Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Qwerty4
Ráadásul a költségvetés is csökkenne, ami biztos meglátszana a sorin.
Reméljük a legjobbakat, de szerintem ennyi.
Azért játékban, képregényben, rajzfilmben, könyvben szívesen látnék folytatást.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Meg a repülõgép fülkéjébõl a kilátás. De a többi korrekt volt😊
Egy csepp remény...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
éppen most fejtem be a S2 darálását... imádtam!
"A Jericho készítõi nem adják fel és vannak érdeklõdések kábelkörökbõl, de az is lehet, hogy képregényben folytatódik a sorozat. Sõt, a netes sorozat és a filmes megoldás is felvetõdött, de korai még bármit mondani, mivel Carol Barbee, a showrunner simán tudná többféleképpen is folytatni a sorozatot. " - ezzel igazán boldoggá tennének,hiszen az utóbbi években ez az egyetlen sorozat amiben tényleg van fantázia!!
Detonator86 -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/27/ennyi-volt-a-jericho/
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
köszi
lehet hogy a jericho is igy fog jór járni, hogy enyibe marad, lehet hogy lenne értelme folytatni... kitudja...
Egyrészt ugyvagyok egy idõ után sok lenne persze emg kell az évadok közti szünet azért, mert megunánk. Egy ideig elviselem hogy nincs jericho, terminator scc, lost, pb, de ha abbamarad mind akkor kitudja milyen vackok lesznek aztán lesz-e mit néznem.
Egyértelmû lesz helyette más, de nem biztos, hogy nekem majd passzol...
Meg aztán ezeket a tõrténeteket elég jól kilehetne vesézni...
(Nem akarok senkitse megbántani vagy bármit is lszólni)
De a pb-re aztmondják már a harmadik évad is felesleges volt lostot is hogy huzzák halogatják stb, jólesz ha vége lesz... stb.
Még mindig több volt bennük az esemény ezelat a pár tucat rész alatt mint egy barátok köztben a tökömsetudjahányezer részben... és akkor azért sirdogálnak ezeket meg fikázzák?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jobb szeretem az olyant aminek van cselekménye és nem csak egy szálon fut a cselekmény.
#1183: Most bontakozhatna ki igazán a tõrténet.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Több sci-fit/horrort!Legalábbis én erre vagyok kiéhezve, de szinte sehol semmi. 😞
Qwerty4
Azt nem értem még, hogy vannak a rendõrök, a nyomozók, a helyszínelõk, az ügyészek, az ügyvédek, meg még mit tudom én kik és mind nyomoz. Hogy van ez, amerikában mindenki nyomoz?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon remélem, hogy lesz folytatás, mert ennek a 7. résznek a vége olyan, amibõl nagyon nagyot lehetne alakítani.
Gondolom az amerikaiaknak azért nem tetszik (ugye a fõ mozgatóerõ az ottani nézettség), mert az egész igazából még életszerû is. Bármikor megtörténhetne egy ilyen esemény abban a beteg országban, és azt nem akarják TVben nézni, és szembesülni vele.
Írom a petíciót. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Van is itt egy petíció szerintem 1 percet megér a kitöltése, hátha ér valamit!
Petition
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Qwerty4
Amúgy a II. évad hány részesnek ígérkezik?És magyar szinkronnal mikor jelenik meg?
Qwerty4
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De így befejezni egy évadot sztem pofátlanság.Éppen mikor lett volna a legérdekesebb. 😞
Qwerty4
New Bern másodszorra támadja Jerichot és útnak indult a megmentõ csapat is.Ezzel fejezõdik be az I. évad?Na ne már!Vagy csak mégse ez volt az utolsó epizód?<#wilting>#wilting>
Qwerty4
pass: l4u$
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
a dátum: Jul 20, 2007
másrészt megnlézed whoisben cbs által regsiztrált oldal. ja várjál. a cbs vezeti amerikát! háhá , megoldottam a jerichot!
Nem is kis vállalat...
Mindenesetre anyi igaz, hogy új amerikát akarnak meg azon munkálkodnak talán az atomtámadás nem igaz. 😊
de érdemes a bannert is megnézni... ott röhög a filmben látott "új amerika" zászló.
Menüpontok egyikében ott virit "Ravenwood" is.
Igaz angol és így nem sokat értek vele, fordításmeg összekutyulja csak. De szvsz kicsit gáz hogy létezõ vállalat szerepel a soozatban.
Akár perelhetik is õket, hogy a hírnevüket rombolják ezért csökken a részvényeik ára.
Ezzel arra akarok kijukadni, hogy ha eddig nem igen siettek a történetben akkor nem hinném hogy a végére összesûrítenek enyi mindent. És direkt nem zárják le teljesen. Egyrészt hátha mégis valami végett lesz folytatás, másrészt meg hogy agyaljunk rajta.
Az is lehet hogy hawkins meghal.
Egy gondolat:
Mit gondoltok?
meg most is jó de másról szól mint az elsõ évad. És sokaknak azért nem jó, mert õket a túlélõs dolog érdekelte...
szvsz
Szerintem is megáll a sorozat a 8 résznél. Fõleg hogy sztrájkok voltak.