1249
-
Prof William #255 Ettől félek én is a legjobban nem az atomháborútol. :) -
#254 a sugárzást elég nehézkes szimulálni. -
Augustus Gigo #253 Remélem, hogy a sorozatban nem fog kiderülni, hogy az egész csak egy szimuláció és a néger fószer meg felügyeli a kisérletet, mert akkor nagy csalódás lenne. -
#252 lassan hozzá lehet szokni, h lehúzzák. -
#251 nah megnéztem!
sztem jó lett a 4.rész is,igaz nincs benne sok izgalom most de ilyen átlag részeknek is kell lenniük várom a folytatást!
sorozat junkyn eléggé lehúzták a sorozatot nem?végre egy ilyen sorozat erre meg betámadják:( -
#250 Magyar is van már:
www.hosszupuska.freeweb.hu -
#249 ja hogy hoppá... na azt már nem vettem észre. bár sztem ha vkinek van mondjuk egy középfokúja akkor simán érti az egészet angol subbal... -
#248 de csak angol egyenlőre -
#247 angolul nem túl jól tudoknak öröm és boldogság, van 4. részhez sub -
#246 rövid, de kellemes hír junkie-ról:
"A Jericho lett a második!
írta: winnie
mikor: 2006. október 13. 8:42 | 12 komment
Röviden annyi a hír, hogy a Jericho a Heroes után a második sorozat, mely megkapta a teljes, 22 részes megrendelést a 2006/07-es évadra. Örülünk." -
#245 Még nincsen! -
#244 hi all!
a 4. részhez még nincs felirat vagy csak én nem találtam? mer má nagyon kíváncsi vok a 4. részre csak angolul nem akarom megnézni mer felét se érteném:(
thx. -
#243 Hat ha mindent összevetek (a szünetelöket is), akkor Lost, Prison Break, My name is Earl, Heroes, Jericho, Til Death, Lucky Louie, Smith, Everybody hates Chris (asszem cancelolva lett), Eureka.
Varok a Traveler-re es most szedtem le ket reszet a Dexter-nek, amit meg meg kell neznem.
A Help me Help you is talan csatlakozik. A pilot nem volt rossz.
Bar sitcomokrol leszallok asszem, mert azok elöbb-utobb ugyis eljönek ide is es azoknal nem fontos mindet megnezni. Bar amiket neztem, eddig megertek minden reszüket. Föleg Lucky Louie. -
#242 Hat ezt az összeesküves dolgot mar en is kezdem rohadtul unni.
Remelem ez csak egy ilyen 3 reszes mellekszal lesz. Mar most nagyon elegem van belöle. -
Prof William #241 Na akkor reménykedek.
-
#240 végignézve, annyi nem mondanám h szörnyű. majd meglátjátok, nem szeretek spoilerezni... -
Prof William #239 "Na persze egy atomtámadás túlélése és az újrakezdés nem elég semmilyen sorozatba, így előrángattak egy összeesküvést. Nevetséges."
Én nagyon NAGYON féltem ettől. De talán még van remény.
-
#238 ezt csak akkor fogom érteni, ha már láttam.
így csak egy újabb pocskondiázás. -
#237 látom ti se vagytok addiktok
btw, mi a fene? asszem most nekiugrok 4. résznek... (pedig ma este Crank-et akartam megnézni) -
#236 én a könyvtárak mellé odaírom zárójelben, mikor megy adásba :) -
#235 hány sorozatot szedsz?
én ötöt, de márcsak kettőt (PB szünet, Eureka befejeződött) -
#234 Basszus olyan stresszes fejben tartani ezeket az idöpontokat...
En is szedem minya ezerrel! -
Lyan Kyj #233 csendben várjuk hozzá a feliratot:) -
#232 már 17 órája kint van a 4. rész és még senki se látta, sőt, még meg se lett említve? ejj-ejj... szedem ezerrel. -
Prof William #231 Késő. Tőllem már kérdezték melyik magyar adón fut... -
#230 Jol mutat ez a banner a fejlecben. Vegre valami friss design es hangulat. Megegyszer gratula.
CBS.com maradhat (talan com nelkül), mert igy legalabb az intelligensebbe felfogja, hogy amerikai adas es ne magyar TV-n keresse... -
Prof William #229 Igen de ez már csak a Privát Goldon lessz látható a Jericho: Pumukli the Sex machine. c. Északai CBS különkiadásban. -
#228 Meg igy megjegyeznem hogy a "fohosunk" is eleg elvont feje van... ugy nez ki neha meg olyan fejeket vag mint egy fogyatekos -
#227 remélem nem az lesz, h az ellátmányt szállító vonattal be "sihuhuzik" a városba
:D -
#226 Te beteg vaaagy
Es mivan ha az osszes csaj megsajnalja hogy a szulei meghaltak egy pukkanasba?lehet o lesz az uj Bred Piit? -
Prof William #225 Pumuklival -
Prof William #224 Kíváncsi vagyok a Oumukli val mi lessz.
Az első résézben az a tipikus lúzer éjszakákon át CS-ző skac volt akit lányok is kiröhögnek.
A 2. ben mintha barátkozna a nagyszűjó lánnyal. Közös barátkozási alap már van minketőjük szülei elfüstöltek.
De hoyg megy tovább?
Pszihopata lessz vagy kikupálódik? Amcsi sorozatként e kikupálódást tartom valószínűleg.
REKLÁM REKLÁM
Semmibe vesznek a lányok? Uncsik a szülők? Itt a megoldás!
Atomcsapás!
Az atomcsapás bizonyítottan növeli a libidót és az egy férfire jutó lányok számát!
Nó sugárzás, nó lúzerség!
Kapható termonukleáris kiszerelésben is. -
#223 a bannerba nem kéne a CBS logó, sztem. -
#222 Biztos? -
#221 :DDDDDDDddddddd végülis akár ezt is mondhatta volna :) -
Prof William #220 A hibák a rossz adást hivatottak jelképezni. :) Véletlenül sem azért vannak, mert nem figyeltem az írásra. :) -
Prof William #219 - A gonosz iperialista USA jól megkapta!
- Ide ide meg ide estek a bombák amniket a népi észak kóra lőtt a Aerikai Sátánokra.
- Holnap oszágos ünnep lessz a Mao téren. :) -
#218 azt nem lehetne vhonnan megtudni, h a kínai bemondó mit mondhatott? -
#217 oksi:D -
Lyan Kyj #216 igen..beraksz egy linket a képhez, meg a fórum linkjét. Meg odaírod, h Köszönöm & légyszíves:)