1249
jericho2006-79330.png
  • Larvin
    Bocs a spoilerekért, de elég felhősen célozgatok szal sztem elmegy

Én csak azt hiányolom, hogy nincs egy régivágású, gerinces ember a sorozatban. Én az általam bemutatott párbeszédben nem a fószert hibáztatom, hanem a csajt aki könnyes szemmel búcsúztatja aztán szerintem pár nap múlva már a másikkal kavar majd.
    (hiába, változnak az idők... :) ) Nézd meg Jake-et: először a szőkére hajt, aztán a tanárnőre, majd mikor az egy pár hétre kiteszi a városból a lábát a szőkével, és mikor megjön annak a vőlegénye már egy másik nővel kavar, kb. pár órás ismeretség után. Szép kis erkölcsök (az afganisztáni akcióit meg a fiatalkori bűnbandát már ne is említsük) Ő a szuperhősünk, szépen vagyunk. Szerintem hiányzik a sorozatból valami olyan karakter aki azért kijelölné az igazodási pontot, hogy tessék ez lenne normális, így kéne viselkedni, de nincs egyetlen ilyen karakter sem benne.
  • Randal
    Naaaa, azért csinálod a túlzásokat:D
    De azért kis pontosítások:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A faszi el akart menni, mert megvilágosodott valamitől és ő akart lenni a nagyvezír. Szerette még a csajt, csak kicsit megváltozott, talán meghibbant:)
    A szerető családapa pedig egy CIA ügynök aki a csoportot akarta leleplezni. Az más dolog hogy a családjával a munkája miatt megromlott a kapcsolata.
    Greenek dolga meg ugyanaz mint rengeteg embernél. Előfordult egy kis baki fiatalbb korukban vmiért, de tudták rendezni.
    A süket kiscsaj meg normális.

Nézd, muszáj volt valamiféle családi drámát csempészni a dologba, mert az amiknál úgy látszik ez menő.
  • Larvin
    Nekem az nem tetszik benne, hogy az emberi genyóság minden formátumát megjelenítik benne. Nem lehet benne szeretni egy szereplőt sem mert mindenk van valami stiklije. Mostmár megnézem az utsó pár részt (17-nél tartok) de nem tartom olyan jó sorozatnak. A színészi alakítások néha siralmasak. A történet néhol elég egyszerű és kiszámítható.
    Példa a művészi, írói alkotásra:

szőke csajszi: - most el kell menned
    vőlegénye: - igen :(
    szcs: - veled megyek
    v: - nem, itt kell maradnod, mert azt akarom, hogy jó legyen neked, hamár nekem nem lehet jó
    szcs: - nem
    v: - de
    szcs:- najó, de szeretlek
    puszi-puszi

és ezzel a csávó elindul a nagy semmibe és otthagyja azt a csajt akit nemrég még feleségül akart venni
    lol az egész

vagy ott a szerető családapa aki mellesleg atombombákat szállít, hogy kiírtsák vele a fél országot (milyen megható)

az öreg házaspár még tartotta valahogy a színvonalat míg ki nem derült, hogy náluk is volt egy szerelmi háromszög régebben

komolyan nincs egy normális karakter (még a süket lány is biztos bele volt esve a saját báttyába)
  • Bexter
    Nemtudjátok amcsiban mikor lezdik a 2. évadot?
  • Prof William
    Amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Várják a TV-adást és a végén mennek a rakéták
    az a hanyadik rész?
  • Serpa
    készülj fel, h lesznek hóót unalmas részek, de a vége felé felpörög ...

btw, a S02 még idén elkezdik leadni CBSen?
  • Shep
    Az ám a király sorozat, fel nem tudom fogni mi jó van benne 1 részt megnézel 1 hónapig tudod miről lesz szó, annyira kiszámítható az egész, ráaádsul 0 szinészi alakítás. Az alap konfliktus gyakorlatilag 10 éve ugyanaz, gondolom a forgatókönyvírónak van 3-5 verziója azokból randomra húz egyet meg randomra húz a kalapból 1-2 szereplőt és azokra dobja rá, ettől függ, hogy Fecó jön össze Karcsival, vagy Zsolt Julival és ha éppen az a verzió kerül elő akkor 3an kavarnak, néha 1-2 ember megunja, hogy nap mint nap ugyanazt a hülyeséget játsza el. Ekkor az író randomizál egy elutazás-halál-elköltözést. Hát kb ennyi az a sorozat erre akkor figyeltem fel mikor anno fősulin néztük esténként pihenésként műszaki rajz, vagy ábgeo feladatok készítése közben.
  • ToCsEk
    Nah tegnap láttam a Tv-ben az első részt és nagyon megtettszett. Tuti hogy nézem majd tovább.
    Van valami honlap ahonnan Jerichos háttérképet lehet leszedni? Mert nagyon keresek egyet.
  • 5w0rdf15h
    mivel mo-n a bk a menő :C nem tudnak elképzelni a népek annál jobb sorozatot...
  • tigeroo
    megfog bukni ezis a tv2-n...

apámmal néztük, minden szupi, minden jó. kb. a robbanásnál bejön egy fénycsík hogy "a kövi rész szerdán este 10óra után lesz"...

a heroes-zal is ugyanez volt, nemde?:s jah nem, ott lenyomtak 2 részt beetetésnek, meg ismételték is, meg pár hétig csütörtökön 9-től ment.
  • Bucser
    én meg meghallottam az lső rész szinkronját és utána inkább váltottam az angolra...
  • desigo
    én az első 10-ig láttam
    de ott elakadtam...
  • REALista
    Hát én a 5. rész felénél hagytam abba a sorozatot ha jól emlékszem.:D
  • Klemice
    mert nem volt éikszenjük
  • Larvin
    :D torrenten egy csomó magyar szedi a második részt
  • Klemice
    hát ez tényleg lol...
  • desigo
    lol

most megy az első rész a TV2-n :)
  • Randal
    Érdekes mondatok, nehezen tudtam kibogozni:P
    Való igaz, hogy nem épp a legizgalmasabb akciósorozat, de ettől függetlenül az elképzelés jó.

Sajna gondolom a pénzügyi keretek nemigen engedték meg, hogy jobban kibontakoztassák a dolgokat:(

• Sith
    Most jutottam hozzá a sorozathoz, nem tudom alapvetően nekem tetszett, nme izgalmas és nem látványos?
    lehet ennek ellenére nekem és ugy látom még sokaknak tetszett
    Nem tudom miért kell mindennek izgalmasnak és látványosnak lennie?
    Azt el kell ismerjem nem izgalmas, hmm még nem is látványos, de mondjuk ugy hogy érdekes
  • karajjj
    asszem csak januártól lesz
  • Kori
    én is így tudom
  • Grove4
    Elvileg lesz egy 2. csonka évad(7 epizód),azt még nem tudni mikor.
  • Örm
    Hello!
    Nem tudja valaki, hogy lesz-e 2. évad?
  • desigo
    Egy 24 vagy egy szökéshez képest kevés az izgalom.
    Egy My name is Earlhöz képest nincs benne poén.

Egyébként nem vészes csak minden rész előtt várom,hogy lesz valami nagy durranás és sosincs.

Pl most a lórablásos résznél tartottam.
    A srác anyját majdnem kinyírják a lovak erre ők elkezdenek beszélgetni róla,hogy most menjenek vagy ne menjenek.Hát giga lol
    Elrettentő megtorlás lett volna az ésszerű...
  • hispan2
    Nem izgalmas? Na igen, akinek a vacak filmek és sorozatok már magasra tették az ingerküszöbét, az képtelen élvezni amúgy színvonalas dolgokat.
  • tigeroo
    az a clive bakers valami :-D

amugy ilyen lost szerű "túlélődráma". csak a misztikus humbug helyét családi szálakkal töltik ki.
  • mama2
    Ez meg milyen sorozat??? Jericho..HMMM..Nem egy HORROR játék címe ez??:D:S
  • ricsa008
    nem tud nekem valaki a magyar epizód cím listát adni a wiki.n néztem de azon is angolul írják
  • lang14
    láttátok a TV2 promót? aranyos

és re: #974 - igen érdemes... csak egyelőre sajnos kicsit lóg a vége
  • ricsa008
    szasztok érdemes leszedni a sorozatot?
  • winnie
    "se nem izgalmas se nem látványos ne csoda hogy bukott"

ööö, izé. vagyis, ami izgalmas és látványos az nem bukhat? ami meg unalmas az nem lehet siker?
  • Grove4
    Ez a Te véleményed!!
  • schrank
    se nem izgalmas se nem látványos ne csoda hogy bukott
  • lang14
    Megtenné nekem valaki h lefordítja mit kommentelt az illető?
    YouTube-on
  • hispan2
    Bucser: 16-18 kilotonnás bombák voltak. Akkorák, mint amekkorákról a sorozatban is szó esik meg amekkora a Rettegés arénájában is szerepel.

A Cheyenne-hegyi katonai támaszpont (Cheyenne Mountain Military Complex) valóban az egyik legvédetebb hely de ott nem tartózkodik folyamatosan olyan koatona vagy civil vezető, aki a hatamat átvenné. Ha éppen ahhoz van a legközelebb a hatalmat birtokló vezető, akkor oda viszik, de számtalan hasonlóan jól védett hely létezik az USA-ban.

A felsoroáls a stratégiailag fontos helyekről impozáns, annyit tennék hozzá, hogy a Cheyenne-hegy és a NORAD (meg egy csomó más dolog, pl a SGC - Stargate Command - Csillagkapu Parancsnokság) Colorado Springs-ben, attól délnyugatra van, Denvertől jócskán délre.

Ami az erőműves térképet illeti azzal nemigen tudok mit kezdeni, hisz az atomerőművek kiemelten védett létesítmények, őrziési feladatukat a hadsereg látja el, és mint tudjuk, a terrorcselekményt követően az áramellátás egy időre visszaállt, tehát az energiahálózatot megsemmisítő csapás nem érte.
  • Randal
    Igen-igen, csak nem tudtam hirtelen hogy kell leírni:D
  • Humesz
    Az az Cheyenne-hegység lesz! Ez ad otthont a világ legjobban védett katonai objektumának, mely az Észak-Amerikai Légvédelmi Főparancsnokság, a Norad központja is.
  • Kanyecc
    Imádom ezt a sorozatot! Ha esetleg érdekel valakit most éppen ez megy online TV > > > I T T < < < 6-10. részig!
  • Bucser
    Akkor nézz utána, hogy Hiroshimára és Nagaszakira mekkora bombákat dobtak le.
  • Randal
    A célpontok: