni, ha egyszer már van "csőre"...
  • King of Roads
    ezt pl említettem, nagyon ott van. (scania)

de ilyenbe nem hiszem, hogy csak mászkálni lehetne...
  • Neuman
    Ha jól tudom ezt nem európának szánták, de lehet hogy tévedek?
    Nekem viszont ez már nagynak számít!
  • gumikacsa
    Hehe

Én is azt hittem, hogy fú azok az amerikai hatalmas dögök... Aztán láttam belülről párat... nem olyan nagyok azok(pl a hálófülkés peterbilt 379-esben kevesebb hely van, mint a legtöbb európaiban). Aztán a vezetőfülkéből szabályosan mászni kell, hogy hátra tudj menni, sőt a legtöbben egyáltalán nem tudsz felálni. ha kényelmet akarsz ajánlom a scania longline-t. Egyébként ízlések és pofonok.

• gumikacsa
    nem lehet interiort változtatni a haulinban
  • tzsoltika
    Itt a jó link:

http://download.truckerfan.de
  • tzsoltika
    Ezek a Scaniak télleg jól néznek ki nekem is az egyik kedvenc kamionjaim, a haulinban és a pttm ben is ezekkel járok, főleg a Highline tetszik.
    a http://download.truckerfan.de oldalon le is lehet tölteni ehhez hasonlót, és a highline-t is.
  • Neuman
    Kacsa a magnumot nem tudom berakni, hiába írtam be a storage fájlba nem rakja be a játékba!
    A belseje eredeti magnum?
  • Neuman
    Ez lett volna a 3. kép
  • Neuman
    Nálam jelenleg ez viszi a pálmát, ettől szebb autót még nem láttam!
    Eddig is Scania őrült voltam, de mióta piacra dobták... :D

• Boconadi
    én röhögni akarok. pls
  • gumikacsa
    egy csomó dolgot meg tudnék ebből cáfolni, de nincs kedvem vitázni...
  • Boconadi
    vagy nem :)
  • King of Roads
    én kiskorom óta ha meghallom azt a szót, hogy kamion egyből egy nagy csőrős ugrik be.soha se gondolok dafra, renaultra vagy ivecóra.
    az amcsinak eleve a formája is jobban tetszik, elegánsabb is, itt látszik, hogy nem sokat foglalkoznak a kinézettel. ott még az ugyanolyan típusúnak is többféle kinézete van. több hely is van bennük, szinte sétálsz egyik helyről a másikra. ezekbe meg felállnál és bevered a fejed. na jó, nem mindegyikbe, vannak nagyobbak is. az amcsikba is van kisebb. de a nagyobbakért mindig jobban rajongtam. az európaiakba sok helyet elvesz a motoralagút. a dafnak is elég nagy (a régebbinek), akkor az iveco eurostarnak is van rendesen. ilyen szempontból az actros jön be. ott nincsen semmi középen, talán emiatt látaszik hatalmasnak (belűlről)
    a másik dolog ami nem tetszik, hogy az újjabb kamionokba egyre inkább csak úgy belezsúfolják a dolgokat. nemhogy nagyobbítanák az alvó részét. amcsiba van sima egyágyas kis kamion, de vannak akkorák is mint egy kisszoba. itthon a scania longline az nagyon ott van.

de ez csak egy vélemény volt, egy szóval nem mondtam, h nem tetszenek az európaiak. csak nekem amerika minden szempontból jobban bejön.
  • Swy
  • Neuman
    Bemész a faq-ba és ott van egy pár, onnan töltöttem őket.

King of the road látom otthon vagy az amerikai kamionokban, nem igazán rajongok az amcsi dolgokért, minden túlzottan nagy abba az országba, én inkább a kissebb és erős dolgokat szeretem Volvo fh16 vagy Scania r széria!
  • Neuman
    Bemész a faq-ba és ott van egy pár, onnan töltöttem őket.

King of the road látom otthon vagy az amerikai kamionokban, nem igazán rajongok az amcsi dolgokért, minden túlzottan nagy abba az országba, én inkább a kissebb és erős dolgokat szeretem Volvo fh16 vagy Scania r széria!
  • Swy
    de legalább valami...:)
    Na jó elég lesz:P!
  • tzsoltika
    nem vagy semmi!
  • Swy
    mondtam....:(
    Pecsába
  • King of Roads
    ja bocs...peterbiltnek freightliner classic belseje van.
  • King of Roads
  • Swy
    uhhh lehet h nem wok elég kamionbuzi...?
  • King of Roads
    de még a játék készítői is elbaszták az interiorokat. pl egy peterbiltnek kenworth belseje van, kenworthnek k100e-nek meg freightliner argosy.. engem ez idegesít...
  • Swy
    mondassz linket?
  • King of Roads
    nekem csak egy volvo föhö12. de azt is csak egy alkalmazott használja. nem jön be a freightlineres interiorja miatt
  • gordon 24
    ÉnNem !!! Én nekem egy eu-s gép nincs benne. Csak amcsi..
  • King of Roads
    dehogy :D...akkor itt (rajtam kívül) mindenki európába nyomná
  • Neuman
    A másik drága!

A pótkocsikat hogyan tudom használni, vagy azt csak az alkalmazottak tudják?
  • Neuman
    Az én drágám!

Az nem tetszik benne, hogy nem az eredeti műszerfal van benne és eddig egyik berakott járműnek se egyezett meg az eredetivel csak a külseje!
    Van esetleg olyan kamion ami megegyezik teljes egészében?
  • gordon 24
    Gyárilag nem. Vannak Mapok hozzá amiket lekell tölteni. De abba sem biztos hogy van más ország. Maximum több kut hegyek stb. De türelem elöbb utóbb ugyis csinálnak hozzá.
  • Bacsa Szabolcs
  • Bacsa Szabolcs
    szasztok
    lenne egy kérdésem! ebe a játékba lehet országot változtatni?