Jericho (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azt nem értem miért nem használják a tankot ???
Asszem nincs benne ammo de megfélemlítésnek meg betörni az ellen táborába simán jó.

Next PC upgrade: 2022

Grove4
OK.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

"Te mit csinálsz?Felpörögtél vagy mi?"

csak válaszoltam, nehogy félreinformálás esete álljon fent.
Randal
Mindenesetre van egy kis eszük, hogy a végére hagyják a nagy durranásokat. Így legalább be tudják magyarázni azoknak akik a pénzt adják, hogy most átmegyünk egy kicsit izgalmasabba.

Grove4
Te mit csinálsz?Felpörögtél vagy mi?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

grove4: "Sztem ha nem lenne folytatása akkor nem neveznék az uccsó epizódot évadzárónak, és nem is mentek volna el 21 részig.😊 "

annak nevezik, mert nem tudják másnak. és mivel már szeptemberben megrendelték a tejes évadot, így el kell menniük a 22. részig, ami viszont nem jelent semmit a folytatásra nézve. úgy fejezik be, hogy tudják folytatni a sorozatot.

5 cbs sorozata van veszélyben, ezek közül valszeg meg fog 1-2 maradni: jericho, unit, close to home, class, how i met your mother.
"A CBS-nek vannak komoly húzónevei a szakmában, ezért talán bevállalnak egy-egy kísérletet és hagyják lemenni. Tényleg CBS cancelezett már sorozatot?"

hajyák lemenni, de kérdés, hogy folytatják-e.

a cbs idén 3 adás után levette mûsorról a smith-t és a 3lbs-t, az armed and famous-t két rész után lõtte le, míg a waterfrontot már a premier elõtt cancelezte.
"hááát, bízzunk benne, hogy lesz folytatás, bár a cbs-honlapon én nem találtam errõl semmit.... :-("

persze, hogy nem. ilyesmit eleve nem írnak a honlapra, de hogy lesz-e folytatás (egyelõre nem valószínû), az május 16-án derül ki.

"Régebben még volt róla szó a CBS honlapján, asszem a rendezõ válaszol oldalon, hogy lesz 2. évad"

fogalmi zavar. rendezõ? a sorozatnak van egy csomó rendezõje, de egyikük sem illetékes. a sorozatoknál az executive producer vagy a showrunner nyilatkozhat ilyesmit - jelen esetben az, hogy készülnek a második évadra, de még nem tudni, hogy lesz-e.
Grove4
Sztem ha nem lenne folytatása akkor nem neveznék az uccsó epizódot évadzárónak, és nem is mentek volna el 21 részig.😊

Randal
Azért valamennyire érthetõ a dolog. A CBS-nek vannak komoly húzónevei a szakmában, ezért talán bevállalnak egy-egy kísérletet és hagyják lemenni. Tényleg CBS cancelezett már sorozatot?
Az hogy lesz-e második évad, sajna megint az amcsiktól függ, de örüljünk, hogy eddig eljutott. Nem úgy mint a Firefly vagy a Drive a FOX-nál.

Nos, most néztem egy interjút Skeettel és Braddel, ami febr.22-én készült, és ott még azt mondták, hogy tulajdonképpen még nem is beszéltek a folytatásról, egyelõre ez a 22 rész lesz, de õk is remélek, hogy lesz még második évad.... nos, én is nagyon remélem! Nálam a Jericho most beelõzte még a Lost-ot is.<#vigyor2>
Grove4
Mindenesetre nagyon kétségbe ejtõ az a tény hofy a CBS nem rendeli meg, más csatorna pl.:Az ABC a LOST esetében elõre megrendel 1-2 évadot plusszba.Jó tudom ez a sori nem olyan de akkor is ne a szezonfináléra döntsük el/jelentsük be hogy lesz-e folytatás.

Randal
Régebben még volt róla szó a CBS honlapján, asszem a rendezõ válaszol oldalon, hogy lesz 2. évad.

hááát, bízzunk benne, hogy lesz folytatás, bár a cbs-honlapon én nem találtam errõl semmit.... :-(
én a rapidshare-rõl töltöm le... gyorsan megy, már az összes rész megvan...
bauer15
ja és nagyon remélem hogy lesz 2.évad Fater egyik kedvenc sorozata😛

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

bauer15
hello a 21 .ik rész végén a fegyvereknél szól egy szám ami sz.tem Foo Fighters
valaki nem tudja ki az elõadó és a számcímét?

kössz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Grove4
Télleg OTT A TAJNK😊!Láttátok azt az érdekes "amerikai zászlót"?

Megnéztem újra a 22. rész elõzetesét és benne van a tank!
Mikor Robert pofázik,látni a csövet a háttérben,meg a marha nagy kasznit.

Pont ezen gondolkodtam én is...

Szerintem lesz második évad is.

Papirzacsi
Igen, beleférne még. :-)
Most néztem meg a 22-es elõzetest, és abban ott a tank. A feka csávó, ül rajta.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Grove4
Jah ha nincs lõszer akkor csak simán átmenni rajtuk sztem az is hatásos!Én is sajnálnám ha nem lenne még 1 évad de még 2 évad is belefér sztem.

Papirzacsi
Ha jól rémlik, akkor a katonának álcázott csalók mondták, és be is bizonyosodott, hogy nincs lõszerük. Sztem a tankban sincs már semmi.
De elrettentésnek mindenesetre jó lett volna, csak megmutatni, hogy nekünk ilyenünk is van. :-D

Sajnálnám ,ha nem lenne belõle második évad.Sztem nagyon jó kis sorozat, mindnebõl van benne egy pici, most fõleg izgalomból. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Grove4
Én nem értem Jerichot elvileg van elég benzinjük,hogy használják tankot és azzal szarrá lõhetnék New Bern-t.Akkor minek van a tank ha nem használják?

Ha van torrent letöltõ progid akkor a Btjunkie torrentoldalon elérhetõ, csak írd be a keresõbe és egybõl kidobja.

hello!
egyre izgalmasabb ez a sorozat nem tudja valaki honnan szerezhetném meg a 19-21 részeket?
Csibe001
Lehet valamit sejteni hogy lesz e?

és utána az ujjak keresztben, hogy lesz-e 2. évad.
Csibe001
Szezon finálé, sajnos.

1*22

Alien
1*21

Most néztem meg, nagyon jó rész volt! Jövõ héten pedig Season Finale 😊 Remélem hasonlóan ütõs lesz mint a 21-ik rész.

Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e második évad vagy sem.

bigfoot
egyre jobban tetszik ez a sorozat ,most nagyon beindult az élet,
várom már a feliratot és sasolom a 21.részt,
22 rész lesz?

tigeroo
megnéztem a 3. részt...hát ahoz képest hogy az amcsik fele kihalt, jól elvannak 😛
Ha jól tudom egyedül az AXN csatorna sugáruzza magyarúl a Jerichot, és ma fogják vetíteni a 15.-részt.

tigeroo
valami dvd covert tudnátok nyomatni (akár magyart)

cdcovers.ccc-n csak cseh van
tigeroo
jóvanna:p

amugy magyarban hány részt adtak le?

hearth of winter-ig?
Shaman
furculni = durvulni akart lenni,nemtom,hogy sikerült így félreírni :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
komolyan mondom,most kezdtek el furculni,minden sorozatnál!

19-es,20-as rész teljesen jó volt,ma néztem meg a Heroes 19-est,az is nagyon durva volt,tetszik ez az idõszak :-pp

bigfoot
egyre jöbb ez a sorozat!!!

Emlékez vissza kb. fél ével ez elött amikor a németeknél túlterhelõdött egy magasfeszültségü kábel... fél Európába ne volt áram mert az erõmûvek mind leálltak, vagy nme tudtak áramot továbbítani. És ez csak egy vezeték volt...

tigeroo

itt egy atomerõmû-térkép,tehát ha csak a nagyvárosokat bombázzák le, attól még a központoktól távolabb esõ régiók is kaphatnának áramot, szerintem magyarországon sem úgy van hogy a paksi áram elõször pestre megy, majd onnan pusztakotkodácsra...nembeszélve a többi erõmûtípusról (vagy különféle hálózatok, de most az áramellátásra gondoltam)

nemvagyok szaki, de szerintem ez a teljes elszigetelõdés-izé csak a filmben történhet meg
Miért,szerinted egy 30-40 ezres kisvrosnak külön erõmûve van?
Vagy küllön telefonhálózata?

Úgy hívják,rendszer.

Nemrég európába volt egy kis tosz valahol innen jó messze,aminek mi is éreztük a hatását: nem volt áram.

Egy atomtámadás iszonyatos pusztítát végez mindenféle hálózatban (teé,áram,gáz,net stb..).

tigeroo
ma néztem meg az elsõ részt..

hát csúcsszuper! az alapszituáció, stb.. meg a "familiás" hangulat miatt tesómék is nézik (lányok)
alig várom hogy a 2. részét is beszerezzem...

dee én azt nemértem, hogy miért ment el az áram, és a telefon...csak a nagyvárosokat bombázták le, nemde? az erõmûvek pedig nemcsak a nagyvárosok melett vannak..
szal ez a "csakazértis elszigetelve" dolog erõltetettnek tûnik...
Grove4
A kövi rész promója.
elég érdekes, bár nem tudok annyira jól angolul h megértsem mi történt.

Grove4
Háhá Jericho-val senki sem packázhat.Egyre jobban bírom ezt a Hawkinsot , ha õ nem lenne akkor Jericho nehezebb helyzetben lenne.

Hát az biztos , hogy 180° ot fordult a kis Dave gyerek, de ha boltom lenne és hatalmam és tudom hogy csak ez az egy dolog miatt vagyok még életben lehet hogy én is kihasználnám 😊, külömben meg mit veszíthet, hisz a csajon kívül nincs senkije?! A háború meg szerintem még nem lefutott dolog. Sõt így legalább biztos ürügy van rá. Azért elég sok jó kis fegyverük volt a bombákon kívül is.

Az a kis boltosköcsög?
Ha igen,azt össze-vissza kéne rugodnsi: egy kis tetû,aki hatalmat kapott.

Már rég lealázták volna a valóságban.

Gondolom az a vége(konrétan nem derül ki),hogy lõszergyár off,és így nem lehetséges a "háború".

Shaman
hát nekem egyre kevésbé szimpatikus ez a Dave gyerek...

nah megnéztem a 20-as részt. Jó volt,pörgõs,csak a vége nem tetszett :-p
Eddig mindig valami érdekes,vagy "izgalmas" dolognál értek véget a részek,most meg battyognak este 😊

Ja. 😊 Igazi amcsi "Lúzer tini magabiztos ûbersrác lessz és megkapja a jónõt"
Grove4
Szerintem nem voltak olyan nagyok azok a bombák!Mármint tudom h atombombák voltak de a földön robbantak nem pedig a föld felett,és ezért a romboló/radioaktív ereje jóval kevesebb.Szerintem.

Grove4
Amúgy az a Dave gyerek nagyon laza lett, emlékszem amikor kis félénk volt , de miutánn bevágódott Skyler nél azóta "menõ csávó".