Jericho (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nuke ment. 😊
Bár az ázsiai adásnak sztem annyi jelentsége lessz hogy kiderül, hogy világméretû a dolog. Szóval nem csak az USA kapott nuket hanem mások is.
Akkor Ázsiát is megtamadtak?vagy Kína csinalt valami nagy fassagot😄 ami valoszinubb...
vagy lehet hogy a kis etiopok akik azert nem ettek mert atom/hidrogen bombat kellett gyartaniuk😄
...
következõ részben egy Ázsiából érkezõ adást fognak; majd elindulnak felderíteni a terepet.
tom hogy titkol valamit meg szerintem tudott is valamit a tamadasrol...sztem😄
bar lehet hogy amolyan megfigyelo es leadja majd az infot...idegeneknek vagy valami mas orszagnak...😄
...
nekem a feka csavo naon erdekesnek tunik...miert nem mondja el nekik mit hallott a radioba?
...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez valodi es az 50-es 60-as evekben a hideghaboru idejen az iskolakban nyomattak amerikaban. Es komolyan gondoltak...
Legalabbis komolyan azt hittek, hogy ezzel hülyenek lehet tartani az embereket. Mondjuk amerikaban biztos sikerült is...
Egyebkent en is attol feltem, hogy elhuzzak.
Ez igy volt jo. Tömenyen az izgalom, aztan jöhetnek az uj kalandok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Bocs a hármas postért de ezek utólag jutottak eszembe.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valami könyvbõl nézték a dolog. Mo-n nincs valami könyv kiadva mit kell tenni atomtámadás esetén? Beleolvasnék.
Reméllem lessz olyan rész, hogy megugrik a megbetegedésaek száma mert hogy legaláb egy minimkális sugárzás marad azt tuti. Kevesen tudják de a sugárbetegségbõl ki lehet gyógyulni, ha kis dózist kap az ember. Pár napig/hétig beteg+hány+minden de utánna nagyjából egészséges lessz. De ha a sugárzási szint nem csökken, vagy nagyon magas na akkor van a baj.
A mai részben viszon tetszet...
nem is azt mondom, hogy ne legyen egy-ket vezetö egyeniseg, de azert szeretnem ha inkabb karaktertanulmany lenne olyan LOST-os stilusban, mint valami csöpögös höstörtenet...
Mellesleg a felirat jó a hdtv-lol féle változathoz?
Észak-Korea volt! Majd jönnek a kis Kim Ir Szen képeket lengetõ ázsiai emberkék!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
AZtán jön pár fosztogató meg kell védeni magunkat.
A ruhák kezdenek tönkremenni meg kell tanulni szabni. 😊
Nagyon jól meglehetne csinálni!
teszem hozzá a 2. részt még nem láttam.
az amcsik szeretik, az ilyen "összefogunk, egy nálunk hatalmasabb erõvel szemben" típusú filmeket.
márpedig az elsõ részben ez volt.
amit felvázoltál, az nekem is teccene.
"Legyek urás" világ lenne talán a legjobb.
Mekkora buli lenne mar vegigkövetni az emberiseg teljes bukasat es tulelöharcat, majd egy uj, technologiai civilizacio kialakulasat!?
En elveznem.
Az ilyen sablonos "helyi hös megment mindenkit es megallapitjuk, hogy a szeretet mindent legyöz es a jo mindig nyer" vegeket mar rohadtul unom.
Egy jo kis eletszagu, valosaghü kronikat szeretnek latni, hogy hogyan is elnek az emberek a teljes pusztulas utan, illetve hogy rohadnak le meg jobban...
Szerintem biztos lesz latogatas denverbe es biztos lesz meg nehany latogato...
Remelem mutansok is lesznek :-)))
Szerintem egy sima baleset...meghibasodas, tevedes lesz a magyarazat.
Egy orosz hös, aki megmentette a vilagot!
Reszkess USA! Az ÚR sem védmeg a magyarok nukleáris nyilaitól!
2. Oh, hát nagyon divatos lett Bin apóra kenni mindent, szóval lehet, hogy itt is a CIA volt <#eplus2>#eplus2>
3. Na ha ez a verzsön lesz az igaz, akkor passzolom a melót :-D
4. Tetszik! Reméljük :-)
5. De nem.
6. Lost-os jegesmedvézést, meg "majd egyszer lehánytam egy lépcsõt, melyen 20 évvel ezelõtt Kate anyja végigment, miközben a kint dudáló taxi utasülésén Hurley épp egy csirkelábat szopogatott, mely csirkének a tojását Jack ette meg pár hónappal korábban" szintû szarakodást nem akarok. De hogy én mit akarok az qrvára nem számít :-)
7. Szerintem Etiópia vagy Szomália volt :-D
.
Mellelseg reméllem nem derül ki a dolog, vagy hamégis , akkor valami köznapi magyarázata lessz
Lehetõségek.
1. A Ruszkik voltak. 😊 Ekkora klisét nem mernénekl berakni.
2. Terorrok voltak. Lehetetlen. Max 1 bombát lophattak/csinálhattak nem 1000-at. 😊
3. Alienek/Idegen erõ volt. NAGYON NAGYON reméllem hogy nem ez.
4: Lazán kitört a 3 VH. De akkor nem ment volna oylan nyugisan a TV + a nagyfejesek nem tartottak volan oylan nyugis beszédet, hanemlélekszakadva mentek volna a atombunmkerek felé.
4. Számítógépes meghibásodás a la Terminátor 3. Néznék is ha pár rész múlva jönnének a T-1 -ek. 😊
5. Jöttek a Cylonok. 😊
6. Az egész csak egy kisérlet tömeghipnózis/álmodja valaki. Én fogok nuket dobni rájuk ha ezt merik berakni.
7. Meglepetészerû atomcsapás. 😊 Ez még emészthetõbb. Ez megmagyarázza miért nem volt riadó. De melyik ország lenne képes erre? A Ruszkik nem. Hacsak ez nem valami alternatív vonal ahol mégtar a hidegháború és a ruszkik javában fegyverkeznek. - DE rajtuk kivül senki sem tudna több száz/erez nuket bevetni.
Reméllem lessz majd egy kis felderítõút + meglátogatják a felperzselt Denvert, vagy jönnek túlélõk a külvilágból akik több infóval szolgálhatnak. Hiszen biztos, hogy nem csak itt élték túl az emberek.
Mo-n is ha a nagyobb városokat leatomoznák jópár kisváros + falu maradna meg.
Melleleg ez logikus hisz egy taktikai atomcsapás esetén a nagyobb városok megsemmisítése acél, hisz a kis faluk már nem számítanak.
D vajon az USA-nak volt ideje visszalõni? Meret akkor EU-ban + tsaiban sem jobb a helyzet.
Naelyelõre ennyi. Hozzászólás?
Next PC upgrade: 2022
Akkor jövõ héten ismét belevetem magam :-)
Akkor: hómpédzs legalsó felirat.
Flame-t az oldalra nem kérek, mert bekap' oldal (feliratok tárolásán kívül semmire nem használom), így aki leszólja bekaphassa' <#vigyor3>#vigyor3>
Na de most komolyan?
Tudtommal esõ után pára is van, már pedig a kis vízmolekulákhoz azért csak hozzátapad a jó kis 300+ féle sugárzó izotóp azt meg jól belélegzik...
Csak egy olyan posztapokaliptikus filmet csinálnának már végre, amelyik 99%-ban valóságos. Ez egy eszméletlenül szélsõséges helyzet, így baromi jó filmet téma, de sorra cseszik el, bár ez a 2. rész végre felpörgött egy kicsit, de én nem hiszek a sok évad lehetõségében.
Amerikaban a "duck & cover" rendszert is komolyan gondoltak es evtizedekig arra dressziroztak az embereket, de föleg a gyerekeket. Szerintük atomtamadas eseten ugy kellett volna vedekezni, hogy legugolsz es bebujsz az asztal ala...
Akkor most mit varsz?