Jericho (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ez hülyeség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"És mindenki tudomására kell hozni, hogy a kutakat le kell fedni."

Hát szerintem ilyen esetben ez xart sem ér. A rádióaktív izotópok lejutnak a talajvízbe is, egy kiadós esõvel. A kutak fala pedig nem szigetel annyira jól, hogy ne legyen a talajvízbõl egy minimális beszivárgás. Arról már nem is beszélve, hogy némi kapcsolat azért van a talajvíz és az alsóbb vízzáró réteg között.
Ti innátok egy olyan kútból ahol egy rádióaktív kihullással telített felhõ szépen lerakta a rakományát?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
ma hajnalban volt a második rész
Torrentet tud valaki adnia pilothoz + elsõ részhez?

A pilot lehetõleg a feliratos verzió legyen...
ScarY MAN
Ja mar tom... en a Pilot reszt nem neztem meg...
gondolom akkor jovoheten lesz a kov resz...vagy rosszul tudom 😄 mind1😄
Jo lesz ez...erzem😄

...

ScarY MAN
Nah en leszedtem az elso reszt es mit mondjak... kivancsi vaok 😄
Igy elsore tetszik es jo otletnek talalom...
egyenlore ajanlom mindenkinek! Holnap csinalok egy logot 😄 oks?😄
Igy a PB melle nagyon jo kis sorozat lesz...!!!
Masodik resz mikorra varhato? vagy mar van?

...

Tinman
50%-nál tartok holna d.e. fent lesz a feliratos oldalakon.
Ha más elõbb végez pls dobjon egy mailt, vagy írja ide.
Thx.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hunnenkoenig
Na ez jo hir!

Ha legalabb a masodik resz szinvonalat tudjak tartani folyamatosan, akkor lesz legalabb 2 ev szorakozasunk :-)))

fura volt, hogy mégis idõsebb volt a közönség, az meg még furább, hogy neked lett igazad és a 2. hétre még nõtt is a jericho nézettsége 😮 fõleg a fiatalok körében.
Hunnenkoenig
Hat ami esetleg meg a javara valhat, hogy ez az egyetlen ilyen jellegü sorozat.

Fallout nem egy igazan tömegeket vonzo tema, de aki szereti az biztos ad egy eselyt neki a masodik resznel is, mivel ugysincs mas. Akkor mar nyert ügy.

Feltetelezem, hogy a koncepcio nem az 50-60 eves, otthonülö nagyikra es a 40-es haziasszonyokra van tervezve. Tehat gondolom eleve szamitanak az alacsonyabb szamu közönsegre.

Ha popularisak akartak volna lenni es a katasztrofafilmekre hajazni, lenyegesen több elpusztult varost es a tamadas idelyen jatszodo jelenetet raktak volna bele szerintem.

de épp ez az, hogy a nézettség nem a jó rész hatsára nõ, hanem az esetleges gyenge elõzõ rész hatására csökken. vagyis, akinek nem jött be a pilot az a 2.-ra nem kapcsol oda - akinek meg ez bejött, az a harmadikra is maradni fog. (szerencse valahol, hogy a jericho idejében csak egy sorozat és 3 reality van.)
Hunnenkoenig
Hat ezutan a masodik resz utan szerintem marad vagy nö a nezettsegi szint.
Szerintem lenyegesen jobb volt mint a pilot. En meg mindig a hatasa alatt vagyok.

soso, akkor nem voltam képben, így biztos igaz, de a fireflynak pocsék volt a nézettsége is. sajnos. ha kell majd produklok adatokat, de ez off.

nézzük a jerichot, amelynek eddig jó a nézettsége és remélhetõleg ma nem fog nagyot zuhanni és bespájzolhatunk egész évadra
tinman fogja csinálni, tudtommal. mindegy, a lényeg, hogy mint a legtöbb sorozathoz, ehhez is lesz felirat.
Hunnenkoenig
Ja, most latom mata nevü kollega ugy nez ki bevallalta...

Hunnenkoenig
Hat a feliratok.hu-n van az elsö resznek forditasa. Talan a srac megcsinalja a többit is, bar nem lattam, hogy be lett volna jelentve.

tesó07
Magyar feliratot készít hozzá vki?

RMCF

Hunnenkoenig
Nagyon nagyon jo kis sorozat lesz ez!!!!
A masodik resz nagyon ütös!

Bizony nem felejtettek el a sugarzast. A masodik resz csak arrol szol. Aki szereti a jo kis falloutos cuccokat, annak ez kötelezö sorozat lesz.

Hunnenkoenig
A Firefly azert került le a müsorrol, mert valami elmebeteg kisebbsegi csoport, aki mindenben öellene iranyulo provokaciot lat, tüntetett a sorozat ellen es sajna a political correctnes gyözött...

Semmi köze nem volt a nezettseghez.

Hunnenkoenig
Fent van a neten a masodik resz! Tölthetö az ingyenes oldalakrol!

UltimateGamR
kösz , akkor holnap után már lehet is nézni a második részt!

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

amúgy meg jericho-webizódok - avagy egy kiegészítõ, párhuzamos sztori, ingyen a neten
szerdánként lesznek a részek.
grebber
Season 1, Episode 2: Fallout September 27
Season 1, Episode 3: Four Horsemen October 4
Season 1, Episode 4: Walls of Jericho October 11
Season 1, Episode 5: Federal Response October 18

Next PC upgrade: 2022

UltimateGamR
megnéztem az elsõ részt , ígéretes filmnek tûnik. Mikor jön már a második része ??

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Calver
bár Pilotot nem nézem újra, elég a preair is, de remélem nagyon eltaláltan folytatják... Psych januárig nem jelentkezik, Life on Mars szintúgy, Dead Like Me már soha, Scrubsból lassan kivégzem harmadik évadot, és ha így haladok nem lesz mit néznem 1 hét múlva...

"The trees move. Do you not see it?"

Nem nekik, hanem a rendezõknek, hogy sugárzás elõbbutóbb jön és nem tudják le ennyivel...

De ha nem jön akkor legalább magyarázzák meg, hogy miért nem lessz sugárzás. (Légáromlatok stb...)
brr, isten ments, hogy ilyet írjak😊 legközelebb gondosabban válgatom a szavakat, de hahó. újonc vélemények a sorozatról most, hogy itt a sub is?😊
Tinman
Hát most ezt lehet, hogy megint félreértettem :-)
Ott szaladgálnak Geiger-Müller számlálókkal, szerinted akkor eszükbe jutott a sugárzás? Filmet láttad? ;-)

Tinman
"szerintem nem a nézéssel van a gond, hanem a fordítással."

Tök úgy értettem ezt a mondatot, hogy a fordítással van gond.
Ezt utálom a netes kommunikációban, a félreértések elkerülhetetlenek.

Az igazság az, hogy Carnival cancel, Invasion cancel, megszerettem Surface-t, az is cancel. Jericho-ba komoly lehetõségek rejlenek, de egyrészt nem hiszem, hogy majd jól kihasználják, másrészt, pedig ha jobban beindul az õszi sorozatdömping, szerintem lenyomják, de tévedjek és örülünk.

Enis viccesen ertettem. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Reméllem nem vagyn agyon mini miszikumot raknak bele. Egy jókis éljük-túl-az- atombáborút-és-a-készletek-kimerülését el bírnék képzelni, de ha valami misztikus irányba viszik el a dolgot akkor kampó.

A sugárzás vajon eszükbe jutott? Mert ha pár nuke epukkant a külvilágban akkor elõbb utóbb a sugárzás is szétterjed...
viszont a jericho leverte a fox, nbc és cw triót, egyedül az abc táncos eredményhirdetése elõzte meg, szóval abszolút jó kezdés, jó kilátásokkal a jövõre nézve. megszakadhat a rossz sorozat, hacsak nem csökken brutális mértékben jövõ héten.
nem. arra gondoltam, hogy írtad anno, hogy amibe belekezdesz az cancel lesz. én ezt úgy értettem, hogy amit fordítasz. vegeta meg gondolom úgy értette, hogy minden, amit nézel. (az igazságot te tudod😊

szóval részemrõl csak poénkodás volt, nem is találom, hogy mit lehetett félreérteni😊
Tinman
Most ilyen misztikusos Jericho-sat játszunk?
Mondanátok már végre valami konkrétumot, hogy mivel van a baj?

Akkor töltöm mással a szabadidõm, ha gáz.

szerintem nem a nézéssel van a gond, hanem a fordítással.

mellesleg valóban a jerichora mondják a szerda 8 vs apokalipszis téma miatt, hogy az év elsõ bukója lesz.

ma este kiderül. ha 5.0 alatt hoz, akkor lehet aggódni. ha 7.0 fölött, akkor tüzijáték.
Tinman
Zenével is kiegészült...

Miért mit kell nézni?

Mert nemtudod mit kell nezni. 😉

Tinman
Különbségek amiket észrevettem a pilot és az 1x01 között:

-3:13-nál 2 lány van holott egy srác és egy lány volt + némi módosulás a párbeszédben

-12:41-nél bányszokról beszél a seriff 2 ürgével akik egymással vitatkoznak (látni, hogy ezt a jelentet a pilotból kivették, aztán mégis benne hagyták)

- 35:50-nél is van egy kis plusz párbeszéd a mentõnél

- 37:38-nál apuka dícséri kisfiát

Amúgy nem sok részt fog megérni ez sorozat sem... hiába amelyikhez közöm van annak annyi <#falbav>

A psych-et az usa adja tehat kabeles. Nem Orszagos tvcsatorna sorozat. Ergo kiesik. 😊
Amugy psych eddig magasan a legjobb uj sori szerintem. Jo még a studio60 meg a traveler.

a psych? off, de passz. nem emlékszem sokra, de kint be kell férni az egy órába és elég ritka, hogy megkurtítják a reklámokat. (esetleg kábelen)
sadvagabond
nemtom az mikori de a psych is több mint egy órás pilotot adott(tegnap kezdtem el)azért vártam kicsit hosszabbat,legalább a szokásos 42-est.de mindegy,jó volt ez így is.

egy sorozatepizód 40-42 perc csak. nem túl gyakori a duplapilot, idén talán csak a heroes és a smith volt hosszabb, de egyik sem dupla.
sadvagabond

38 perc?ez nem valami sok pilotnak.legalább 60-80 percre számítottam.
sztem teljesen rendben lesz a film.érdekel,mit hoznak ki belõle.meg vajh hány helyen volt robbanás.igen szar lehet elvágva a világtól.ha csak arra gondolok h mikor lemerül a mobilom,megáll a világ,mi lehet ha körülöttem mindennek annyi?

Tinman
Természetesen rajta vagyok az ügyön ;-)

Serpa
az új sorozatokból eddig az Eureka nyújt szórakozást számomra.
remélem ez lesz a következõ.

akár hosszra.
meg fogja valaki újra nézni, hogy változott-e valami az 1x00-hoz képest?
grebber
Jericho.S01E01.HR HDTV.AC3.5.1 XviD-NBS 685mb

Serpa

grebber
😞 mindegy kivárom mást ugyse tehetek!