Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1x00-t szoktak pilotnak nevezni mert az 1x01-tol neha ha nem is gyokeresen de valamennyiben eltér. A pilot csak egy ujsagiroknak kikuldott resz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Mert láttam ilyet is Jericho S01E00 DVDrip XViD-PREAiR.
Next PC upgrade: 2022
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Na most mondtál egy hatalmas marhaságot 😛
Akik megrendelik a reklámokat és fizetnek utánuk nem tartanak saját szagértõket, nem csinálnak saját maguk nézettségi statisztikákat, hanem szépen szopogatják az erre szakosodott "médiakutató" cégek által generáltakat.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Feliratot már fordítják!
Next PC upgrade: 2022
Rögtön másnap jelentkezik az elsõ probléma, amikor a szálítmány má nem fut be a vároból 😊 Be jkell rendelkezni önellátásra, kaját, vizetkell szerezi, talán meg kell tanulni földmûveli, a project menedzserek+az ügyvédek azon kapják maguat hogy az új világban semmit sem érnek. A Holnaputánban volt egy szép mondat errõl... "A rengeteg tanulás... egy olyan világra való felkészülés volt, amely többé nem létezik..."
Persze biztos nem pusztul el MINDEN. Jöhetnek majd túélõk a városba meg minden, akik beszámolhatnak a pusztítás részleteirõl. Esetleg egy expedíció elmehet a közeli nagyvárosba...
Szóval rengeteg ötlet van ebben történetben
Hasraszamot mondhacc csak az nem fogja oket erdekelni ok a sajat szakertoikben biznak.
Az hogy mi a szar pedig nagyon relativ...akarhogyis a baratok kozt pl valahol igenis jo, egy retegnek akik usznak az árral akiknek meg kell mondani mit egyenek, igyanak, nezzenek, hallgassanak es igen beloluk sok van. Igazi egyenisegek mar kevesen. (ezek vagyunk mi) 😄
Najo offolás vege
A sztorirol virit hogy hulyeseg, de a scifiket sem azert nezzuk mert mennyire hiheto.. szorakoztatas ha erdekes lesz jolesz ennyi. 😊
De mivel sokmindenkinek bejött ez a ûrwestern <#idiota>#idiota>, tõlem mehetne 😊
aztán a Firefly-al mi a helyzet? ûr is, sci-fi is, aztán mégis 14 részt élt meg, utána levették a mûsorról. pedig csak annyi volt vele a baj h túl igényes és kifinomult volt a zombiknak.
"The trees move. Do you not see it?"
A koncept telitaláta mert a valóságban is ha kitör egy atomháború, akkor csak a nagyvárosokat nukezik le és a kisvárosok megmaradnak. Ezért jó hogy kisvárosban élek. 😊
De itt nem is az akció lenne a lényeg, hanem a postapokaliptikus feeling ...
Mondjuk ebbe akár még az is belefér, hogy az atomcsapás csak az elõszele volt egy idegen inváziónak ...
nem csak az 1x01-es rész dönt ilyen szempontból - ha ez lenne, akkor az invasion sok évet megélt volna, hiszen a lost-premiernél alig nyitott alacsonyabban, csak míg a lost megtartotta, sõt növelte nézõinek számát, addig az invasion több, mint a fele nézszámot bukta idõvel. (és, ha egy kis csoportban bukta, akkor a nagyban is bukhatta) - a cél, hogy olyan sorozatot gyártson az ember, ami nem veszít ilyen ütemben nézõt.
#25: Az csak a pilóta resz meg barmi lehet. 1x01 utan fogadhatunk hogy mennyire allja meg a helyet, akk mar lesznek nezettsegi adatok is. 😊 Jo mrzed tudom tudom, nezettseg. 😄
Köszi! Mindent értek :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Áprilisban leforgatnak egy pilot-ot. Ezek megmérkõznek csatornánként még 20-30 pilottal. Ebbõl a csatorna kiválaszt magának annyit amennyi a mûsorrendjébe befér. Így lehet h az ABC 12, míg a CBS 3 új sorozatot indít. Ezeket júniusban az upfronton (egyfajta sajtótéjékoztató) bejelentik, majd július közepén kiküldik az újságíróknak. Az újságírók értékelése egy részt a népszerûsítés, másrészt a mûsorrendbeli változások miatt fontos. Általában ezután szeptemberben indul a sorozat. Azoknak a sorozatoknak a helyére, amik bebuknak és cancelt kapnak, beválogatnak midseason sorozatokat. Ezeket télen futattják fel, és kora tavasszal le is megy az elsõ (csonka) évad. Így futott be tavaly a Grey's Anatomy, és most már teljes évaddal jön. Évad végén, figyelembe véve az elsõ évad népszerûségét, és az új pilotok minõségét, a csatorna eldönti melyik "régi" sorozatát hosszabítja meg egy újabb évadra. Remélem így már érthetõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Unaired (preair) pilot van kint, a sorozat még nem kezdõdött el.
Majd csak valamikor szeptemberben indul.
A végleges pilot tartalomra még változhat
Már pedig 11.-e elég meleg nap volt, sõt vastagon a nyár közepe <#beka3>#beka3>
De biztos, csak én láttam az elsõ részt, a több millió amcsi nem :-)
Airs Next: CBS at Wednesday 8:00 PM (60 min.)
Status: New Series Premiered: September 20, 2006
Amugy nem merek fogadni, de szerintem az 1.evadot biztos megéli, foleg ha lenyomja a szar bonest. 😊
Ez a sorozat még olyan nézettséget sem fog elérni, mint az Invasion vagy a Surface.
A nyári közepi kezdés már eleve rossz ómen. De ne legyen igazam (de az lesz.)
Ebben a témában sokkal több van, mint amit ebben sorozatban látni fogunk.
Bár, nem szép dolog 1 rész alapján temetni egy sorozatot, de erre pénzben mernék fogadni!
Na nem annyira rossz, csak vannak/lesznek sokkal jobbak.
Ajjdedurva! Emlékztet a Veszélyes jövõ (On the beach) címû filmre, meg David Brin A jövõ hírnöke (The Postman) címû könyvére. Posztapokaliptikus jöhet minden mennyiségben!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Utoljára talán Stephen King - The Stand (Végitélet) -ben láttam ezt normálisan megcsinálva, az egy alapmû
Sztem ilyen egymásbakapaszkodós újáépítõs sztori lesz, remélem azért nem lesz túl "amerikai" 😉
Postapoc fílinget nem érezni, az jóval a háború után jön elõ (Fallout, MadMax, The Postman)
Remélem jó lesz, az elsõ részeket megnézem aztán meglátjuk 😊