1249
-
#335 a Dallassal vetekszik :P -
#334 Most tuti nem fog visszaírni, éppen megy a Knight Rider. :) -
davos80 #333 A sorozat szerintem jó,úgy ahogy van,farmaholélünk+egykisatom+posztapokaliptikushangi.
Viszont rengeteg lehetőség van még benne,millió egy helyzet.
Nincs kreativitásuk az amcsiknak.Meg fantáziájuk sincs.Kiváncsi vagyok mit alkotna ennyi pénzből egy magyar filmrendező.(igényesebb magyar fr.)
-
#332 Hat ha neked a KnightRider a Nr.1 of all time, akkor a te velemenyedre inkabb nem adok :-))) -
KnightRider #331
Nekem nagyon bejön a sorozat. Jobb, mint a Lost, a Prisonbreak és a Farm, ahol élünk együttvéve. Nálam egyenértékűvé vált a Knight Riderrel, ez pedig olyan kijelentés, amivel nem szoktam csak úgy dobálózni!
Szóval hajrá Jericho, nézze mindenki, mert ritka jó sorozat!!! -
#330 jah, elég átlagos "RTL" sorozat -
ballor #329 megnéztem az első hármat, és hát mit mondjak...
számomra nem hozott nagy izgalamakat a sorozat
nekem az átlag alatti eddig, lehet még kettőt megnézek és annyi
de persze azért másnak lehet bejövős, ez csak az én véleményem volt -
#328 Dehogynem:
USA
Oroszország
Anglia
Franciaország
Kína
India
Pakisztán
+ akikről nem tudunk:)
Pont most van kint egy témábavágó cikk sg főoldalon. -
#327 Sajna a spoilerfixen ahogy olvasom (meg a TV.com-on) a következö reszek leirasat, eleg harmatos lesz a következö ket resz is.
Asszem szamomra ennyi volt... -
Augustus Gigo #326 Hát azért nagy spoiler nem volt benne, sőt szerintem az egész rész olyan tipikus húzzuk az időt, hogy kitartson a sorozat a szezon végéig volt, nem tetszett... -
#325 Igen. -
#324 A Spoiler tagot luxus nálad használni? -
NeoPS #323 http://jericho.dyn.hu Látogassatok el ide majd néha. -
Prof William #322 Most így belegondolva igaz. Sajna mondjuk bölcsészdiplomával, vagy ügfyvédi képesítéssel nem lehet túlélni ezt. Tessék menni aratni,
Skylarra leszek kíváncsi mit szól a plázacica énje (no persze már normalizálódik a csaj) ha menni kell aratni. :) -
#321 [spoiler]
A saját rakétáik robbantak fel a felső légkörben? Jól értelmeztem, ezért volt az EMP hatás?
Ami a "A mi kis Farmunk" részt illeti, én éppen hogy ezt hiányoltam (mint a BSG-ből is) kb az ELSŐ résztől.
Ha egy ilyen történik első, hogy akkor a régi világrendnek vége, pénz beszüntetése, fejadagok, porciózás, mindenkit valami munkára rendelés: aratás, bunker építés, élelmiszer elosztás, ... ami szükséges, mert mondjuk csak így van bármi esélyük túlélni a telet (a nukleáris télről már nem is beszélve ...)
-
Prof William #320 Mi lett a rakétákkal? Valaki spoilerezze már el nekem! -
#319 Spoilerek a spoilerfix.com-on -
#318 Hat ez egy nagyon gyenge resz volt. :-((
Nagyon gyorsan lerendeztek a raketakat egy "twoo weeks later"-rel osztan atmentünk csöpögös 12/12 csaladi sorozatba a la "A mi kis Farmunk".
Az mondjuk jo, hogy felvezettek a megvaltozott körülmenyeket es hogy ujra loval kell jarni stb, de az a kukoricaszedös jelenet a vegen az nagyon durvan olyan iranyba vitte a dolgokat, hogy ha igy marad, en nem hiszem, hogy nezni fogom...
Hirtelen összeesküves sincs mar. A neger atment szimpibe, a tiniket meg kell regulalni, hogy ne lopjanak lovat, s persze felbukkan a gyermekkori ösellenseg, akinek közös erövel jol ellatjuka bajat... pfff...
Hat nemtom... a következö resz nagyon döntö lesz szamomra asszem. -
#317 isohunt.com?
legközelebb jelzek ha kijött egy rész, mondjuk még lusta voltam megnézni 6.-at, most inkább Heroes-t hesszelek, na meg nem biztos h mindenki örülne a környéken ha - mivel még nincs felirat hozzá - meglehetősen magas hangerőn Jericho-t néznék... -
#316 Basszus itt a nagy pofazasban el is felejtettem, hogy mar eltelt egy het :-)
Mar szedem is lefele. -
Prof William #315 Régeben belinkelt valaki egy címet aholaz eddigi részek fenn voltak. Tudja még valaki a címet? -
davos80 #314 Kijött.Bithumen. -
Prof William #313 Mindegy hagyjuk az offot a 6 rész kijött már? -
#312 Hat en is hajlok ra, de azert megprobalom nem igazan odaadni magam a gondolatnak. -
davos80 #311 Lehet:)
De nem bonyoult dolog,nem kell két diploma,ahhoz,hogy te magad is rájöjj. -
#310 Hehe, tul sok összeesküvesteoriat olvastal/neztel, nem? :-)) -
davos80 #309 Ott kezdődik a dolog,hogy a 9/11 nem terrortámadás volt,de hagyjuk inkább,mert ez nem a politika fórum.. -
Prof William #308 Nem nem... Csak arra célzok hogy 911 szerintem a kezdet volt és egy persze nem ilyen átfogó támadás, hanem 1 atom csak idő kérdése. De szerintem ez lenne a terrorizmus csúcsa, hiszen ennél nagyobb támadást nehéz elképzelni, és e miatt nagyon csábító a világ terorszervezeteinek szemében, akik sajnos nem csak pár turbános, fószer AK-47 kel hanem milliárd dollárok álnak mögöttük.
Nem igazán kedvelem amerikát, de a terorrokat sem komálom.
Viszont reméllem hogy a Jerichoból nem valami nagy újjáépítős sztorit, hoznak ki hanem a megváltozott világot mert nem tudom hány nagyváros pusztult el de sztem akár 5 (ÉS ennél biztos sokkal több ment szét) pusztulása is olyan csapás (gazdaságilag/emberileg) amiből évekig nem tér magához a USA. -
#307 En is mindig azt mondtam, hogy egyszer mindennek vege. A Romai birodalom is megbukott...
Bar en azt mondanam, hogy Bush volt a kezdet.
Azert asszem te sem szeretned (akarhogy is utalod amerikat), hogy a terroristak tartsak kezben a vilagot. Szerintem amerika meg mindig jobb, mint "elnyomo" hatalom.
Nem hiszem, hogy olyan fergek, mint azok, akik 9/11-et csinaltak annyira hü de jo party lennenek es nem azt hoznak a vilagra, amit saddam irakra...
Csak azert mondom, mert a szavaidbol mintha egy kis szimpatiat ereznek ki, bar valszeg tevedek... -
Prof William #306 Én is tartok ettől. Ekkor örülök, hogy Mo-n élek. De sztem csak évek kérdése hogy valamellyik amcsi nagyváros közepén epukkanjon egy nuke. Én azokkal értek eggyet akik szerint szept 11. csak a kezdet volt. -
#305 Off
Annak idején aki látta a Kardhalat (swordfish), az Gabriel elmondása alapján tudhatja hogy a balkánon elég olcsón lehet plutóniumhoz jutni... Persze, tudom hogy az is csak egy fikció lehetett, de attól még magyarázhatja a helyzetet.
+ szerintem már most van olyan terrorszervezet ami képes lenne ha nem is 20 város, de egy város ilyen móddal történő elpusztítására... A technológia adott sajnos...
On. -
winnie #304 calver: én is ezért kérdeztem. mert nem látom ott őket. hátha itt valaki tud róluk valamit, de a hogy olvasom a külföldi fórumokat - leszedték. kvázi cancelözték a webizódokat...:) vagy :( (az első borzalmas volt, de kíváncsi lettem volna azért) -
#303 mellékszál, néhány percben. -
#302 meg akartam hesszelni még pár hete addiktokon lévő link alapján, de nem találta az oldalt. hol lehet elérni? -
Prof William #301 Tényleg! A webizódokban mi van? -
winnie #300 nézi valaki a webizódokat is? -
#299 azok ketten jókat eltitkolóztak egymás előtt...
"Yeah, I was a pool guy, too." -
Prof William #298 A hivatalos oldalon ez van...
After a nuclear disaster caused by several terrorist attacks destroys most of America, residents of a small Kansas town must come to terms with a new and very different reality.
Akkor most ez a sztori, vagy csak feldobtak a egy témát. Mert az a terorszervezet ami 20+ várost képes elfüstölni az nagyon brutál lehet. -
davos80 #297 Hawkins lehet akár CIA ügynök is,mert ugye tudták Victorral együtt,hogy bomba lesz,azért jöttel ide.
Szóval nem a város ellen van,hanem csak tud "dolgokat". -
#296 nem tom ti utána néztettek e, h a "flagged passport" mit jelent.
olyan személyt "jelölnek" meg ezzel, akiket megfigyelnek, továbbá nem hagyhatják el az országot v nem léphetnek be.
lehet, h inkább Jake aka Jacob a rosszfiú, és nem Hawkins.