35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
ez már csak ilyen, a memória is kevés, a proci is, meg a videókari sem a legjobb, bár az atikhoz nem értek. De ez a játék sokkal jobb gépeken is szaggat, bár szokott itt olyan lenni, akinek gf2, 512mb rammal full beálításokon nem szaggat, de azt azért ne hidd el, én sem teszem. -
#5747 -
once #5778 hi! Honnan lehet leszedni a magyarosítást hozzá? köszönöm nem találok! :( -
az csak a demo volt amit letöltöttél -
Crakelted?? -
Ti honnan töltötétek le ezt a kamionos játékot?
Mert nekem megvolt csak mindig kiirta hogy regisztráljak, meghogy 20dollár forintot Kell fizetni érte. Ti kifizetétek?
Vagy csak ment a játé? Mert nekem nagyon tetszik. -
Szabsrác #5773 kerestem faq-ba de nem találtam erre utaló választ
Miért van az h a játék akad 256mb-os ati 9600xt-n? 512 ramom és 2,4es a procim, és mikor beérek vmi forgalmas heylre v városab elkezd nagyon akadni:S miért van ez? és h lehet ez kiküszöbölni??
elöre is ksz -
Én mindig 8 órát alszom, és furcsa mód nálam egy egész óránál is többet lehet ásítozás nélkül vezetni. -
@Normann: Neked meg azt javaslom, kapcsolj vissza egy felet, vagy következményei lesznek a dolognak -
Nézelődöm főnök .. De még nem akarok törölgetni :) -
Normann #5769 Dehogy nem,csak lehet nem vetted észre! -
ezzel azért nem értek egyet, mert a játékon elég sokat javított, de egyébként szart sem érdekel mi van benne, mert felteszem, és észrevaszem, hogy mi változott... -
1. na erre vajon mit lehet még reagálni? 
Rast benézhetne már ide...
2. mert lesz*rtuk, hogy mit tartalmaz, feltettük és kész, így se lett tőle sokkal jobb a játék
-
Normann #5766 Pfuu de kész vagy hallod,nem ismered mennyi 1min, hát akkor az nem az Én bajom.
Amugy ha 100 éve kint van ez a javitás miért nem dobta még ide be senki a magyarositását,hogy mit tartalmaz? -
hehe -
100 éve kint van ez a javítás -
gratulálok eme nagy felfedezéshez... most komolyan fogtad a stoppert és lemérted?
-
Normann #5762 1. jármű szállítási ár kijavítva
2. AI sofőrök kamionjainak odométer frissítése fixálva
3. ablaktörlő animációjának kezelése fixálva
4. kézbesítési bónusz javítva
5. tönkremenés tárolás közben fixálva
6. missing decal builder data for road transitions fixed
7. AI(mesterséges inteligencia)belerohanása kamionokba "road-prefab transitions" -nál javítva
8. Alvási HUD kezelése fixálva
9. helyes MPH / KM/H Kezelés
10. Elérhetetlen Hotel fixálva
11. Közlekedési jelzések Memphisben tökéletesítve
12. i8600 vertex normái fixálva
13. Rossz közlekedési lámpák LA(Los Angeles)-ben fixálva
14. Hiányzó benzinkút Albuquerque-ben
15. helyes színhely beállítás a legelső képmező alatt
16. hiányzó hátsó lámpa a side van traileren fixálva
17. Rossz textúra a flatbed traileren fixálva
18. cserélés/fejlesztés kamion hiba fixálva
19. sötétebb motorfüst
20. láthatalnan falaknak ütközés fixálva
21. piros lámpán áthajtás büntetése csökkentve
22. közvetlen elérés a súlymérő állomásra a szomszédos hotelből
23. Esőzés ideje rövidítve
24. Navigációs jelek javítva
25. sok "wrong geometry" eredmény fixálva
26. játékos nevének mentése
27. látvány kiegészítők
28. esőhang fixálva
29. zöld lámpa hosszab ideig tart
Na egy kis segitség,hogy mit tartalmaz az 1.06-os Patch.
-
nem mind1??? -
Normann #5760 Marha nehéz, 8 óra telik el, mivel 1 perc a játékba 1 órának számit
-
azt ugyan nem tudom, hogy hány óra alvás mit jelent valós időben, ilyen baromságokkal nem foglalkozok, de azért azt nézd meg, hogy 8 perc alatt a játékban mennyi idő telik el -
szal mennyél könnyű nehézségen és akko nem pislog csak kiírja hogy álmos vagy
-
Normann #5757 Azt úgye tudod,hogy ha 8 órát alszol akkor 8percet tudsz vezetni,én 12 órát szoktam aludni és 12percet tudok menni 1 huzambba,engem csak ez idegesít, hogy ilyen sűrűn le kell állni,bőven elég a mérlegelőnél meg a benzinkútnál a megállás, meg ha sofőrt akarok, akkor úgy is megállok a Hotelnél. -
nem lehet kikapcsolni, miért akarod kikapcsolni, az életben sem alszol, csak gépezel? egyébként nem 1 órácskára kell aludni menni, hanem legalább 8-ra, itt úgysincs időkorlát, mint a pttm-ben, ott még abba is be kellett férni alvással együtt -
akkó nemtom..
majd megmondják a szakértők.. -
Normann #5754 Azt hiszed nem néztem meg, az volt az első, de nem találtam semmit róla! -
1.: mod mappába
2.:torrent,
3.:térképek,pótok stb. -
fernandez93 #5752 Szisztok Hogy kell berakni a kamionokat a jétékba is hol lehet ingyenesen letölteni???Milyen kiegészítők vannak a játékhoz tom van a faq-de ott a kiegészítőről nem ír!kösz -
akkor nézd meg a FAQ-ba. -
Normann #5750 Hát hogy ne,közbe meg sérűl az árum, mert szét pislogja az agyát és neki megy mindennek 
-
ne állj meg aludni
-
Normann #5748 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,hogy lehet kikapcsolni a pihenő funkciót, ehez is kód kell, vagy hogyan,mert egy kicsit idegesit, hogy megyek 10-12percet és már megint aludnia kell.
Előre is Thanks! -
^
|
| Mielőtt kérdeznél kattints ide! | (F.A.Q) -
Szabsrác #5746 csátok
mi a haulin minimum követelménye??? -
faq? -
hja, AA, PTTM, Convoy és Haulin esetében is a játék része. konzolba Edit parancs és neki is eshetsz :) -
beírod a consolba hogy Edit és szevasz tavasz... :)) -
adsa #5742 a térképes amivel térképet lehet csinálni a haulinba -
??? milyen program? -
adsa #5740 és mi a program neve?