1249
jericho2006-79330.png
  • rikox
    Én is remélem,hogy lesz folytatása.Vagy legalább lezárják a sztorit normálisán.Kár,hogy az öreg Green meghalt jó arc volt.
  • Grove4
    AXN
  • Humesz
    Én ma néztem meg az 1/1 részt és a következőt olvastam: nyáron megismétlik az 1. évadot, majd nyomnak még 7 plusz részt, aztán cső! Ja és ősszel jön egy DVD is! Itthon egyébként ment ez valamelyik csatornán?
  • peetee76
    Most, hogy már láttam én is mondhatom, hogy folytatást kérek. Sok túlzás és nem reális dolgot raktak bele, de ezek nem rontották az élvezhetőségét. Szóval nagyon bejött!!
  • Igal8i
    Heuréka!!!!
    Küzdve küzdj és bízva bízzál!Adja a Magasságos, hogy igazad legyen és nem csak egy haldokló életét toldották meg pár résszel!Modjuk azért valahol misztikus és drámai nem , hogy a jó öreg Green bácsi meghal és vele megy a sorozat is....
  • winnie
    " Hét rész alatt lehet egy normális befejezést kreálni ennek a sorozatnak..."

nem befejezni akarják, hanem folytatni.
  • bigfoot
    hát pedig épp akkor mikor kezd alakulni:S
    a született feleségek persze megy...
  • Grove4
    Mikor jön a folytatás?Akár még több rész is lehetne, mivel ennyire a középpontba került a sori.
  • BiG G
    jaja, onnan jött az ötlet, a jelentését meg már említették :)
  • Zsolo007
    Ezt tudom én is :)
  • zorden
    En nem tudom, hogy a 'nuts' onmagaban is hulyet jelent az szinte biztos :-)
  • Zsolo007
    Sziasztok!
    Csak most esett le mi ez a nuts. Ez a visszaemlékezős részből van (nemtudom már melyik volt), amikor Jake nagyapja mesél Bastogne-ról?.
  • zorden
    Nuts! :-)
  • tigeroo
    szerintem ugy járnánk a legjobban (Y)
  • Prof William
    Ez jó...

CSak akkorm ár ne húzzák. Hét rész alatt lehet egy normális befejezést kreálni ennek a sorozatnak...
  • Alien
    Itt is olvasható a levél.

P.S. Please stop sending us nuts :)

• Alien
    Visszatér a Jericho!

• DJ BP
    jajj, beugrott már :DD ,,Tipli"? :D
  • DJ BP
    nem tudom volt e már

aláírásgyűjtés :)
  • Cat #904
    utolsó részt látnod kellene hozzá.
  • DJ BP
    nekem nem esik le mi köze a mogyorónak ehhez, lehet hülye vagyok, de nem tudom, felvilágosítana valaki? :D
  • Mayday
    A Jericho esélye?
    2007. 06. 05. 19:41 - Írta: winnie

32 hozzászólás | kategória: hírek

Előre szólok, hogy ez pletyka, de olyan pletyka, amit Ausiello scoopguru érdemesnek tartott a megírásra. És a pletyka nem jelent semmit. Ha végül is így történik, az sem jelent semmi biztosítékot, stb. Szóval tudjátok mi a dörgés, készpénz majd akkor (SEM) lesz, ha a CBS bejelenti hivatalosan a hírt. Ha bejelenti. Szóval ezt írta Ausiello:

“Több forrásból is megerősítették nekem, hogy a CBS ilyenközel van ahhoz, hogy visszahozza a Jericho-t minimum 8 rész erejéig a midseason-ben. A kémeim figyelmeztettek, hogy közel sem hivatalos a hír, de estére (nekik) még azzá is válhat. Annál pedig, hogy ez az őrült rajongók hatalmas győzelme lenne, enyhébb kifejezés az évezredben még nem hangzott el.”

Persze nyilvánvalónak tetszik, hogy ha megtörténik a visszatérés, akkor sem biztosított a túlélés az esetleges 8 rész után, sőt. Viszont így a készítők kitalálhatnának valami lezárást az eredetileg tervezett helyett, vagy az eredeti hosszú távú tervet lesűríthetnék pár epizódba.

SOROZATJUNKIE
  • bigfoot
    nah most fejeztem csak be,végére nagyon belendültek
    nagyon sajnálom hogy vége:(
  • Igal8i
    PEDIG IGEN JÓ KI SOROZAT VOLT...
  • Igal8i
    J E R I C H O --==== R. I. P. ====--
  • MagyaR
    Most nézem a 15. részt. hehe. Ez a Jake mekkora csöcs. Ez a katona csajszi már a 3. csaj akit meg akar húzni 1 hónap alatt!!
  • lang14
    lehet hogy mögötte is robban egy nuke csak olyan hülyék voltatok tegnap hogy elgörbült a tér és így a kép is
  • Randal
    Vagy csak azért mert így motázsolták összea képet:D:D:D
  • Prof William
    Mert ez egy K-458524 -es Cylon robbanófej volt. Ugyanis majd kiderül hogy a Clonok nukeozták meg a földet hogy rossz leygen az embereknek és jól pofára essen a BSG ha megérkezik. :)

Hősünk meg igaz prérin nevelkedett texasi gyerek és neki nem árt az atom. :) A kocsi meg amcsi gyártmány annak meg azért nem.
  • Kontrakcio
    hát srácok, amondó vagyok h ez legyen a legnagyobb bajotok :D
  • tigeroo
    és a gombafelhő miért érte el máris a kocsija motorházetőjét?:S
  • Gabe18
    Most szól hátra a mögötte jövönek hogy lassitson,mert egy aranyszínű fa nőtt ki előtte az úton...
  • Prof William
    A bannaerban miért hátra néz a főhős? :) Nem láttja hogy előtte robban a nuke? Vagy direkt elfordult hogy ne égesse ki a szemét? De akkor miért ilyen unott arcal nézhátrafelé? :)
  • Randal
    Valaki nem ennyire aktív:D
  • lang14
    tök sok magyar van :)
  • cucumber87
    MEGALOL
  • Randal
    Itt egy link azoknak akik szeretik a Jerichot és meg akarják mutatni hol laknak:
    http://jerichowiki.cbs.com/?t=anon
  • lang14
    Itt találkozott volna Hawkins a vevővel a 17.részben
  • tigeroo
    hát igen, igy könyebb lesz elviselni a kegyelemdöfést :c
  • kyraemett
    Énisénisénis!!!! Majd csinálunk néhány új szereplőt... :-))))