Kábel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használt cucc beszerzés: PH Hardverpiac, HWSW Bolhapiac, vagy nem mellékesen SG Apróhírdetések 😊
Amugy Universal Serial Bus az USB, tehát igen.
Amugy Universal Serial Bus az USB, tehát igen.
na, nekem erre azt mondták, hogy "ki hallott már olyat, hogy egy újabb technológiát akarnának lebutítani???? ellenben olyat, ami visszafelé tudja, olyat lehet kapni!" - errõl ennyit. 😛
nem is értem egyébként. az USB-ben az S-Serial(?), az ugyanaz, mint a soros-port? vagy ne kérdezzek hülyeséget, hanem elõször googlezzak és csak utána...?
Amúgy van valakinek eladó 486-os laptopja olcsón, ami tud CD-t olvasni?
-=ZR=-
nem is értem egyébként. az USB-ben az S-Serial(?), az ugyanaz, mint a soros-port? vagy ne kérdezzek hülyeséget, hanem elõször googlezzak és csak utána...?
Amúgy van valakinek eladó 486-os laptopja olcsón, ami tud CD-t olvasni?
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"90% sanszod van rá, hogy nem mûködik vele." legyen 95% inkább én összesen egyszer találkoztam olyannal ami rendesen mûködõképes volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bemész egy számítógépes boltba és bízz bennem részletesen elmondják mi a megoldás!!!<#idiota>#idiota>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Van ilyen átalakító, jellemzõen 5-8.000 Ft, és 90% sanszod van rá, hogy nem mûködik vele. Ha biztosra akarsz menni, szerezz egy PCMCIA párhuzamos portot.
sehogy
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
HAli mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a profi hardwer guruktól.
A scannerem umax 1200. 25 tûs kábellel csatlakozik az asztali pc-re.
Szeretném a laptopomon használni,de azon nincs 25 tûs csati,csak usb2
van e ilyen átalakító,vagy hogyan lehetne megoldani.
aki tud segítsen Köszi!!! blc
Segítséget szeretnék kérni a profi hardwer guruktól.
A scannerem umax 1200. 25 tûs kábellel csatlakozik az asztali pc-re.
Szeretném a laptopomon használni,de azon nincs 25 tûs csati,csak usb2
van e ilyen átalakító,vagy hogyan lehetne megoldani.
aki tud segítsen Köszi!!! blc