1249
jericho2006-79330.png
  • mukika
    CBS a Jerichóról
  • tigeroo
    lol, ha akarunk a 2. évadba még bombákat akkor felőlem OK:D

de téleg, kéne csinálni valamilyen jericho 2. projektet:P

csak nekem semmi technikám nincs, arcra meg egyik szereplő se lehetnék (sztem):D
  • Prof William
    Majd leheték a pologármester? Van egy füstfejlesztőm majd azzal szimuláljuk az atomrobbanást! :)
  • tigeroo
    ..a nyári részeket most miis feltudnánk venni:D

haverokkal is azt beszéltük, hogy itt szatmár tök olyan mint kansas:D najó nem annyira, de:D
  • Grove4

ITS OVER
  • Trisztin
    hát én megörülök...

én elhiszem,hogy nem tudták,hogy az évad végén vége... de akkor is ... ez nem volt valami nagy klífhenger... sőt... évad lezárásnak meg egyszerűen szörnyű...

a sorozatot imádtam :) az ötlet egyedülálló volt...

na mi lesz?összedobjuk az új évad árát?? :)
  • Zaladár
    Magyaron a 16. rész volt legutóbb?
    Miért nincs újabb rész?
    Szünet va nmegint?
  • winnie
    aham.
  • Grove4
    Az Invasion az ABC-s volt?
  • icewolf
    Én már akkor is szerettem (najó, az első pár részt még untam egy picit :)), de erősen ugyanaz a feeling vette körül mint anno az Invasion-t...
  • Prof William
    Majd csinálnak egy 5 perces részt aminek a végén Jerichora esik egy nuke és The End .:)
  • winnie
    "hmz, még valahol a topic elején elejtettem egy olyan kijelentést, hogy ez a sorozat elég cancel gyanus... "

azért mert nem tetszett neked? ez nem úgy működik:) de, ha erre értetted, akkor a mésodik fél év nézettségéből lehetett látni, valószínű volt sajnos a kasza.
  • winnie
    "2009/2010-el etetnek minket, hogy addigra lesz vmi folytatása..."

az csak szivatás, nem szabad elhinni.

"azért valami "kielégítő" részt még összedobhatnának, mert az egy dolog hogy befejeződik, de hát istenem, így? "

ilyenre az utóbbi 4 év, több mint 200 lelőtt sorozata esetében sem volt példa, természetesen most sem lesz.
  • icewolf
    hmz, még valahol a topic elején elejtettem egy olyan kijelentést, hogy ez a sorozat elég cancel gyanus...

(#285)
  • tigeroo
    2009/2010-el etetnek minket, hogy addigra lesz vmi folytatása...

szal ennyi...szépvolt, jóvolt, dehát igy nemnagyon van vége
    azért valami "kielégítő" részt még összedobhatnának, mert az egy dolog hogy befejeződik, de hát istenem, így?

szerintem az utóbbi idők egyik legjobb és legeredetibb sorozata volt
    (a lostot azé nem szerettem, mert mminden uj részben kiderült egy titok, de a pofánkba csaptak 3 ujat... de szerintem mindenki játszott már a fallout részekkel, vagy látta a mad-max filmeket...én szeretem az ilyen "civilizált" posztapokaliptikus hangulatot:) és a családi, érzelmes részek sem voltak rosszak benne, legalább tudtam a családommal nézni... [anyám pl. állandoan a hallmarkot nézte, szal elég ha ennyit mondok ]
  • Grove4
    Most akkor folytatják vagy nem?Mert ezt nem egészen értem,bejelentették h nem lesz folytatás?
  • Randal
    Oké, nem vitatkozom. Csak azt írtam le amit én hallottam itt az sg-n, meg a sorozatjunkien, meg talán máshol.
  • kyraemett
    Azért kösz a bíztatást! ;-)
  • winnie
    "végülis, ha lenne 2. évad, az csak ősztől kezdődne, tehát ez itt egy nyári műsorrend, az ősziről még nem tudunk semmit…."

a cbs tregnap jelentette be új sorozatait és azt is, hogy mely 2006/07-esektől válik meg. ennyi. mind májusban, az upfrontson történik: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/05/16/upfronts-cbs-4-drama-1-szitkom/

"és én még mindig nem találtam hivatalos közzétételt arról, hogy vége a Jerichonak…"

a cancelt nem szokták emlegetni a hivatalos közleménybe, csak azt, hogy mi lesz ősszel, de tess, itt nyilatkoznak is a sorozat végéről: http://www.zap2it.com/tv/news/zap-jerichocancellationstory,0,5645801.story?coll=zap-tv-headlines

"hátha esetleg visszakapjuk őket ősztől…"

ősztől 100%, hogy nem kapod vissza. ami kasza, az kasza. nem tér vissza, ez nem így megy. leszerződtek új sorozatokra, tele a műsorrend, a szerződéseket felbontották, mindenki megy útjára.

"még mindig bízom benne, mert szerintem ez a befejezés nem befejezés volt…"

a sorozatok fura műfaj. a sorozatok 95%-nak nincs vejezése. csak minden 20.-nak adatik meg a lezárás.
  • winnie
    "Ez már kb csak annyi mint halottnak a csók... Az Invasion-nél is volt ilyen kezdeményezés, ott se járt sikerrel."

ez természetesen. legtöbbet tenni a sorozatért dvdvásárlással lehet. petíció még sosem volt sikeres, hiába írják alá teszem azt 500 ezren, az még mindig mikronnyi. (meg aztán a cbs-nél pontosan tudják, hogy 8 millióan nézték, de még így is a legkevésbé nézett dráma volt sajnos:(

a szünet előtti részek 11 milliójáról csökkent ide a sorozat, ez volt a kulcs.

"/Most nem Winnie-nek lett igaza az elején, hanem sajnos nekem./"

mármint miben?:)
  • kyraemett
    Most ezt nem egészen értem…. oké, megnéztem a CBS műsorrendjét a hivatalos oldalon, és nincs benne a Jericho, de hát tulajdonképpen ez nem jelent semmit… mármint a Jerichora nézve…. végülis, ha lenne 2. évad, az csak ősztől kezdődne, tehát ez itt egy nyári műsorrend, az ősziről még nem tudunk semmit…. és én még mindig nem találtam hivatalos közzétételt arról, hogy vége a Jerichonak… jó, azt a levelet a fórumon, amit Kelly Kahl-ként írtak alá, láttam, de mivel csak a monitort nézem, gondolom, nem lehet 100%-ra tudni, hogy ténylegesen ki írta, ki tette fel, stb….
    Szóval, én is küldtem nekik mailt, aláírtam a petíciót, telefonáltam, valszeg írok egy rendes levelet is, hátha esetleg visszakapjuk őket ősztől… még mindig bízom benne, mert szerintem ez a befejezés nem befejezés volt… eddig még minden rész végén abbahagyhatták volna simán, mrt bár akkor is hiányos lett volna, de azok valahogy lezárultak - egészen a 18. részig, a 19-20-21 már valami sokkal impulzívabb, érdekesebb volt, és főként teljesen összefüggő, akárcsak a 22.! Nem lehet, hogy ennyi legyen!!! KÉRJÜK VISSZA A JERICHOT!!!!!!!!!!!!!!!

• winnie
    "Tudom, hogy benne volt a top10-ben, és tudom azt is, hogy nagyon jó sorozat, szeretem én is, de szerintem oylan túlontúl nagy tábora nem lehetett,"

ember:) az azt jelenti, hogy hétről-hétre ezrek, tízezrek veszi a dvd-t most is. kevesebben nézték, mint a jerichot, de több dvd-t adtak el, mint a 25 milliós nézettségű helyszínelőkből. a jericho is jön majd dvd-n, de nem fogja még heti listán sem sokáig megelőzni a firefly-t.

" hisz voltak rajta kívül olyan sorozatok amit újraindított a FOX, ezt pedig nem."

a fox egyetlen animációs sorozatot indított újra, tudtommmal. élőszereplőse már csak azért sem lehet, mert a készítők, szereplők mind elkezdenek ilyenkor állást keresni és, ha leszerződnek, akkor nem tudják visszahozni őket.
  • sunny20
    Mikre nem képesek az emberek a sorozatukért:

• sunny20
    Hivatalos bejelentés a Jericho oldalán: http://jerichoboard.cbs.com/n/pfx/forum.aspx?tsn=1&nav=messages&webtag=CBSMBJericho&tid=3633

Hihi talán felrakják a befejező évadot 2009-2010-es évben...Jó nagy kamuduma...
  • Gabe18
    Hát szomorú hogy nem lesz folytatás.Nem egészen az lett a sorozat amit én vártam tőle az elején,de a végére jól kiforrta magát.Szóval simán elnéztem volna még tovább.
  • icewolf
    Ez már kb csak annyi mint halottnak a csók... Az Invasion-nél is volt ilyen kezdeményezés, ott se járt sikerrel.

/Most nem Winnie-nek lett igaza az elején, hanem sajnos nekem./

Kár érte, a közepe táján nagyon megszerettem.
  • Randal
    Itt lehet petíciózni a folytatásra, már olyan 11ezer körül jár.
    Azért kell, mivel sajnos nem tudni mi lesz vele. Eddig vagy azt hallani, hogy cancelezték, vagy azt, hogy nukeolták, vagy azt hogy folytatódik.
    Írjátok alá, hogy lássák megvan még a nagylétszámú nézőközönség.

http://www.petitiononline.com/09272006/petition.html
  • Gundark
    A Fireflyban voltak hihetetlen jó karaktartek, kezdve a kapitánytól :) No meg ugye az a vadnyugatos feeling...De a jerichonak már hivatalosan is annyi. Pedig nem volt rossz, volt egy furcsa légköre, de a szünet után nem hozta a nézettséget. Márpedig a nézettség a király.
  • Randal
    Tudom, hogy benne volt a top10-ben, és tudom azt is, hogy nagyon jó sorozat, szeretem én is, de szerintem oylan túlontúl nagy tábora nem lehetett, hisz voltak rajta kívül olyan soroaztok amit újraindított a FOX, ezt pedig nem.
  • winnie
    "A Fireflynak egyáltalán nem volt nagy rajongótábora, csak egy erős bázis volt."

huh, ez durva:) a firefly kegyetlen bázissal bírt, a dvd rengeteg ideig top10-es volt és még mindig benne van a legjobb 20 sorozatdvd és a legnépszerűbb 100 dvd között az amazonon, pedig nem mai gyerek és olyan sorozatok, mint a lost vagy prison break már nincsenek ezen a listán.
  • Randal
    A Fireflynak egyáltalán nem volt nagy rajongótábora, csak egy erős bázis volt.
  • Zsolo007
    A különbség az, hogy a Firefly-nak hihetetlen nagy rajongótábora jött össze, egyfajta "kultsorozat" lett belőle, ebből viszont kötve hiszem hogy lesz. Meg az, hogy Joss Whedon nagyon hajtotta a dolgot, itt egyértelműen nem erről van szó.
  • oleewear
    megcsinálhatnák azt ami a firefly-nál volt, hogy lelőtték /de miért????/ aztán lett belőle mozifilm /még 2 várható lenne, ha sikeres lett volna mert 3filmnyi jogot kaptak.../ csak ezt annyira ne ba***ák el....
    mondjuk mozifilm roszabb lenne mint eg yminisorozat/4-6 rész/ mert ott valahogy úgy kellene felépíteni a filmet hogy aki nem látta a sorozatot az is megértse, ezen si vérzett el a FF mozi...
  • Shaman
    nem tudom mire gondolsz....
    Ha nem lesz folytatása,nem fogják lezárni. Ennyiben marad és kész.
    Az első évad (s egyben lehet utolsó) lement.
  • kyraemett
    Be lehetne, be lehetne sokféleképpen fejezni, de az nem befejezés, ahol most tartottak! Ni az, hogy "NOW!!!!!" aztán ratatata.... ez semmi! Én nagyon remélem, ha nem is lesz túl hosszú életű, de valahogy tisztességesen lezárják...
  • Mayday
    Jaja, ezt en is olvastam, kar lenne. Bar sztem ahol most tart a dolog, egy mozifilmmel is nagyon jol be lehetne fejezni.
  • Gabe18
    "Ausiello most dobta ki a NEM HIVATALOS, de megbízható forrástól származó a hírt, hogy a CBS lelőtte a Jerichót. Azt beszélik, hogy a sorozat showrunner-je Carol Barbee az egyik induló CBS-sorozat executive producere lesz, mint ahogy azt rebesgetik, hogy a CBS már le is csapott Rob Thomas-ra, a Veronica atyaúristenére, hogy az induló Viva Laughlin egyik írója, vagyis executive producere legyen - arra az esetre, ha a VM is beadná a kulcsot (és most erre van nagyobb sansz, ha lehet hinni a híreknek…)
    Jericho-ügyben tuti csak holnap délutánra - a CW valamikor csütörtökön tájékoztat, de gondoltam jelzem. Nehogy valaki készpénznek vegye, még nincs semmi hivatalos."

sorozatjunkie.hu
  • Randal
    Miből gondolod hogy a CBS nem fogja folytatni? Szerintem semmilyen jel nincs arra, hogy ne folytatná.
  • Gundark
    Elvileg ma dől el hogy kapunk e második évadot . De sajna jó eséllyel kinyirja a CBS. Hát, ha igy lesz... Kár.
  • winnie
    nem. 22 rész, egy teljes évad.