1249
-
#1084 értem...
és milehet az a cucc ami Saranál volt?
-
#1083 Az EMP csak a bekapcsolt elektromos rendszerekben okoz komoly problémát, továbbá a rendszerek összetettsége, érzékenysége sem mindegy. Kicsit mókásan hat, de az 1950-es évekbeli csöves technika sokkal jobban bírja az EMP-t, mint a mai mikroelektronikai kütyük. Egy elemzés szerint például a szovjet (Orosz) hidegháborús elektronika nagy része képes simán túlélni egy nukleáris robbanás EMP hatását pár kilométer távolságból... -
#1082 Úgysincs felirat, így én se érek vele sokat. -
#1081 Én is csodálkozva néztem, aztán láttam hogy már elég sokan leszedték, és seedelik, igy beálltam én is... sajnos elég lassan jön :S -
#1080 Nem egyértelmű?? A második évad első három része(bár én külön-külön találtam meg, de mindegy). A 4. részre viszont március 4-ig kell várni. -
karajjj #1079 asszem megvan -
karajjj #1078 engem is érdekel, hogy mi lenne ez konkrétan -
#1077 Ja én is most nézem és megbírható oldalon! -
#1076 Hi. Ez most mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jericho.S02E01-03.XviD.RevoTT.torrent 1.02
GB
Lemaradtunk valamiről? -
#1075 szvsz valami pocket pc vagy ilyesmi...
am a kérdés jó, de a lényeg nem az, hogy mi az hanem hogyan tudták használni...
emp elvileg mindent tönkretett (sara és a többi repülőgép utas pedig nem gyalogolt 1000 mérföldet, meg nem is egy emp volt) Aztán lehet, hogy ez is ilyen titkos szolgálatos cuccos mint hawkins gépe. -
Fisch #1074 előre is bocs az esetlegesen már feltett kérdésért, de csak most kapcsolódtam be a Jericho fórumba...
tudja vki pontosan, hogy mi az a kütyü amit Hawkins használ? amit a feka exnőjétől szedett el -
LeryStar #1073 köszi:) -
#1072 the killers- all these things that ive done -
LeryStar #1071 helló
valaki tudja, hogy mi a címe a legelső részben hallható számnak? ami rögtön az elején van, amikor Jake a régi verdával elindul Jericho felé..
előre is köszi -
#1070 ÁÁÁ nagyon nagy lesz! -
#1069 Már megnézhető a 2. évad előzetese -
kovi04 #1068 A TV2 átrakta a Jerichot szerda 22:00-ról szombat 16:30-ra. A jövő héten még szerdán lesz a sorozat, január 12-től lép életbe ez a változás. -
#1067 Én ebyge szedtel le az első évadot magyarul akkor amikor a tv2n adták az első részt :D Kajak jó sorozat... :D Szerintem nézd tovább.. 10-12résznél kiderül minden a bombákról.. -
#1066 én mikor elindult a sorozat elkezdtem nézni, de kb a 6. résznél abbahagytam, mert a közös kukorica aratás kiverte a biztosítékot :) viszont érdekel, hogy mi történt, mit haladt a sztori.
valaki megtenné, hogy egy spoilerben összefoglalja a fontosabb infokat? pl. a bombákról derült ki valami meg ilyesmi. köszi. -
#1065 THX :) -
#1064 A 15. részről maradtál le. -
#1063 hello...
Megtudnátok mondani nekem szerdán hányadik részről maradtam le? :) -
#1062 -
#1061 Kis optimista! Miből gondolod, hogy te akkor még élni fogsz, amikor vége lesz a Lost -nak? -
#1060 jah rendben, nem tudtam:)
(nem vagyok egy lost fan) -
#1059 De lezárják. 2010ig fog menni ez fix. Megmondták! (még 3 évad) -
#1058 vagy addig húzzák a dolgot mig mindenki megunja és leveszik műsorról:)
nemsok sorozatot zárnak le végleg..mindig otthagyják a cliffhangert -
#1057 Lost is le lesz zárva...
-
#1056 én örülök ennek a "félmegoldásnak", legalább lezárják a sorozatot, és nem folytatják a végtelenségig (á la lost..stb) -
#1055 Persze, hogy örülünk ennek a 7 résznek is :) -
#1054 Ennek is örülni kell... -
#1053 Miért csak 7 rész?
mekkora f*szság ez... -
#1052 -
#1051 Jericho: Kitűzték a 2. évad premierjét -
OldJoe #1050 ööö , itt megvan az összes része !
http://gijoee.extra.hu/ < sorozatok... :D
-
#1049 Jó a magyar szinkron, bár eredetiben is jó. -
#1048 sztem jó a magyar szinkron. -
#1047 Hi!
Ez a sorozat nézhető magyar nyelven vagy annyira rémes a szinkron?Mert akkor inkább angolul nézem -
#1046 LOST az még szerintem a PB-től is jobb. (bocsi de én NAGY LOST FAN vagyok:P)
Jericho is tetszik. Meg a PB is tetszik. Supernaturals is nagyon nagyon jó( 3. évad meg különösen)
Grace klinikát is szeretem. Na meg nem utolsó sorba a Jerichót.
Mindegyiknek megvan maga hangulta. -
winnie #1045 azért jó látni, hogy sokaknak csak lost meg jericho meg pb létezik:)
de, ha már véleményezi mindenki a sorozatot, akkor én is. a jerichoból 5 rész is elég volt, hogy lássam, hogy nem jön be. (írhatnám, hogy gyengécske. ha gonosz lennék írhatnám, hogy ha nem nő lenne a showrunner, akkor...)
a lost pedig természetesen magasan veri, legalábbis 3 évad alapján. (és most jönne, hogy nem is, az sz*r, de is, sokkal jobb, whatever.