35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
császtok!
lenne egy kérdésem...letöltöttem egy kamion az például az FCL-t cseréli le na azt hogy lehet megcsinálni hogy valami mást cseréljen le helyette? -
kokosz #8229 Koszi szepen az infot.Ez a terkep a beta 1.5 os?Mert az nagyon kellene -
innen szedd le -
kokosz #8227 Sziasztok most kezdem ell játszani a játekot de nekem nemkell az a k...amerikai pálya!Valaki tudna ajánlani valami faja Eus pályát??Eöre is köszönöm -
aha.. -
nenus #8225 sziasztok!1 kis segítség akinek kell a teljes játék.
aki bécsben jár az bárhól megveheti 4.54 eurójért.de ez csak 1 ajánlat mert én ma vettem meg a teljes játékot. -
tört demora a patch nem megy fel!
telepítési sorrend: haulin -> 1.06 patch -> magyar -
vedd meg és akkor felmegy rá gondolom XD -
merse noni #8222 sziasztok lenne egy aprocska gondom remélem tudtok nekem segiteni ujra raktam a haulint és nem megy fel rá a 1.06-os peach pedig rajta volt elöte valami olyasmit ir ki hogy nem eredeti a cd-m pedig az ennek mit lehetne csinálni
segitsetek ha tutok segitségeteket elöre is köszi -
haulinhoz lesz, ez benne van a hivatalos infoban -
A kormány és az órák úgy is meg lesznek oldva (SZERINTEM!!!), csak rá kell jönni, hogyan kell megcsinálni... -
aha de remélem a haulinhoz lesz mert a pttm-ben kicsik a városok rövidek a távolságok a convoyban meg a berakott kamionok interiorjai nem mozognak(kormány,órák)úgyhogy a haulinhoz kéne sztem -
Úgy nagyjából arról szól, hogy valami Sabre gyerek megkérdezett pár embert a truck pool fórumon, hogy mit szólnának egy olyan modhoz, amelyiben több új kamion, és modell is szerepel. Már dolgozik rajta, még ebben az évben ki fog jönni, ha minden jól megy. Kért egy kis segítséget Luder-től e-mailben, hogy adjon neki pár jó tanácsot, meg kamionokat.
Felhívta a figyelmünket, hogy nem egy új játékra kell itt gondolni, hanem csak egy új modra, ami szebbé teszi, újítja azt a 18 Wos sorozatot, amelyet a legjobban kedvelnek. Tehát, még nem is biztos, hogy a Haulinhoz fog készülni.
Lényeg, hogy valami új modról hablegyol. -
segitesz neki venni? XD -
Nekem egyik pajtársam most vett egy Track irt.
Nem tudsz venni, vagy nem tudsz kölcsön kérni egyet? Mert az elsőben talán tudok segíteni. -
lol -
nemkell megállni, aludtam már menet közben is xD -
mer le is kell állni az ut szélére(gondolom kamionnal voltál)... -
na most már amit megveszek azzal tudok is menni, de :D
a söfőröm állandóan álmos llooll, hiába alszok álmos továbbra is -.-
törlés lesz a vége ennek úgy érzem :D -
Nem, ez 900 fokot fordul összesen, nagyon jó, két és fél fordulat, a kereszteződésekben lehet tekerni mint álat.
Velem pont fordítva történt: Elég rég nem vezettem, csak a gépen. Aztán a múltkor mentünk valahova, és én vezettem... egy kereszteződésbe tekertem rajta 90 fokot, és fura volt, hogy nem kanyarodik. Még jó, hogy nem jött semmi :D -
ennek a g25-nek mekkora fordulási szöge van? ez nem olyan 90fokotfordulokegyirányba vacak?
amikor vettem egy gagyi kormányt, és a kocsi után mögéültem, az első kanyarban letekertem az asztalról
-
Inkább a #8191-et fordíjja le valaki... :P
Más:
Végre sikerült beszereznem egy logitech G25-ös kormányt kipróbálásra. Hát, nagyon durva. "örömbódottá"
Hát még ha a kuplung is működne, na az lenne az igendurva...
Kár, hogy trackIR-t nem tudok szerezni. :D
-
na jólvan, duma az egész, ne próbáld nekem a marhaságot megmagyarázni...
offtopic, téma lezárva! -
Kb. 2 hónapja van fent a Haulin', és nem tennem fel!! -
én nem töröltem az előzőt csak felraktam az újat és simán magyar az egész -
háháhá
na ne etess! csak volt fent mióta a wint felraktad...
egyébként nem te vagy az első, aki shift+f8-cal elintézte az uninstallt aztán jött nyavajogni. -
Ha ezt a privát üzim miatt írtad, akkor tájékoztatlak, hogy nincs, és nem is volt magyarosítás a Haulin'-on!! -
nemigaz már, hogy sokan itt fórumoznak, játszanak, meg vagánykodnak, közben egy rohadt programot nem képesek szabályosan eltávolítani a windowsból, aztán meg nyafognak, hgy nem megy fel az új, aszt írhatom le naponta ötször, hogy "A telepítés előtt az előző verziót el kell távolítani a 'vezérlőpult/programok telepítése és törlése' programon keresztül!" -
hehe amugy nem gépeltem a fordítást másoltam így adta ki a fordító -
mit vársz tőle? még a #8193-at sem tudta hiba nélkül leírni
-
fasza -
igen, webforditas.hu ...
Ha csak ennyit tudsz ne csinálj semmit, legalább is próbáld meg normálisan rendezni a szöveget! -
#8190: Kommentet!! -
nem müködik a kuplung :'((( -
Csak nem az Online-fordítóval?Ismerem...:-DD -
-
Hát igen, látszik, nem tudok angolul, de azt látom, hogy nem sok köze van a szöveghez :D Remélem, erretéved egy jó angolos, és lefordítja. -
van mai értelmetlen a neten fordítottam fordító géppel -
1.
Azt gondoltam, hogy ez egy jó ötlet lesz, most hogy Sabre egy addonről* kérdezte Truckpol Forum tagjeit 18-ért való Truck csomag WoS Haulin mi folytatódik és én emailban elküldött valamennyi kérdez. Ennél mutass időben a válasz hátrál Sabréból van meg fogja engedni nekünk, hogy tudjuk, hogy mi folytatódik a következő néhány nap alatt ezért 18 WoS Haulin addon*csomag.
2.
No ez nem lesz egy új játék minden, amit eddig tudunk, Sabre van a tervezési színpadokban szintén szintén csinál néhány új teherautót szintén összead olyan teherautóknak a flottája, amiket minden vagyis Haulinnak elkészít, mind az tudjuk.
Egy új 18 WOS mivel azok a sorozatok, amiknek ez tűnik, kedvelnek, ez nem megy szintén ezen keresztül az éven keresztül történik.
3.
Ok urak a bérbeadás nem küzdelem erről, Let mi minden várakozás mi itt Sabréból mi folytatódik ezzel az addon*csomaggal. Minden, amit neki elmondanak, az ott benéz abba, hogy összead, több üzletel. Kard tudna nagyon nos adj hozzá olyan másik dolgokat, amiktől ludert* kérsz, és másik tagekként.
Ezért én emailban elküldött Sabre és ez a válasz hát.
Hi SandHawk,
Néhány nap alatt reagálni fogok a kérdéseidre, és bizakodóan
fedj fel még többet is. Pillanatnyilag nem vagyok a pozícióban hogy magyarázzak
bármilyen részletek azon, amin dolgozunk, de nekünk figyelmet kellene vennünk törvényes
akadályok nagyon hamarosan.
Legjobb,
Kard
Annyira azzal mondani mivel most azt gondolom, hogy mi mind szintén szűkölködünk, segíts Sabrénak azon, hogy mire tekint azért, hogy milyen teherautót kedvelnénk szintén, kívül látni a Haulin addon*csomagban.
-
Pici fordítás kellene:
1.
I thought it would be a good idea now that Sabre asked members of Truckpol Forum about a addon Truck pack for 18WoS Haulin what is going on and i emailed some questions. At this point in time the reply back from Sabre is he will let us know what is going on in the next couple of days for this 18WoS Haulin addon pack.
2.
No it will not be a new game all we know so far is Sabre is in the planning stages too make some new trucks too add too the fleet of trucks all ready for Haulin that's all we know.
As for a new 18WOS for the series it looks like it's not going too happen for this year.
3.
Ok gents let's not fight about this, Let us all wait till we here from Sabre what is going on with this addon pack. All he is told is that there are looking into adding more trucks. Sabre could very well be adding other things that you are asking for luder and as other members.
That is why i emailed Sabre and this is the reply back.
Hi SandHawk,
I will respond to your questions in a couple of days, and hopefully
reveal even more. At the moment I am not in the position to comment on
any details on what we are working on, but we should take care of legal
obstacles very soon.
Best,
Sabre
So with that being said for now i think we all need too help Sabre out on what he is looking for what kind of trucks we would like too see in the Haulin addon pack.