35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Kenworth
    gollo, garam, meg akikkel msn-ezni szoktam vegyetek fel ujból, mert hiba történt a gépemen és ujból raktam!!! ([email protected])
  • Schwarz
    még egy ember aki kamionozni akar, de még térképet se tud olvasni
  • Schwarz
    ha hotel mellett jársz, mindíg be kell nézni, mert bármikor lehet ott sofőr
  • Gollo
    Hali még azt akarom kérdezni az EU map-ba melyik Hotelba lehet találni sofőrt mert szint az összeset bejártam eggyikbe sincs!
  • Yoda001
    n betü>view map
  • Yoda001
    az n betüt kell megnyomni és egy piros kör jelzi hova menj.. az utat találd meg te.. tudsz közeliteni-távolitani :)
  • PcBalu
    Üdv!

Lenne egy kérdésem. A Játékban mikor a Céges módod választom és egy adott ehlyre el akarom vinni a szálítmányt. Akkor hol jelzi a térkép ahova kell vinni a szálítmányt? Mert az M gombot megnyomom és nem jelzi hogy hová kell vinni az árut. Se nyíl semmi. :(
  • laci1993
    valaki nem tudna adni egy linket ahonnan letölthetném a photosoppot?
  • Schwarz
    szép a kamion,
    miféle kalóz magyar van fent? valaki másnál is láttam már...
  • Gollo
    Hellosztok!Az EU MAP Módba hol a fenébe lehet Külsőleg tuningolni a kamiont tehát pl spoiler a tetjére meg ilyesmi!Tudna nekem valaki segíteni!Köszi!
  • Kenworth
    Le lehet tölteni egy olyat hogy Haulin Billboards, valami pálya tipus, de nem tudom hogy mit csinál a játékban!

Segítsetek!
  • King of Roads
    hajrá ;))
  • kertesztrans
    Alakulgat

• Boconadi
    Elméletileg ahova vinned kell a fuvart, arra a városra a játék térképe rak egy piros karikát. Neked már csak az útvonaladat kell kiválasztanadod, amit meg tudsz oldani nyíl nélkül is :)
  • King of Roads
    XDDD
  • ForzaInter
    jójó, kösz
  • Schwarz
    hát ezek a fránya térképek már csak ilyenek (a valóságban is)...
  • King of Roads
    öcsém..találd meg az odavezető utat..jegyezd fel melik út, mikor merre kell menni stb. ennyi...itt télleg nincs nyíl
  • ForzaInter
    a térkép nem muatatja merre menjek...
  • King of Roads
    mivel hogy más nincs...
  • ForzaInter
    hátezaztán nagy segítség.
  • King of Roads
    térkép-e vagy..."n" betű
  • ForzaInter
    Hali! egy kérdés! Most szedtem le a gémet, bejövős fel is vettem a szállítmányt, de nemtom merre kell menni:SS ebbe nincs egy nyíl mint a korrábikaban ami mutatja merre kell menni??? plz vki segítsen
  • King of Roads
    rájöttem mit hiányolok a mapról:körforgalmat
  • Boconadi
    www.nvidia.com
  • Kenworth
    kellene nekem az Nvidia legujabb kiadása, mert lehet hogy az megoldja a pótok fekete megjelenését!!! Adjon nekem valaki egy linket!!!
  • garam93
    Ez az oka a mentésem törlésének!!!XDXD
    Majd megvárom, hogy meglegyen a teljes map, aztán majd akkor játszok rajta!És bocs, hogy kétszer ment az üzi.Ilyenkor mindig kétszer küldi el, ha leállítom a folyamatot:@:@
  • garam93
    Ez az oka a mentésem törlésének!!!XDXD
  • norbi56
    nemigaz mert ha az új városokba mész akkor ott bemész 1 céghez és nem fog kiadni semilyen árut és ha már régebbi városból akarsz az újba szállítani akkor nemfogsz sehol találni árut
  • Yoda001
    ha volt eumap 1.4 es mentésed az müxik 1.5 el is ...
  • King of Roads
    énse, de azért néha tényleg jó lenne lelökni a zsarukat az útról...
  • garam93
    Én is ugyanígy vagyok vele.Normálisan vezetek, aztán nincs semmi bajom a zsarukkal.
    Most, hogy kijött az új EU-map, töröltem a mentésemet, mert ugye, az nem jó, és újat meg már nem kezdek.Szóval ez így nem vmi jó.:-(((((((((
  • Boconadi
    Ez a pedal to the metal faq-ja előre szólok. Holnap csinálom meg normálisan a Haulinét... ...ahogy ezek bele szerkesztettek, felháborító!
  • Dexantreal
    Thanks! Ezt a FAQ-t ne mis láttam még azt hiszem :S. Na, majd hozzá fogok még ma.
  • Boconadi
    Aki zenét akar berakni a játékba, olvassa el ezt

19. kérdés
  • Dexantreal
    Átalakítom, ah elmondod, hogy hogyan. De szerintem inkább hagyom.
  • Dexantreal
    Őszinte, de igaz vélemény. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, plusz ugye a témában ne mvagyok benen annyira.
    norbi56, tisztelt név rokon: én se szabálytalankodok, de nézd pl a Konvoly című filmet. Ott se szabálytalankodtak, mégis összepréselte zsernyák autót a két kamion. Szóval ilyen ökörségek lehetnének, ha nem is ebben a játékban, akkor egy másikban pl.
    Rig'n'roll-t nem ismerem :S, de utána nézek.
    L Tomi na és, akkor hogyan varázsoljak én mp3-ból ogg formátumot? :S Bár azt hiszem megelégszek azzal a két zenével ,ami benne van a játékban. Azok is jók, de egy idő után uncsi.
  • laci1993
    már le van írva párszor hogy ogg formátumút kell berakni alakítsd át és kész én is így csináltam
  • LTomi
    A zenét nem mp3, hamen ogg formátumba kell berakni a music mappába. (Szerintem nagy hülyeség, hisz a legtöbb zene mp3, de így van.)
  • Boconadi
    Meg fegyvert venni, meg ku***zni, meg motorozni, meg autózni, meg lopni, meg küldetéseket csináli, meg bandaháborúzni?!

Először is csinálják meg rendesen bug mentesre, és csináljanak valami frankót és újat, hogy vetélytársa legyen egyáltalán a Rig'n'Roll -nak! (Avagy ehhez a 18WoS sorozat kevés lenne?! Majd meglátjuk...) Csináljanak jó multiplayert, és mindenek előtt ne ugyan azt a játékot gyártsák le állandóan, csak "kicsit megszépítve".

Másodszor cseréljék le a prism3d -t, mert eszméletlenül SZAR, ezen nincs mit megmagyarázni. Folyamatos patchek kiadásával nem érnek el semmit, csinálják meg normálisan!

Harmadjára, amit írok úgy sem fog beteljesedni, mivel már leírták többször is, hogy ezeket nem fogják megvalósítani, folyamatosan azt a játékot adják ki évről-évre, csak kicsit átdolgozva, "újítva".

Végül a 18WoS sorozat a romokba fog hullani, a mai teknika és elvárások miatt. Nem lesz olyan fejlesztő és kiadó cég amely kiadná a közeljövőben. Egy, semmi értelme, kettő meg sem veszi a jónép (máramelyik...). Nem értem minek is csinálják. Pedal to the metal-nál már komolyabb dolgokon kellett volnia dolgozniuk, gondolok itt az egész játék újra tervezésére, és az új motor létrehozására.
    Persze az más dolog, hogy aki nem teheti meg, hogy új gépet, avagy jobbat, ill. fejlessze a gépét, az ugyan úgy be fogja szerezni a WoS sorozatot (és én is közéjük tartozom). De itt is itt a lényeg. Nem meg fogja venni, hanem beszerezni, letölteni, stb... Lényeg, hogy nem legálisan, pénzért.
    És most ismét felmerül a kérdés, minek is csinálják?!

Ez az én őszinte véleményem...