1249
jericho2006-79330.png
  • Victor1103
    Ez a hetedik rész valami eszméletesen jó volt!Izgalommal volt tele minden perce.A második évad szerintem valami hihetetlül nagy minőségű és ha nem jött volna a kasza ez a tendencia biztos hogy megmaradt volna 22 részen keresztül is.Az szerintem csak a sorozat javára vált hogy nem volt annyi sok szereplő mert így például nem volt tele annyi jelentéktelen eseménnyel mint az 1.évad.Annyira igazságtalanság hogy ezt a sorozatot törlik:(
  • Qwerty4
    Azt tudom, hogy elkezdődött a II. évad.Csak azt nem tudom honnan szerezzem be a részeket.
    De így befejezni egy évadot sztem pofátlanság.Éppen mikor lett volna a legérdekesebb. :(
  • tigeroo
    van 2. évad, nézzed :ddd nekünk fél évet kelett várni rá anno :D
  • Qwerty4
    Most néztem meg az utolsó részt, gondolom.De nem hiszem el, hogy itt a vége vagy mégis?
    New Bern másodszorra támadja Jerichot és útnak indult a megmentő csapat is.Ezzel fejeződik be az I. évad?Na ne már!Vagy csak mégse ez volt az utolsó epizód?
  • KnightRider

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    user: ptsts
    pass: l4u$
  • neoG
    Ravenwood-hoz mi lehet a user+pass?
  • Larvin
    Egyre jobb ez a sorozat. így a végefelé :P
  • Shep
    Olyan gonosz vagy, szegény pedig azt hitte, hogy egy összeesküvést talált, te meg itt lerombolod az illuzióit :) Na jó mondjuk én is beírtam, hogy kamu :)
  • sleepyhead
    egyrészt, ott van az ASA zászló ami nem létezik(LOL)
    a dátum: Jul 20, 2007

másrészt megnlézed whoisben cbs által regsiztrált oldal. ja várjál. a cbs vezeti amerikát! háhá , megoldottam a jerichot!

• sleepyhead
    jeeszzzzuusúristen hogy lehetsz te ilyen sötét? LOL, létező vállalat mi?
  • Shep
    Akkor támaszd már alá valamivel ha már felcsigáztál. :)
  • gabo91
    Már hogy ne létezne.
    Nem is kis vállalat...
  • Shep
    Jófiú ez nem egy létező cég, kamu az egész gondolom a sorozat készítői tették tették fel ,vagy valami hasonló.
  • gabo91
    Elméletileg a sorozatban is valami ilyesmit játszik/megjátszik. Persze ott most ő a gonosz. (nem tudjuk valóságban hogy van)
    Mindenesetre anyi igaz, hogy új amerikát akarnak meg azon munkálkodnak talán az atomtámadás nem igaz. :)
    de érdemes a bannert is megnézni... ott röhög a filmben látott "új amerika" zászló.

Csinálhatnának erről az órszágról is egy ilyen sorit. Bár anyiban különbözne a történet, hogy itt senkise járna jól a végére. Eljátszani sem kellene a szerepeket, csak max felgyórsítani a eseményeket, inkább valóság mint kitalált történet lenne
  • gabo91
    Létező vállalat. Szép magas részvényárakkal.
    Menüpontok egyikében ott virit "Ravenwood" is.
    Igaz angol és így nem sokat értek vele, fordításmeg összekutyulja csak. De szvsz kicsit gáz hogy létező vállalat szerepel a soozatban.
    Akár perelhetik is őket, hogy a hírnevüket rombolják ezért csökken a részvényeik ára.
  • gabo91
    ez lenne illndő befejezés... de egyrészt mivel sztrájkok voltak/vannak igy nem tudjuk mi lesz. A másik meg, hogy az eddigi részek töbségére kitaláltak valamit hogy elüssék az időt aztán pár percet szánták a fő cselekményre... hawkins, boba stb.
    Ezzel arra akarok kijukadni, hogy ha eddig nem igen siettek a történetben akkor nem hinném hogy a végére összesűrítenek enyi mindent. És direkt nem zárják le teljesen. Egyrészt hátha mégis valami végett lesz folytatás, másrészt meg hogy agyaljunk rajta.
    Az is lehet hogy hawkins meghal.
  • KnightRider

Egy gondolat:

Abban a tudatban, hogy a sorozatot megint elkaszálták, szerintem valami komoly lezárást fognak csinálni. Úgy gondolom, Hawkins elviszi az utolsó bombát Cheyenne-be és végleg leszámol az Allied States of Americával. Így lezárhatják a történetet és jó vége is van, mert a nagy, gonosz ellen-állam megbukik és megnint jöhet az USA, teljes erővel.

Mit gondoltok?
  • KnightRider

Jennings and Rall. Ha valakit érdekelne...
  • gabo91
    Szerintem első évad volt jó. Az tényleg túlélésről szólt. Persze ennél öszetetteb a történet, ki áll a robantásokban stb. nagyhatalmat megbuktatnak stb. Engem ez is érdekel, de valahogy ez a szétszórtság, hogy a hátom rész két hónapja kintvan igy nagy a szakadék...
    meg most is jó de másról szól mint az első évad. És sokaknak azért nem jó, mert őket a túlélős dolog érdekelte...
    szvsz

Szerintem is megáll a sorozat a 8 résznél. Főleg hogy sztrájkok voltak.
  • Fritz Von...
    Pedig szerintem egyre jobb kezd lenni... :( Kifejezetten sokkal jobb, mint az első évad volt.
  • PrisonMan
    Mostmár szinte biztos, hogy kasza lesz. Kijött a legutóbbi rész nézettsége.
    "A Jericho elért a 4. részhez, hozta messze a legrosszabb nézettségét, hiába előtte a BB9, nem tudja megtartani a nézőket, vagyis…"
    http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/06/keddi-amerikai-nezettseg-0304-new-amsterdam-jericho/
  • gabo91
    Érdekes, hogy hullanak az emberkék. Ahogy az eddigi részekből kiderül, szerintem maradnak a tervezett 8 résznél aztán vége.
  • Larvin
    ez jó rész volt
  • grebber
    Na végre már itt a 2.évad 4. rész!
  • Larvin
    Azért van kivétel, pl a southpark és a jóbarátok szinkronja zseniális
  • gabo91
    már január végén kintvolt az 1-2-3
  • sonka18
    Jupeeee! S2E1!!! Ezt vártam már mióta :D
  • karajjj
    lehet bepróbálom, ha nem annyira sürgős...
  • Zomil
    azért mert angol feliratot le lehet tölteni?:D
    nem hiszem :)
  • akyyy
    hopsz , remélem nem kapok bant
  • akyyy
    Üdv.

Jericho 1. évad 6. lemez extráihoz szeretnék forditást kérni, ha lehet.

Az angol feliratok innen letölthetőek:
    (aki tudja időziteni, az megtehetné és fel is tölthetné; sajnos kicsit kusza a számozás mert saját rip)

Ez egy kb. 1 perces kimaradt jelenet, megnem mondom hanyadik részből.

Nah ez a neheze, magyarul kb. az Így készült-nek felelne meg, saccra úgy 40 perces lehet.

A harmadik egy kb 10 perces összeállítás terroristákról meg balesetekről.

Magák az extrák az egyik sorozatos torrentoldalon letölthető!

Remélem valaki eltudja válalni, sajnos kb december óta várok rá mert megigérték de nem tudják megcsinálni:(

Előre is big thx aki elválalja!
  • csgj
    Eddig is tanultam angolul, 11 évvel ezelőtt kezdtem, és még mindig tanulom... -.-
  • gabo91
    hidd el jobban jársz ha olvasod a feliratot...
    (de ha gondolod tanulj angolul, úgy még hasznodra is válhat)
  • csgj
    Hát mondjuk elég érdekes lenne, ha tök ugyanolyan lenne a magyar meg az eredeti hang Amúgy már megvan honnan szedjem (angolul)... és a magyar felirat is megvan hozzá.
  • Grove4
    Bizony ,minden film eredeti hanggal a legjob,és ugy is a legjobb nézni.
  • karajjj
    ha felirattal megnézed, rájössz, hogy mekkora egy rakat sz.r a szinkron...
  • tigeroo
    a sorozatfanok 90%-a netről tölti/nézi a részeket.
    üdv a klubban.
    ha meg annyira érdekel, akkor torrent + felirat. ez van, szprájt
  • csgj
    Nem, mondom, hogy leállították! Amikor az AXN adta, akkor még nem érdekelt a sorozat. Most viszont már végig szeretném nézni. És már csak 4 rész lenne vissza. Asszem TV2-n több sorozatot nem fogok nézni, rohadjanak meg!
  • ToCsEk
    Nemhiszem hogy leállítottak... hanem vasárnapra rakták át nem? Én már akkor végignéztem az első véadot magyarul mikor a tv2 még csak az eslő részt adta le.
  • Grove4
    De letudod!