Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem nincs benne ammo de megfélemlítésnek meg betörni az ellen táborába simán jó.
Next PC upgrade: 2022
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
csak válaszoltam, nehogy félreinformálás esete álljon fent.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
annak nevezik, mert nem tudják másnak. és mivel már szeptemberben megrendelték a tejes évadot, így el kell menniük a 22. részig, ami viszont nem jelent semmit a folytatásra nézve. úgy fejezik be, hogy tudják folytatni a sorozatot.
5 cbs sorozata van veszélyben, ezek közül valszeg meg fog 1-2 maradni: jericho, unit, close to home, class, how i met your mother.
hajyák lemenni, de kérdés, hogy folytatják-e.
a cbs idén 3 adás után levette mûsorról a smith-t és a 3lbs-t, az armed and famous-t két rész után lõtte le, míg a waterfrontot már a premier elõtt cancelezte.
persze, hogy nem. ilyesmit eleve nem írnak a honlapra, de hogy lesz-e folytatás (egyelõre nem valószínû), az május 16-án derül ki.
"Régebben még volt róla szó a CBS honlapján, asszem a rendezõ válaszol oldalon, hogy lesz 2. évad"
fogalmi zavar. rendezõ? a sorozatnak van egy csomó rendezõje, de egyikük sem illetékes. a sorozatoknál az executive producer vagy a showrunner nyilatkozhat ilyesmit - jelen esetben az, hogy készülnek a második évadra, de még nem tudni, hogy lesz-e.
Az hogy lesz-e második évad, sajna megint az amcsiktól függ, de örüljünk, hogy eddig eljutott. Nem úgy mint a Firefly vagy a Drive a FOX-nál.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
valaki nem tudja ki az elõadó és a számcímét?
kössz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Mikor Robert pofázik,látni a csövet a háttérben,meg a marha nagy kasznit.
Szerintem lesz második évad is.
Most néztem meg a 22-es elõzetest, és abban ott a tank. A feka csávó, ül rajta.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
De elrettentésnek mindenesetre jó lett volna, csak megmutatni, hogy nekünk ilyenünk is van. :-D
Sajnálnám ,ha nem lenne belõle második évad.Sztem nagyon jó kis sorozat, mindnebõl van benne egy pici, most fõleg izgalomból. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
egyre izgalmasabb ez a sorozat nem tudja valaki honnan szerezhetném meg a 19-21 részeket?
Most néztem meg, nagyon jó rész volt! Jövõ héten pedig Season Finale 😊 Remélem hasonlóan ütõs lesz mint a 21-ik rész.
Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e második évad vagy sem.
várom már a feliratot és sasolom a 21.részt,
22 rész lesz?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
19-es,20-as rész teljesen jó volt,ma néztem meg a Heroes 19-est,az is nagyon durva volt,tetszik ez az idõszak :-pp
itt egy atomerõmû-térkép,tehát ha csak a nagyvárosokat bombázzák le, attól még a központoktól távolabb esõ régiók is kaphatnának áramot, szerintem magyarországon sem úgy van hogy a paksi áram elõször pestre megy, majd onnan pusztakotkodácsra...nembeszélve a többi erõmûtípusról (vagy különféle hálózatok, de most az áramellátásra gondoltam)
nemvagyok szaki, de szerintem ez a teljes elszigetelõdés-izé csak a filmben történhet meg
Vagy küllön telefonhálózata?
Úgy hívják,rendszer.
Nemrég európába volt egy kis tosz valahol innen jó messze,aminek mi is éreztük a hatását: nem volt áram.
Egy atomtámadás iszonyatos pusztítát végez mindenféle hálózatban (teé,áram,gáz,net stb..).
hát csúcsszuper! az alapszituáció, stb.. meg a "familiás" hangulat miatt tesómék is nézik (lányok)
alig várom hogy a 2. részét is beszerezzem...
dee én azt nemértem, hogy miért ment el az áram, és a telefon...csak a nagyvárosokat bombázták le, nemde? az erõmûvek pedig nemcsak a nagyvárosok melett vannak..
szal ez a "csakazértis elszigetelve" dolog erõltetettnek tûnik...
elég érdekes, bár nem tudok annyira jól angolul h megértsem mi történt.
Ha igen,azt össze-vissza kéne rugodnsi: egy kis tetû,aki hatalmat kapott.
Már rég lealázták volna a valóságban.
Gondolom az a vége(konrétan nem derül ki),hogy lõszergyár off,és így nem lehetséges a "háború".
nah megnéztem a 20-as részt. Jó volt,pörgõs,csak a vége nem tetszett :-p
Eddig mindig valami érdekes,vagy "izgalmas" dolognál értek véget a részek,most meg battyognak este 😊