1249
![jericho2006-79330.png](https://fanart.tv/fanart/tv/79330/clearlogo/jericho2006-79330.png)
-
Augustus Gigo #375 Na a mostani/1.08/ elég jó volt, bár ha most a történetvezetést nézzük, akkor valoszínűsíthető hogy nem válik Mad Max szerűvé, mivel a terrorista támadás csak megbénítja USA-t, de van más ország is a világon:)/várhatóak talán akkor ENSZ erők vagy Euroforce:)/ -
vmi kommandósok lesznek benne, úgy láttom. -
XOR verziós felirat simán átidőzíthető, használjatok directvobsubot. asszem az elején 70000 ms-t kell, késöbb néha 1-1 másodperccel több -
HRaVeN1 #372 Episode 8 promo
Hát sztem nem oldják meg annyival :) -
Prof William #371 Azt én is várom. De ha megoldják annyival hogy "Két hét múlva" és jön vissza a csávesz, hozottm indent majd szom orú bociképpel megjegyzi. Rossz a heylzet odakint...
Akkor megy az atom... -
elég langyos rész volt.
a kinti világ lesz érdekes. -
Szívesen :-)
Ha egy mód van rá, akkor mindig a proper verzióhoz készül felirat. -
Hasonló cipőben voltam reggel. Örültem ,hogy végre van felirat, és akkor látom ,hogy ahhoz a nyomorult XOR-hoz.:-( De a kalózöbölben, vagy a mininován találtam működőt. :-) -
Gabe18 #367 Nem tud valki a 7. rész "XOR" verzióhoz olyan torrentet ami működik is?Mert a "LOL" megvan,meg abból van millió,de amihez a felirat elkészült az nekem sehonnan nem jön.
-
Prof William #366 Reméllem. ÉS reméllem nem Battlestar Galactica féle "szétatomoztál a bolygót de a házak makulátlanul álnak még csak nem is porosak" dolog jön ki belőlle... -
davos80 #365 Á,te is itt.Köszönöm/jük a fordításokat! -
nem is tudom... mindenki panaszkodott hogy nem hall a jónép atomháborúról és az atomok világra való hatásáról, csak drámáznak meg ujjáépítenek.
hát khmm... nézzük, kb mik derülnek ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Jerichon kívül nagyjából elszabadult a pokol, röviden és tömören, ugye az egyik pofát megölték pár üveg vízért pl...
- nem éppen interkontinentális atomok szedték darabokra Amerikát...
- a rész végén elindulnak ugye Rouge Riverbe... eddig azt nem láttuk h a másik tag hogy vándorolt, de alighanem most kapunk nem is kis betekintést a "kinti világba".
na, ezért volt mókás ez a rész. -
Na mi van emberek???!!!
HÁT KIDERÜL AZ IGAZSÁG, hogy kik robbantottak!
Aki megnézte annak fel sem tűnt???????????????????????
/Amúgy a ferdítés most is folyik, 50% megvan!/ -
Gondolom a vegrehajto csaj D.C.-böl, bar en sem tudom a nevet igazabol.
Mondjuk nem tudom mi volt ezen annyira mulatsagos es meglepö, de az biztos, hogy jobb volt, mint az elözö. -
most hirtelen nem tom beazonosítani Mimit, melyik az?
a fogatlan boltos? -
-
7. részt csekkoltam, és ajánlom mindenkinek, hogy adjon a cuccnak még egy esélyt. meglepő és mulatságos, valami ilyesmiben reménykedtem, még ha a végét kicsit el is nyálazzák. ellenben a Mimi-t játszó színésznőt pofánrúgnám a 34 percnél lévő alakítása miatt. sokszor. nagyon. -
feliratok.hu-ra feldobtam 1x07 angol subot -
NeoPS #357 Végre!!!!!!
Derember 10-től Magyarországon is vetítik a Jericho-t, mégpedig az AXN TV csatornán! A Magyar rajongói oldal címe: http://jericho.dyn.hu tessék látogatni. :))
-
Szolnokboy #356 Ezzel az egy "kritikájával" majdnem teljesen egyet tudok érteni. SAJNOS :S -
várok Tinman -ra :) -
Cat #354 Ezen a bejegyzésen marhanagyon röhögtem :)
Atomot a bestiáknak
Mielőtt valaki dührohamot kapna és mondatonként akarná szétszedni, előtte feltétlen olvassa el Snake néhány másik oltását is :) -
Cat #353 már egy napja kinn van az uj rész, be se merek ide nézni - mégis ennyire kuss van? :D -
A tumi #352 De akkor kivel beszél a nigga?
Ez valami előre tudtuk,de nem szóltunk összeesküvős csak a kormány tudja az igazságot de nem árulja el sorozat.
De egyébként nagyon tetszik...de a nigga még mindíg aggaszt.
:))) -
Gabe18 #351 Hát ez igaz.
Én is azt hittem hogy az előzö rész vége után,látva a rakétákat, mostmár jobban belemennk ebbe a ki-mit-miért kérdésbe.Szóval hogy kik is lőnek?És kikre lőnek vissza?
De ehelyett lovak,rovarirtó és egyéb nagyszerüségek lettek a témák.
Meg feltünt a semmiből ez a helyi kemény gyerek,ebből már a folytatás szempontjából jót nem nézek ki...
Azt se értem hogy ebbe a városba hogy nem jön már senki?Mostmár eltelt 2 hét ugye minimum,de egy teremtett lélek erre nem jár.Jó hogy ugye a nagy városokat kilötték (elvileg),de hát azért az utakon,környéken,vidéken csak voltak más emberek.Ezezk közül senki se talál ide?
Na mindegy.Még egy ideig nézem,de a lassan kialakuló irányt nézve egy évadnál többet most nem látok benne. -
ezért érdemes nézni.
lehet, h vmelyik az alábbiak közül megvalósul. -
Cat #349 dehogynem. Pl. lehet hogy jönnek a mutáns vadászkutyák, mert ez az egész vmi félresikerült kisérlet. Vagy csak Merle Malevil cimu regényéből kiindulva egy detroiti mélygarázs -3. emeletén tartozkódó emberek, akik már egy hete nem ettek és éheznek, rabolnak. Vagy a szomszéd kisváros, ahol nem farmok vannak, hanem a lakosság vmi gyárban (vagy bányában) dolgozott, ezért nincsenek saját erőforrásaik. -
nem hiszem, h ennyiben merült ki az alkotók kreativítása.
nem lehet a 200as pulzust minden részben fenntartani :) -
Es szerintem igy is marad.
Következö reszben a csavot kergetik, aki ellopta a lovat... buhuuuu... rohadt izgi lesz.... -
Cat #346 ez a "két hét mulva" dolog nagyon megölte az egészet. Nemigaz hogy ezalatt az idő alatt nem néztek körbe mindenhol, hogy mi hogy megy, és leragadtak a falubeli problémáknál (tönkremegy a kukorica, ellopták a lovaimat). Ezek valahogy nem tul jelentős dolgok egy atombombához képest. -
Szolnokboy #345 abszolút egyetértek. sajnos ez a helyzet :(
Én már csak letöltöm aztán eltelik 1-2 hét mire megnézek 1-1 részt. -
tényleg gyenge volt ez a hatos rész... úgy vártam már, hogy vége legyen. számomra elég cancel szagú lett ez a sori. következő 1-2 részt még megnézem, aztán év végén lehet a maradék pár rész ledarálom majd egybe, de ez így nagyon gyengusz. pedig nem így indult. ;(
még mindig olyan unszimpatikus 1-2 fő karakter, és még mindig nem tudtam senkivel sem azonosulni... -
Ok.
Most nincs kedvem kifejteni. Legyen neked igazad. :-)) -
KnightRider #342
Óh, és még valami:
A Jericho pont amiatt jó, hogy a régi stílusú sorozatokra hasonlít, ahol még nem kellett törődni a "politikai korrektséggel" (magyarul hogy muszáj beletenni legalább egy kínait, négert, meg zsidót, különben hőbörgés lesz), és egyáltalán nem számított, hogy ki mit mond, volt a készítőknek egy jó ötlete és megcsinálták, nem törődve azzal, hogy a mai nézőközönség kizárólag a Lost-, Star Trek-, Prisonbreak- szerű és egyéb túlmisztifikált témákra bukik.
Nem, kérem alássan, végre csináltak egy valóságszagú (valaki nézzen megy egy 50-es évek beli amerikai oktatófilmet, annak alapján van az egész megszerkesztve) sorozatot, jól eltalált karakterekkel (legalábbis egyelőre, reméljük, nem rontják el őket a továbbiakban), akikkel könnyebb azonosulni, mint egy csillaghajó kapitánnyal, rejtélyes szigetre lezuhant családilag tönkrement akárkivel, vagy szuperzseni börtöntöltelékkel. Nem, meine Freunde, végre olyan karaktereket kapunk, akikkel könnyű azonosulni és ez nagyon jó egy olyan világban, ahol a tévéből szinte kizárólagosan a hihetetlenség határait feszegető emberek zúdulnak ránk.
Ezért jó sorozat a Jericho. Az atombomba csak a körítés hozzá.
-
KnightRider #341
Már megbocsáss, de a Knight Ridernél nincs jobb. Megvan benne minden, ami kell, csak túl kell látni David Hasselhoffon (aki szerintem is egy idióta). A Knight Riderben megjelenítik a legtöbb emberi kapcsolatot, ráadásul rávetítenek egy újabb aspektust, mégpedig, hogy mitől ember az ember, pl hogy kitt ember-e, vagy gép? Emellett jó a rendezés, jók a történetek (bocs, a negyedik évadot a második felétől felejtsük el), és szerintem Edward Mulehare alakítása fenomenális.
Cimbora, ne adj a véleményemre, nem várom én azt el senkitől. Bizonyára te is a jóféle agyontúlzott sci-fi és fantasy baromságokon rágódsz napestig, aminek kb. annyi a köze a valósághoz, mint a szovjet propagandának (megjegyzem, azért vannak jó szovjet propagandafilmek). Mit is ér akkor neked egy Knightriderista véleménye?!
Mintenkitől elnézést kérek az off-ért, de a kolléga úr cinizmusa épp rossz pillanatban ért...
-
davos80 #340 Azok a filmek amit felsoroltál,nem alacsony költségvetésű filmek.
Kiv. tán a cube,tényleg. -
Ha elolvasod még egyszer figyelmesen a hozzászólásomat, akkor rájössz, hogy nem azt mondtam, hogy ennek a háromnak van csak atomfegyvere, hanem azt, hogy területileg ez a három olyan ország van, amit ha megszórnak atommal, még visszatud vágni jópár rakétával. -
davos80 #338 Abból indultam ki,hogy ott kinnt arra mennek,hogy a hülyék is élvezzék a sorozatot,nekik kell a romantika,az akció,a happy end.
Nekem pl. m,eg sok más embernek a kiaknázatlan lehetőségek kellenek :
anarchia,sugárfertőzés,küldetések más városokba,alkoholizmus és a többi dolog ami része lehet egy atomháborúnak,csak éppen nem vesznek róla tudomást,ehelyett megy a love,meg az akció.
És úgy gondolom,ha valaki ezt itt megcsinálná teszemazt egy magyar rendező,jobb lenne,mint a mostani sorozat. -
LoL
---------
A magyar rendezökhöz meg annyit: Ezt most gondolom cinikusan gondoltad.
Hat az amerikaiak szerintem mar több fantaziarol tettek tanubionysagot mint a magyarok, vagy akar az europaiak együttveve.
Ha jol tudom magyarorszagon meg nem születtek olyan alkotasok, mint a star wars vagy superman vagy akar a Lost.
Es itt kerem nem csak a penzröl van szo.
A Cube-ot 100 ezer dollarbol forgattak le. Annyi van magyarorszagon is. -
Az se rossz, de a Fekete Erdő Klinika a best. :P