Jericho (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrisonMan
Mostmár szinte biztos, hogy kasza lesz. Kijött a legutóbbi rész nézettsége.
"A Jericho elért a 4. részhez, hozta messze a legrosszabb nézettségét, hiába elõtte a BB9, nem tudja megtartani a nézõket, vagyis…"
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/06/keddi-amerikai-nezettseg-0304-new-amsterdam-jericho/

gabo91
Érdekes, hogy hullanak az emberkék. Ahogy az eddigi részekbõl kiderül, szerintem maradnak a tervezett 8 résznél aztán vége.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

ez jó rész volt

grebber
Na végre már itt a 2.évad 4. rész!

Next PC upgrade: 2022

Azért van kivétel, pl a southpark és a jóbarátok szinkronja zseniális

gabo91
már január végén kintvolt az 1-2-3

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Jupeeee! S2E1!!! Ezt vártam már mióta 😄
lehet bepróbálom, ha nem annyira sürgõs...
Zomil
azért mert angol feliratot le lehet tölteni?😄
nem hiszem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akyyy
hopsz , remélem nem kapok bant<#buck>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
Üdv.

Jericho 1. évad 6. lemez extráihoz szeretnék forditást kérni, ha lehet.

Az angol feliratok innen letölthetõek:
(aki tudja idõziteni, az megtehetné és fel is tölthetné; sajnos kicsit kusza a számozás mert saját rip)

http://akyyy.extra.hu/files/VTS_06_0.English.srt
Ez egy kb. 1 perces kimaradt jelenet, megnem mondom hanyadik részbõl.

http://akyyy.extra.hu/files/VTS_05_2.srt
Nah ez a neheze, magyarul kb. az Így készült-nek felelne meg, saccra úgy 40 perces lehet.

http://akyyy.extra.hu/files/whatlife.srt
A harmadik egy kb 10 perces összeállítás terroristákról meg balesetekrõl.

Magák az extrák az egyik sorozatos torrentoldalon letölthetõ!

Remélem valaki eltudja válalni, sajnos kb december óta várok rá mert megigérték de nem tudják megcsinálni😞

Elõre is big thx aki elválalja!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Eddig is tanultam angolul, 11 évvel ezelõtt kezdtem, és még mindig tanulom... -.-
gabo91
hidd el jobban jársz ha olvasod a feliratot...
(de ha gondolod tanulj angolul, úgy még hasznodra is válhat)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hát mondjuk elég érdekes lenne, ha tök ugyanolyan lenne a magyar meg az eredeti hang <#wow3> Amúgy már megvan honnan szedjem (angolul)... és a magyar felirat is megvan hozzá.
Grove4
Bizony ,minden film eredeti hanggal a legjob,és ugy is a legjobb nézni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ha felirattal megnézed, rájössz, hogy mekkora egy rakat sz.r a szinkron...
tigeroo
a sorozatfanok 90%-a netrõl tölti/nézi a részeket.
üdv a klubban.
ha meg annyira érdekel, akkor torrent + felirat. ez van, szprájt
Nem, mondom, hogy leállították! Amikor az AXN adta, akkor még nem érdekelt a sorozat. Most viszont már végig szeretném nézni. És már csak 4 rész lenne vissza. Asszem TV2-n több sorozatot nem fogok nézni, rohadjanak meg!
ToCsEk
Nemhiszem hogy leállítottak... hanem vasárnapra rakták át nem? Én már akkor végignéztem az elsõ véadot magyarul mikor a tv2 még csak az eslõ részt adta le. <#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Grove4
De letudod!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Na most van elegem a rohadt TV2-bõl!!! Leállították a sorozatot, amikor már csak 4 rész volt vissza!! És beraktak a helyére egy nyomorék magyar sorozatot!! 😮 Hát kapják be, ezúttal üzenem nekik! A másik meg az, hogy nem is tudom letölteni magyarul sehonnan sem!! <#boxer>
tripla fricska: a járvány azután tört ki, hogy az indiánok alkoholt és furcsa takarókat küldtek segélyszállítmányként

<#idiota>

ikegami
<#wow3>

AntiHero
<#duma>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok!
Ha valakinek kell a Jerico sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok).
Egy sorozatgyüjtõ 😊
[email protected]
gabo91
ja nekem is fura volt mikor néztem elösször,
igy némileg megmagyarázza, hogy tudatos volt a dolog.
a legmegdöbent amugy az volt, hogy jöttek a katonák akkor már új jelvényel ellátot egyenruhájuk volt. minden tank, harckocsin az új amcsi logo feszengett...
a kormányzati kocsik helikopter mindenen az új zászó volt...
fura. több tiz millió halott, tucatnyi nagyváros elpusztult de a legfontosabb hogy minden az új jelvény legyen...
meg az is furi volt hogy 4 héten a harcok után szöveg elött a korházban fekszik a gyerek és nézi lcd tv-n a hireket. igaz ugyanazt ismétlik, de akkor is lcd tv van a kortermekben...

érdekes lessz igy a második évad, folytatásnak nem valami jó, viszont a hatalmi harcokat elég jól tükrözi...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
mirõl beszélsz? anglia?...
anglia is csak magyar órszág gyarmata... 😄
szoval ha amerikában valaki gyarmatosit akkor az magyarórszág...

😊

vagy a francusok 😄
Vinsanity15
nemtudja vki h mikorra várhatóok a köv. részek ?

Vinsanity is back!!

És esetleg Anglia lenne ez a hatalom. 😊 Dupla fricska. 😊
az azért nagy pofon lenne, ha most megjelenne egy európai hatalom és elkezdene gyarmatosítani és rezervátumokba szorítaná az amcsikat 😄

AntiHero
végül is igaz, de akkor is fura😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
figy, ha õk tudtosan készültek rá, akkor nemis csodálom... márpedig ez az egész a Cheyene-kormány részérõl nagyon is szándékos volt... erre ment ki az egész atombombás cécó
AntiHero
2. rész megnézése után, mégjobban idegesít hogy elkurják már a sorozatot😞

Ennyi idõ alat:

Átirták a történelmet, még könyveket is nyomtattak sõt már ki is oztották õket....<#wilting><#levele>

Hello! Ha valakit nagyon érdekel a téma akkor sztem nézzen körül a www.jericho-fanatics.lone-warriors.eu oldalon!
AntiHero
MA megnézem😊

a második szerintem jobb, nézd meg aztis 😄
AntiHero
Én tegnap/ma néztema az elsõ részt. nem volt rosz, csak tényleg kicsit hihetetlen az egész. Amúgy érdekes. Remélem normálisan befejezik.

na megnéztem az elsõ két részt, szerintem kecijó<#eljen><#worship>
Én azt nem bírom, hogy a fõhõs néha szabályosan vigyorog. Közben meg azt alakítja, hogy kivan bukva teljesen. Látszik, hogy tetszik neki a forgatás, biztos jó branch verõdött össze, meg minden, de azé mán...
A színészek lehet jól néznek ki, de nekem továbbra sem meggyõzõ az alakításuk.

Ezt kéne valakinek lefordítania, csak egy a gond vele, hogy olasz 😞

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Itt van a felirat az elsõ 2 részhez

felirat

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

"hat az h nicsn hozza angol felirat az is mutatja h mennyire erdekli az embereket..."

azért nincs felirat, mert ne ment le tévében, csak dvdscreeneren kapták ki. a tévés adásokon pedig ugyebár van felirat.

"mondjuk nekem fogalmam nincs h kene feliratot idozitsek hozza es nem hinnem h megtanulnam 1p alatt..."

oké, akkor fél perc. pofonegyszerû. sõt, továbbmegyek. 10 mp. indítsd el a filmet és egy feliratozót, majd minden mondatkezdetnél és végnél klikkelj az egérrel. kemény.
setuh
hat az h nicsn hozza angol felirat az is mutatja h mennyire erdekli az embereket...mondjuk nekem fogalmam nincs h kene feliratot idozitsek hozza es nem hinnem h megtanulnam 1p alatt...nah mind1 en nem veszekedni akarok csak annyi h nem ertem h mer nincs nagyobb sikere a sorozatnak.de tenyleg olasz felirat mar van nem tud vki olaszul h aztan leforditsa magyarra?😉

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

"komolyan nem ertem az embereket h mert nem szeretik ezt a sorozatot.itt a forumon is oriasi az erdeklodes miota kijottek az uj reszek jott v 10 uzenet..."

ezt most komolyan írtad? 10 ember? a tévében félmillióan nézik csak idehaza. és azért nem szeretik, mert nem tartják jónak. mésok megj jónak tartják. nem ördöngösség.

"a magyar feliratot se kepes megcsinalni senki."

mert ennyire nem érdekel senkit? á, ne legyél már ostoba. szerinted mibõl készül a magyar felirat. angolból. és, ha nincs angol, akkor nem készül. vagy, ha valakinek van kedve idõzítgetni. csak pár óra meló. te is be tudnád idõzíteni, hogy elõsegítsd a magyar feliratot. gondolom nincs kedved. (az egész idõzítés csak favágás, egyszerû 1 perc alatt megtanulni.)

"pedig szerintem van olyan jo sorozat mint a hosok v meg sok mas.de hat nah izlesek es pofonok... "

na jó, most a hõsök hogy jön ide, mint jó sorozat?😊
Nem azért nem csinálják meg, mert nincs kedvük. Hanem mert a neten sehol nem található még hozzá angol, idõzített felirat

setuh
komolyan nem ertem az embereket h mert nem szeretik ezt a sorozatot.itt a forumon is oriasi az erdeklodes miota kijottek az uj reszek jott v 10 uzenet...a magyar feliratot se kepes megcsinalni senki.pedig szerintem van olyan jo sorozat mint a hosok v meg sok mas.de hat nah izlesek es pofonok...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Bucser
Én angolul nézem. A Kansas-i gyerekek nem túl bonyolultan beszélnek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello ZED! 😊 En is szinkronoztam 3 reszt (3x17,4x14,4x18) a Vegtelen Hatarok-bol 😉 A Te releaseidet hol lehet letolteni ?! Az enyemek rajta vannak Torrentes oldalakon, MooBs, BitGate ... Kerlek irj majd erre valaszt PLS 😊 esetleg kuldok meghivot az oldalakra 😊 Udv! 😄
gabo91
... ezt nemtudhatjuk biztosra, hogy hamis vagy sem... de ha marad a s2 8 részes akkor nem is fog kideülni a teljes igazság...
hawkins bujkált a katonák elöl (mivel a kopasz fószer irányitja õket.) ám egyszercsak bement hozzájuk és valamin elkezdtek vitázni, meg persze megmutatta az igazolványát... de az viszonyt tény, hogy rengeteg útlevele és igzolványa volt/van