1249
-
#415 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez is spoilerben, aki nem látta még a részt annak nem akarom lelőni... nekem nincs különösebb bajom a legtöbb karakterrel (jó, nem szimpatizálok velük, ezt eddig csak Bernard Black-nek és Dexter Morgan-nek sikerült elérnie) de azt a boltos libát és a patkányképű kölköt aki a segédje volt falhoz állítottam volna a sorozat kezdetén... -
Cat #414 jóvan, akkor nem csak nekem ez a véleményem róla.
Az is tetszik, hogy kicsit durvul a helyzet, végre lassan eljutnak a diktaturához. Rég észrevehetnék, hogy különleges helyzetek különleges megoldásokat igényelnek. A régi rómaiak ilyenkor választottak teljhatalmú konzult, aztán ha normalizálodott a helyzet, elszámoltatták. -
#413 [spoiler]Gracie, a boltos kurva -
Prof William #412 Melyik? Van egy pár. :) Természetesen Spoilerbe válaszolj. :) -
Cat #411 [spoiler]végre meghalt a hülye picsa, nagyon utáltam. -
#410 11. rész előzetese
utsó idén, de mókásnak igérkezik -
#409 Köszi! -
#408 néztem ott is, és még mikor ezt írtam, nem volt -
#407 nyugi, már van a 9.-hez is... http://hosszupuska.fw.hu
Lehet csak egy kicsit keresni kellene? -
#406 már a 10. rész is kint van, és a 9.hez még sehol magyar sub.. vki elvállalhatná, akinek van 1 kis szabad ideje, és érdekli is a sorozat
sztem így mindenki jól járna -
#405 Még nincs. Nem tudom miért késik ennyit. Remélem csinálja valaki. -
#404 még nincs ugye felirat a 9. hez mert nem találtam -
#403 S milyen igaz. :D
Nézzétek csak angol felirattal, ha annyira sorozatnézők vagytok akkor úgyis meg kell tanulnotok angolul. -
davos80 #402 Egyesek azt hiszik,hohy alanyi jogon jár a magyar felirat és hisztiznek,ha nem kapják meg.
Nekik üzenem,hogy akkor fordítsák le.
Ellenben legyenek türelmesebbek.
HE -
#401 ehhe... még nem néztem meg 9. részt de remélem azt a kis patkányképűt durrantják le először -
L2P #400 most tartok a 8. résznél (9.hez már álmos vagyok), de nem mondhatnám, hogy sokat mozgott a vérnyomásom az egyes epizódok alatt :( jobbra számítottam
sőt, kicsit sok olyan rész van benne, amikor kicsit "ugrok" előre pár másodpercet.
ilyen pl amikor asszem Dave tűnik fel a képernyőn (az a srác, aki a boltosnővel lakik)
ha könyv lenne, gyorsabban lapoznék, mint ahogy olvasok -
#399 Hát ez van. Sztem így is megköszönhetjük Tinmannek. -
#398 úristen akkor meg már a 10 részhez kell majd
na mindegy:( -
atomanty #397 ez a rész nem volt rossz, de még mindig túlsúlyban vannak az érzelmi problémák, inkább a valós gondokról kéne szólnia a sorozatnak
a következő rész lesz az utolsó idén? mert a preview eléggé ezt sugallja -
#396 sztem hétfő-szerda között -
#395 Én is arra várok. Gondolom készül. -
#394 mikor lesz már a 9.részhhez magyar felirat?
ksz -
#393 meg -
#392 a morze-kódot megfejtetéttek? -
davos80 #391 Jericho első rész zenéje : The Killers - All these things that I've done -
Cat #390 nekem a 8 elején szivbaj jött rám, amikor kiirta hogy "1 hónap telt el"
azthittem hirtelen, hogy elindultak racoon citybe, és otthagyta őket a sori, és most az lesz hogy hirtelen visszajönnek. Ki is kapcsoltam volna a francba. -
Lyan Kyj #389 Megnéztem 8. részt. Előtte mondtam magamban, ha ez is lelkizősebb lesz, mint eddig 1-2, akkor cancelezem. Szerencsére nem lett az:) Tudom, h a lelkizős részek is kellenek, de azért egy ilyen témában rengeteg dolgot fellehet hozni. Kíváncsian várom a következő részt -
#388 Igen -
#387 ma lesz amerikába a 9.rész jól számoltam?
-
Lyan Kyj #386 80%-ban kész van -
#385 Tinman!
mi újság a subbal? -
#384 ez a sorozat egyre jobb és kedvesebb lesz
Rouge River bejövős, végén szép kis cliffhangerrel -
Bandy #383 persze azt akartam irni hogy remélem NEM olyan véget ér mint az invasion :P -
Bandy #382 Nekem bejön ez a világ vége filling :D. Kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle, én nekem tetszik remélem oylan véget ér mint az invasion.
SPOILER!!!
Kivácsi lennék a nigger faszira, hogy most akkor ő kivel is van. -
#381 felirat miatt? ne legyetek már puhapöcsűek
a: simán átidőzíthető a felirat, nem is nehéz
b: hosszupuskán van mindkét verzióhoz felirat -
#380 csak XOR os van. -
Prof William #379 A 8 rész LOL verzió honnan szedhető? Csak a Xort találom... -
Prof William #378 Jön az Ensz de Bush elküldi őket a Búsba mert amarikának nem kell segítség. :) -
#377 nem is baj, h lesz egy kis szünet. -
Augustus Gigo #376 "November 29-én, a 11. rész cliffhanger-ével 10 hétre búcsúzhatunk a Jericho-tól - a visszatérés február 14-re várható egy összefoglaló epizóddal, vagyis hivatalosan csak február 21-től kapjuk meg a folytatást, mely a nukleáris katasztrófa előtti napra pillant majd vissza. A trükk azért is pikáns, mert így, ha az AXN megszakítás nélkül vetíti dec. 10-től a sorozatot, akkor kvázi utol fogja érni Amerikát."
sorozatjunkieról