1249
-
rikox #923 Én is remélem,hogy lesz folytatása.Vagy legalább lezárják a sztorit normálisán.Kár,hogy az öreg Green meghalt jó arc volt. -
#922 AXN -
#921 Én ma néztem meg az 1/1 részt és a következőt olvastam: nyáron megismétlik az 1. évadot, majd nyomnak még 7 plusz részt, aztán cső! Ja és ősszel jön egy DVD is! Itthon egyébként ment ez valamelyik csatornán? -
peetee76 #920 Most, hogy már láttam én is mondhatom, hogy folytatást kérek. Sok túlzás és nem reális dolgot raktak bele, de ezek nem rontották az élvezhetőségét. Szóval nagyon bejött!! -
Igal8i #919 Heuréka!!!!
Küzdve küzdj és bízva bízzál!Adja a Magasságos, hogy igazad legyen és nem csak egy haldokló életét toldották meg pár résszel!Modjuk azért valahol misztikus és drámai nem , hogy a jó öreg Green bácsi meghal és vele megy a sorozat is.... -
winnie #918 " Hét rész alatt lehet egy normális befejezést kreálni ennek a sorozatnak..."
nem befejezni akarják, hanem folytatni. -
#917 hát pedig épp akkor mikor kezd alakulni:S
a született feleségek persze megy... -
#916 Mikor jön a folytatás?Akár még több rész is lehetne, mivel ennyire a középpontba került a sori. -
#915 jaja, onnan jött az ötlet, a jelentését meg már említették :) -
#914 Ezt tudom én is :) -
zorden #913 En nem tudom, hogy a 'nuts' onmagaban is hulyet jelent az szinte biztos :-) -
#912 Sziasztok!
Csak most esett le mi ez a nuts. Ez a visszaemlékezős részből van (nemtudom már melyik volt), amikor Jake nagyapja mesél Bastogne-ról?. -
zorden #911 Nuts! :-) -
#910 szerintem ugy járnánk a legjobban (Y) -
Prof William #909 Ez jó...
CSak akkorm ár ne húzzák. Hét rész alatt lehet egy normális befejezést kreálni ennek a sorozatnak... -
#908 Itt is olvasható a levél.
P.S. Please stop sending us nuts :)
-
#907 Visszatér a Jericho!
-
DJ BP #906 jajj, beugrott már :DD ,,Tipli"? :D -
DJ BP #905 nem tudom volt e már
aláírásgyűjtés :) -
Cat #904 utolsó részt látnod kellene hozzá. -
DJ BP #903 nekem nem esik le mi köze a mogyorónak ehhez, lehet hülye vagyok, de nem tudom, felvilágosítana valaki? :D -
#902 A Jericho esélye?
2007. 06. 05. 19:41 - Írta: winnie
32 hozzászólás | kategória: hírek
Előre szólok, hogy ez pletyka, de olyan pletyka, amit Ausiello scoopguru érdemesnek tartott a megírásra. És a pletyka nem jelent semmit. Ha végül is így történik, az sem jelent semmi biztosítékot, stb. Szóval tudjátok mi a dörgés, készpénz majd akkor (SEM) lesz, ha a CBS bejelenti hivatalosan a hírt. Ha bejelenti. Szóval ezt írta Ausiello:
“Több forrásból is megerősítették nekem, hogy a CBS ilyenközel van ahhoz, hogy visszahozza a Jericho-t minimum 8 rész erejéig a midseason-ben. A kémeim figyelmeztettek, hogy közel sem hivatalos a hír, de estére (nekik) még azzá is válhat. Annál pedig, hogy ez az őrült rajongók hatalmas győzelme lenne, enyhébb kifejezés az évezredben még nem hangzott el.”
Persze nyilvánvalónak tetszik, hogy ha megtörténik a visszatérés, akkor sem biztosított a túlélés az esetleges 8 rész után, sőt. Viszont így a készítők kitalálhatnának valami lezárást az eredetileg tervezett helyett, vagy az eredeti hosszú távú tervet lesűríthetnék pár epizódba.
SOROZATJUNKIE -
#901 nah most fejeztem csak be,végére nagyon belendültek
nagyon sajnálom hogy vége:( -
Igal8i #900 PEDIG IGEN JÓ KI SOROZAT VOLT... -
Igal8i #899 J E R I C H O --==== R. I. P. ====-- -
MagyaR #898 Most nézem a 15. részt. hehe. Ez a Jake mekkora csöcs. Ez a katona csajszi már a 3. csaj akit meg akar húzni 1 hónap alatt!! -
#897 lehet hogy mögötte is robban egy nuke csak olyan hülyék voltatok tegnap hogy elgörbült a tér és így a kép is -
#896 Vagy csak azért mert így motázsolták összea képet:D:D:D
-
Prof William #895 Mert ez egy K-458524 -es Cylon robbanófej volt. Ugyanis majd kiderül hogy a Clonok nukeozták meg a földet hogy rossz leygen az embereknek és jól pofára essen a BSG ha megérkezik. :)
Hősünk meg igaz prérin nevelkedett texasi gyerek és neki nem árt az atom. :) A kocsi meg amcsi gyártmány annak meg azért nem. -
#894 hát srácok, amondó vagyok h ez legyen a legnagyobb bajotok :D -
#893 és a gombafelhő miért érte el máris a kocsija motorházetőjét?:S -
Gabe18 #892 Most szól hátra a mögötte jövönek hogy lassitson,mert egy aranyszínű fa nőtt ki előtte az úton... -
Prof William #891 A bannaerban miért hátra néz a főhős? :) Nem láttja hogy előtte robban a nuke? Vagy direkt elfordult hogy ne égesse ki a szemét? De akkor miért ilyen unott arcal nézhátrafelé? :) -
#890 Valaki nem ennyire aktív:D -
#889 tök sok magyar van :) -
cucumber87 #888 MEGALOL -
#887 Itt egy link azoknak akik szeretik a Jerichot és meg akarják mutatni hol laknak:
http://jerichowiki.cbs.com/?t=anon -
#886 Itt találkozott volna Hawkins a vevővel a 17.részben -
#885 hát igen, igy könyebb lesz elviselni a kegyelemdöfést :c -
kyraemett #884 Énisénisénis!!!! Majd csinálunk néhány új szereplőt... :-))))