18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    én kiskorom óta ha meghallom azt a szót, hogy kamion egyből egy nagy csőrős ugrik be.soha se gondolok dafra, renaultra vagy ivecóra.
    az amcsinak eleve a formája is jobban tetszik, elegánsabb is, itt látszik, hogy nem sokat foglalkoznak a kinézettel. ott még az ugyanolyan típusúnak is többféle kinézete van. több hely is van bennük, szinte sétálsz egyik helyről a másikra. ezekbe meg felállnál és bevered a fejed. na jó, nem mindegyikbe, vannak nagyobbak is. az amcsikba is van kisebb. de a nagyobbakért mindig jobban rajongtam. az európaiakba sok helyet elvesz a motoralagút. a dafnak is elég nagy (a régebbinek), akkor az iveco eurostarnak is van rendesen. ilyen szempontból az actros jön be. ott nincsen semmi középen, talán emiatt látaszik hatalmasnak (belűlről)
    a másik dolog ami nem tetszik, hogy az újjabb kamionokba egyre inkább csak úgy belezsúfolják a dolgokat. nemhogy nagyobbítanák az alvó részét. amcsiba van sima egyágyas kis kamion, de vannak akkorák is mint egy kisszoba. itthon a scania longline az nagyon ott van.

de ez csak egy vélemény volt, egy szóval nem mondtam, h nem tetszenek az európaiak. csak nekem amerika minden szempontból jobban bejön.