1249
-
#295 nos, az első részben nem láttunk szép kis íveket amit repkedő nuke-ok hagynak maguk után, szóval simán lehet hogy nem is interkontinentális atomok repkedtek, hanem közvetlenül a városokban robbantották az atomot... ez megint aranyos lehetőségeket vet fel -
#294 Akkor ezt most jó előjelnek veszem. :D
Ha te mondod akkor elhiszem :)
Az első rész számomra nagyon unalmas volt, mostanra pedig a Prison Break mellé nőtte ki magát. -
#293 Jericho Episode 6 Preview -
Prof William #292 Az IMDB leírásában teroristáákat írnak. Lehet hogy ők tudnak valamit amit mi nem?
Éredkes de gondoljatok csak bele. Eddig az volt a filekben a téma , hogy a terorrok elopnek 12 nuket és fel akarják robbantani egy városban. Itt meg alső hangon is 20, de sztem sokkal több várost füstökltek el bombákkal.
Megjegyzem egyszer gondolatban eljátszottam egy eféle terorrtámadás lehetőségével, de ha téynleg ez vcolt akkor nem semmi terrorok lehettek. ÉS totál sikerrel jártak, mert Amerika egy darabig érezni fogja ezt. :)
A terror verzió mellet szól a hirtelenség. Épp elöki beszéd közben ütött be a baj. Rakétatámadásnál észlelnék, és legalább 10 percük lenne, hogy rendkívüli híreket mondjanak be vagy hasonló. -
#291 Sztem nem ország , nemzet lesz az ellenfél, hanem a terroristák. Az más kérdés, hogy esetleg a ruszkik atomfegyverei kerültek az ő kezükbe, de tényleg majd meglátjuk. Viszont azt kell mondjam ,hogy haragszom a készítőkre, hogy nem napi sorozat, hanem csak heti. :-) -
#290 En meg mindig a Mad Maxes teljes pusztulas hive vagyok, de igy valoszinüleg valoszerübb. Na majd meglatjuk mit hoznak ki belöle.
Mondjuk USA vs Russia eleg szar sztori ugy 10-15 ev ota... -
Prof William #289 A Jerichóból ahogy egyre több rész jön ki úgy tetszik egyre jobban. Az 1 még amyolan szép szép de majd meglátjuk. de a 5 után már várom mi lessz a hatodikban. :)
És nagyon reméllem hogy viszik tovább az atomháború szálat és nem mennek bele valami marhaságba.
Tetszett hogy nincs benne amitől féltem (hogy csak ők maradtak) mert azt elég nehéz lett volan elmagyarázni. Kormány úgy tűnik van és próbál helyreálni.
Reméllem lessz majd olyan rész amikor meglátogatják Denvert (a néger pali ad kölcsön pár sugárvédő öltözetet), és más kisvárosokkal is felveszik a kapcsolatot. :) -
winnie #288 "pedig sztem pont arra felé kotorászik a sorozat :("
ööö, miről is beszélsz? a sorozat, szemben az invasion-nel nagyon jól hoz. utóbbiról szinte a 3-4. rész után lehetett tudni, hogy cancel lesz -
Prof William #287 Még bármi lehet. Talán páran emileznek a íróknak, akik kicsit belehúznak. De még 5 nap sem telt el a bombázás után. :)
Bár hogy ki kibe fog belezúgni az már látszik. :) -
Augustus Gigo #286 Lehet , hogy rossz sorozatokkal foglalkozó oldalakat és fórumokat nézek, de az általános nézet szinte mindenhol az, hogy nagyszerű az alaptörténet, de nem használják ki és klisészerű kisvárosi sorozatot csináltak belőle -
#285 pedig sztem pont arra felé kotorászik a sorozat :( -
Prof William #284 De legalább könnyen meg lehetne oldani a szezon lezárását. Csak simán a városra esne egy nuke és már le is van zárva a sztori. :) -
Augustus Gigo #283 Csak ne járjunk úgy vele mint az Invasionnel, szal ne legyen season 1 után cancel... -
Prof William #282 Kösz. -
davos80 #281 Itt nézd -
Prof William #280 Felirat már van az 5-höz? Most mégjobban várom a köv részt. Eddig ez a legjobb sorozat, nem a Prison Break, vagy a Lost. (Elnézést a rajongóktól.) -
#279 Kínán és Oroszországon kívül (+USA) nincs más olyan nagy ország, amit ha megszórnak pár atommal még visszaküld megint néhányat. -
Prof William #278 Szerintem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az USA csap választ. Gondolom a silókból indították a rakétákat. A hirtelen atomcsapás gondolom őket is összezavarta, (Uygebás nam is selytették a TV adás szerint, szóval rengeteg nagyfejes meghalhatott.) de 4 nap alatt összekapták magukat és megindult az ellentámadás. A rakéták gondoloöm, valami közeli silóból indulhattak. DE vajon az ellen indít második csapást? Mert akkor mwegint lehet készülni pár gombafelhőre. :) -
Augustus Gigo #277 Az ötödik rész végén úgy néz ki SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megkezdődött a második menet--- gondolom ez nem az USA válaszcsapás, mert akkor eléggé meg lenne késve -
salieri #276 most neztem meg az elso reszt...egyenlore jo a kezdet...es jonak tunik a sorozat..tudom, hogy mar sokan elobbre jartok..de szerintem az ejszaka folyaman megnezem azt a kemeny 4 reszt! :)
remelem jo lesz a folytatas is, es nem lesz elbaszva a dolog valamivel! -
#275 A Nigga az oroszoknak dolgozik, vagy a keszitök csak be akarnak etetni minket... Vegülis az amerikai rendszerbe is be tudott lepni... hm... erdekes lesz.
A lenyeg, hogy elindult a masodik menet. Eddig nem ugy alakul, amilyenre szamitottam,d e azert lehet belöle meg valami jo is. -
#274 ő lehet segítene -
#273 Mar jön is lefele THX -
Augustus Gigo #272 Ha valakit érdekel kinn van az ötödik rész:) már csak pár perc és megvan:) -
#271 De köcsögök a CBS-nel... lehet online nezni naluk a reszeket, de csak az USA-bol...de a köcsög reklamokat persze mi is megnezhetjük...pfff -
#270 magyarul holnap délutánra kint lesz, szal megvan esti néznivaló. királyság. -
Lyan Kyj #269 sztem elírták, és ez lett volna:
" we have a traktor"..csak gondolom a sugárzás módosította az üzit -
Augustus Gigo #268 Új rész ma:
Wednesday, October 18, 8pm et/pt
Federal Response
The people of Jericho receive a pre-recorded phone call from Homeland Security telling them that help is on the way. -
#267 "we have a traitor..."
talald ki mit jelent:P -
#266 mi volt az emailban?
"we have a ?" -
#265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De Jericho beliek nem naon fertozodtek meg... csak a varoson kivuliek...vagyis nekem eddig ez jott le
MÁS :)
Nekem ebben a reszbe mondjuk a legjobban az teccet amikor a tartalybol szivnak ki az uzemanyagot es beragad a kupak erre a csaj elkezd ugatni hogy ovatosan mert igy meg ugy felrobbanhat ha szikrat kap :D erre a csavo meg rabasz egyet es ennyit mond : Ez nagy baromság volt. :D ehh :D gratulalok :D de sztem vicces volt :D
-
#264 Hat meg az az 50 körüli ember, akik ott fetrengtek a toparton a satortaborban... -
Augustus Gigo #263 Most nem akarok értetlenkedni, de mintha a sorozatban még nem halt volna meg senki sugárzástól---Jericho beliek. Amúgy volt egyáltalán sugárzás amit mértek volna a városban? Mert eddig SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó, lehet hogy az elég belemagyarázás, de akkor sem kóser nekem az egész:)---amúgy lehet hogy a néger bácsi igazából észak-koreai kém:)csak az a "sugárfertőzött emberke" volt, akit ért sugárzás, ha ért egyáltalán -
Lyan Kyj #262 ezt nem tudtam még megfejteni... -
#261 Ebben talan meg lehet is valami, csak az a kerdes, miert kell a csaladnak hamis identitast tanulni? -
Newfronter #260 Ez jó következtetés! :) -
Lyan Kyj #259 Sztem a köv dolog a szitu: Páran, (feka, a fertőzött és a csoportjuk) tudott a dologról, és tudták, h Jericho-t nem éri támadás. Megbeszélték, h itt, Jerichoban találkoznak egy adott helyen, egy adott időpontban (erre utalhat az e-mail, vagyis a találka helye már nem biztonságos). Valaki kiszivárogtatta az infót, és így nem csak a csoport tagjai és a családjuk, hanem többen is elindultak Jerichoba, azt is tudva, h mi ez az egész. -
Newfronter #258 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "boltos" srác jól megmondta a kiscsajnak az igazat. :D Ez tetszett.
A néger csávó a végén küldött egy e-mailt, és látható volt a szöveg egy része, valaki nem tudná lefordítani? :)
-
#257 Ki tudja? -
#256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szimuláció keretében megfertőzni egy rakás embert sugárzással? nem, egyáltalán nem ez jön le eddig...